• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaç kere hamile kaldım ama boş gebelik yaşıyorum bu ayda yine hiç bir belirtim yok sadece dün adet sancim

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.128
182
38
Bu üçüncü eğer hamileysem bir test verdim pazartesi çıkacak sonucum dua edin kizlar bu sefer boş olmasın 1 hafta geçti günüm inşallah bu sefer tutar ne yapcağımı şaşırdım sonucum çıksa doktor a gitcem inşallah kan pıhtılaşma si iğnesini verir yatkınlık çıktı üç genimde..

Son düzenleme:
Bana da öyle dediler bebe aspirini verdiler keseyi gördükten sonra iğne başlarız dediler ama 2 kere boş gebelik oldu

Bana da öyle dediler bebe aspirini verdiler keseyi gördükten sonra iğne başlarız dediler ama 2 kere boş gebelik oldu
Bana onuda demediler bundan sonra kendim yaparım artık inşallah yine tutarda sağlıklı olur inşallah belki tutardı bu sefer farklıydı vardı çünkü göğüs sizlamam vardı boş gebelik gibi değildi ama düştü benden

3 ay önce kürtaj oldum Argifertil diye ilaç verdi doktor. Bu ay denemeye başlayabilirsiniz dedi

3 ay önce kürtaj oldum Argifertil diye ilaç verdi doktor. Bu ay denemeye başlayabilirsiniz dedi
Ne ilacı bu bende hamile kalmaya çalışıyorum da boş gebelik geçirdim en sondada kimyasal geçirdim bu ilaç ne için kullanılıyor söylerseniz sevinirim

Boş gebelik nasıl bişey bahseder misiniz
Kese oluşuyor ama bebek oluşmuyor mesela benimkisi doktora gittiğimde 9 haftalık ti ama 6 haftalık gibi gözüküyordu ve doktor gelişimi durmuştur bebeğin dedi yani içerde kendini yok ediyor bebeğin beslendiği damar falan vardı ama bebek gizukmuyordu ama yani genelde burda duyduğum işte bebeğin beslendigi damarda olmuyor buna boş gebelik deniliyor

Ne ilacı bu bende hamile kalmaya çalışıyorum da boş gebelik geçirdim en sondada kimyasal geçirdim bu ilaç ne için kullanılıyor söylerseniz sevinirim
Eşime ve bana sperm ve yumurta geliştirici ilaç verdiler Argifertil öyle bir ilaç. Bebe aspirini kullanırken yine boş gebelik oldu. İlk boş gebeliğimde 7 buçuk haftaya kadar bekledik yolk kesesi bile oluşmadı yanama başladı. İkincisinde 4 buçuk haftalık kanama oldu.

Eşime ve bana sperm ve yumurta geliştirici ilaç verdiler Argifertil öyle bir ilaç. Bebe aspirini kullanırken yine boş gebelik oldu. İlk boş gebeliğimde 7 buçuk haftaya kadar bekledik yolk kesesi bile oluşmadı yanama başladı. İkincisinde 4 buçuk haftalık kanama oldu.
Ben bu ay koruncam diğer ay devlete gitsem bu ilacı verirlermi

Çok geçmiş olsun ya zor durumlar

Back
X