• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaçıncı konum hey hey !

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.072
10.874
248
Evet arkadaşlar son konumda hurma yoğurt diyeti yapacağım demiştim ama bana pek yapabilirim gibi gelmediği için hiç başlamadım.

Kendime şöyle bi çözüm buldum. Sabah normal kahvaltımı yapıyorum. Öğle yemeği ne çıkarsa ondan yiyorum. Ve akşam öğünü yerine bir kase yoğurda 3 - 4 tane gerçek hurma koyuyorum. Açsam hemen yiyorum. O beni tüm akşam tok tutuyo. Ara öğün de yapacaksam yapıyorum. Neredeyse 2 haftadır bu şekilde, ve neredeyse 4 kilo verdim.

Arada kaçamaklarım oldu. Dondurma yedim, hamburger yedim... vs

Menüm ise şöyle:
Sabah 1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek (ince)
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara öğün (nadiren yaparsam)
Meyve

Öğle
1 kase çorba
Yoğurt
Ne yemek çıkarsa 1 tabak

Ara öğün
Genelde yapamıyorum
Yaparsam meyve

Akşam
1 kase yoğurt
3 - 4 tane gerçek hurma

1 aydır dikkat ederek başladım. En son 2 haftadır da yukardaki liste şeklinde besleniyorum. Kilomun çoğunu da bu 2 hafta içinde verdim.

14 Haziran (Başlangıç): 75.7 kg.
12 Temmuz : 71.9 kg

Hedefim 56 kg. 🤗🌷

Bende bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum çünkü daha önce 5 gün hurma diyeti yaptım. Çok zorladı beni 3 kilo verdim ama bırakınca geri geldi

Bugün yine normal menümde yemeye devam ettim 😇

Pazargünü tartı günüm 🤗

Sadece arada yersem dondurma yiyorum. O da o günü çok hafif atlattıysam tabi. Enn büyük avantajım bana göre hiç acelem yok. Kilolar yavaş yavaş gidiyo 🌸

Bu konuda ne kadar acele edersek o kadar ayağımıza dolanıyo. Artık bunu iyice bi anladım. Yakında bi düğün mü var? Bunu 1 yıldır biliyorduk ve son anda kilolarla kaldık mı? Artık o saatten sonra kendimizi üzmeye hiç gerek yok bence.

Çünkü o özel gün geldiğinde bunun çoknda önemli olmadığını görüyoruz zaten.

Doğru olan, o özel günde üzerimize olabilecek en güzel kıyafeti giyip, atlatıp, sakince zayıflama yoluna devam etmek. Diğer türlü hiçbir yolun pek bi faydası maalesef yok...

Bu hafta 200 gram vermişim 🙋🏻‍♀️
71.7 :) sanırım adetim yakın olduğundan ama bu da beni mutlu etti. Almayayım da yavaş yavaş gitsin 🎈

Evet arkadaşlar son konumda hurma yoğurt diyeti yapacağım demiştim ama bana pek yapabilirim gibi gelmediği için hiç başlamadım.

Kendime şöyle bi çözüm buldum. Sabah normal kahvaltımı yapıyorum. Öğle yemeği ne çıkarsa ondan yiyorum. Ve akşam öğünü yerine bir kase yoğurda 3 - 4 tane gerçek hurma koyuyorum. Açsam hemen yiyorum. O beni tüm akşam tok tutuyo. Ara öğün de yapacaksam yapıyorum. Neredeyse 2 haftadır bu şekilde, ve neredeyse 4 kilo verdim.

Arada kaçamaklarım oldu. Dondurma yedim, hamburger yedim... vs

Menüm ise şöyle:
Sabah 1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek (ince)
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara öğün (nadiren yaparsam)
Meyve

Öğle
1 kase çorba
Yoğurt
Ne yemek çıkarsa 1 tabak

Ara öğün
Genelde yapamıyorum
Yaparsam meyve

Akşam
1 kase yoğurt
3 - 4 tane gerçek hurma

1 aydır dikkat ederek başladım. En son 2 haftadır da yukardaki liste şeklinde besleniyorum. Kilomun çoğunu da bu 2 hafta içinde verdim.

14 Haziran (Başlangıç): 75.7 kg.
12 Temmuz : 71.9 kg

Hedefim 56 kg. 🤗🌷

Konu başlığına vuruldum, o ne kadar içten ve ne kadar eğlenceli bir başlık öyle... Bir anda kahkaha attım.
İçtenlikle başarılar dilerim :KK200:

Son düzenleme:
Back