Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sizin kaç ccArkadaşlar bu siyahlık normal mi sizce? Neden sadece orası siyah? Ameliyat olalı tam 35 gün oldu.
Teşekkür ederim. En başından vardı o siyahlık. Yarın doktoruma göstereceğim.Geçmiş olsun normal görünüyor. En zor iyileşen yerler o kesişim bölgeleri. Dikişler belki biraz açılmıştır fark etmemişsinizdir ama düzelir merak etmeyin daha çok taze
Teşekkür ederim. İçinde bir şey yok gibi ama ben yarın doktoruma göstereceğim.Geçmiş olsun korkutmak istemem ama bende de benzeri olmuştu kanama olmuştu içeriden dikişime bişey olmamıştı fakat kanama dışarı akmayınca içeride benzeri bir kahvelik oluşmuştu doktoruma gittim antibiyotik vs başladık hemen, uzun süre uğraştım o bölge iltihaplandı iyileşti tabi ama izi kaldı da kafama takmıyorum.
Çok rahatlattınız teşekkürlerDoktorunuza sordunuz mu? Kanama gibi görünmüyor merak etmeyin
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Evet dikleştirme de yaptırdım. İz için krem verdi ama henüz kullanmadım.Doktorunuz iz için hangi kremi önerdi. Normal gibi gözüküyor ama yine de doktorunuza danışmada fayda var. Ve daha çok yeni ameliyatınız. Benim de 21.günüm. Ama sizin dikleştirme de olmuş sanırım
Asimetri vardı bende. Önceden sol memeden ameliyat olmuştum. O küçülmüştü. Birine 350 diğerine 275 cc taktı. Çok zor bir süreçmiş. Hala aşamadım.Bu arada sizin kaç cc
Evet gerçekten zor bir süreç biraz zaman ve sabır istiyor inşallah sonrası isteğimiz gibi sıkıntısız olurAsimetri vardı bende. Önceden sol memeden ameliyat olmuştum. O küçülmüştü. Birine 350 diğerine 275 cc taktı. Çok zor bir süreçmiş. Hala aşamadım.
İnşallah. Sonrasında bir sıkıntı yaşamayalım.Evet gerçekten zor bir süreç biraz zaman ve sabır istiyor inşallah sonrası isteğimiz gibi sıkıntısız olur
Aminnnn Her şey zamanla güzel olacaktırİnşallah. Sonrasında bir sıkıntı yaşamayalım.