- 9 Kasım 2015
- 6.072
- 10.874
- 248
Evet arkadaşlar son konumda hurma yoğurt diyeti yapacağım demiştim ama bana pek yapabilirim gibi gelmediği için hiç başlamadım.
Kendime şöyle bi çözüm buldum. Sabah normal kahvaltımı yapıyorum. Öğle yemeği ne çıkarsa ondan yiyorum. Ve akşam öğünü yerine bir kase yoğurda 3 - 4 tane gerçek hurma koyuyorum. Açsam hemen yiyorum. O beni tüm akşam tok tutuyo. Ara öğün de yapacaksam yapıyorum. Neredeyse 2 haftadır bu şekilde, ve neredeyse 4 kilo verdim.
Arada kaçamaklarım oldu. Dondurma yedim, hamburger yedim... vs
Menüm ise şöyle:
Sabah 1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek (ince)
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara öğün (nadiren yaparsam)
Meyve
Öğle
1 kase çorba
Yoğurt
Ne yemek çıkarsa 1 tabak
Ara öğün
Genelde yapamıyorum
Yaparsam meyve
Akşam
1 kase yoğurt
3 - 4 tane gerçek hurma
1 aydır dikkat ederek başladım. En son 2 haftadır da yukardaki liste şeklinde besleniyorum. Kilomun çoğunu da bu 2 hafta içinde verdim.
14 Haziran (Başlangıç): 75.7 kg.
12 Temmuz : 71.9 kg
Hedefim 56 kg.
Kendime şöyle bi çözüm buldum. Sabah normal kahvaltımı yapıyorum. Öğle yemeği ne çıkarsa ondan yiyorum. Ve akşam öğünü yerine bir kase yoğurda 3 - 4 tane gerçek hurma koyuyorum. Açsam hemen yiyorum. O beni tüm akşam tok tutuyo. Ara öğün de yapacaksam yapıyorum. Neredeyse 2 haftadır bu şekilde, ve neredeyse 4 kilo verdim.
Arada kaçamaklarım oldu. Dondurma yedim, hamburger yedim... vs
Menüm ise şöyle:
Sabah 1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek (ince)
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara öğün (nadiren yaparsam)
Meyve
Öğle
1 kase çorba
Yoğurt
Ne yemek çıkarsa 1 tabak
Ara öğün
Genelde yapamıyorum
Yaparsam meyve
Akşam
1 kase yoğurt
3 - 4 tane gerçek hurma
1 aydır dikkat ederek başladım. En son 2 haftadır da yukardaki liste şeklinde besleniyorum. Kilomun çoğunu da bu 2 hafta içinde verdim.
14 Haziran (Başlangıç): 75.7 kg.
12 Temmuz : 71.9 kg
Hedefim 56 kg.