• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaç kere hamile kaldım ama boş gebelik yaşıyorum bu ayda yine hiç bir belirtim yok sadece dün adet sancim

Bu ilaç özel alınıyor 2500 TL’ye aldım ben sorup alabilirsiniz bir de d vitamini verdi günde 20 damla bana

Bu üçüncü eğer hamileysem bir test verdim pazartesi çıkacak sonucum dua edin kizlar bu sefer boş olmasın 1 hafta geçti günüm inşallah bu sefer tutar ne yapcağımı şaşırdım sonucum çıksa doktor a gitcem inşallah kan pıhtılaşma si iğnesini verir yatkınlık çıktı üç genimde..
Merhaba hamilelik varsa coraspin ve oksapar kullanmaniz lazım doktorunuz yazmıyorsa coraspin kan sulandırıcı ablamda vardı 2 bebeğini kaybetti sonraki hamile kalmadan başladı coraspine ondan sonra doktoru oksapar iğne yazdı 9 ay her gün vurdu karnına coraspine başlayın hemen yoksa bebek yasamiyor

Merhaba hamilelik varsa coraspin ve oksapar kullanmaniz lazım doktorunuz yazmıyorsa coraspin kan sulandırıcı ablamda vardı 2 bebeğini kaybetti sonraki hamile kalmadan başladı coraspine ondan sonra doktoru oksapar iğne yazdı 9 ay her gün vurdu karnına coraspine başlayın hemen yoksa bebek yasamiyor
Benim düştü çok pişmanım gittim gösterdim sonuclarimi ama üç doktora göründüm hiç bir ne folik asit ne başka bir ilaç vermediler 9zele gitmediğim için pismanim

Benim düştü çok pişmanım gittim gösterdim sonuclarimi ama üç doktora göründüm hiç bir ne folik asit ne başka bir ilaç vermediler 9zele gitmediğim için pismanim
Nerde yasiyosunuz ablamın doktoru düşük olunca direk kana baktı pıhtılaşmadan dolayı direk iğneye baslatti

Coraspine başla hamile kalmadan doktoru öyle demişti kan sulandırıcı ilaç bu

Nerde yasiyosunuz ablamın doktoru düşük olunca direk kana baktı pıhtılaşmadan dolayı direk iğneye baslatti
Bunay korunsammi korunmasammi onu bile bilemedim doktor korun dedi beta sıfırlana kadarda zaten öyle ama bir hafta sonra sıfırlanir

Kan pıhtılaşması olduğu için bebeğe kan gitmiyor o da ya oluyor yada düşüyor ablam folik asitte için

Back
X