Bu işten nasıl sıyrılırım?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Hemen konuma giriş yapayım.
Ayrıldığım işyerimde benden 3 yaş kadar küçük bir çocuk vardı. Kanka modunda takılıyorduk. Sohbet, goygoy vs.

Neyse efendime söyleyeyim 1,5 ay kadar önce benden hoşlandığını ve buluşmak istediğini söyledi. Dedim en azından oturup bir buluşayım.
Buluştuk. Oturduk, konuştuk. Normal kanka sohbetimizin yanı sıra onun bana karşı olan hisleri vs.

Tabii çocuk hoşlandığı kızla buluşunca asla söylenmemesi gereken şeyleri söyledi. Saçlarına fön çeksene sen, biraz kilomu almışsın, hafif göbeğin mi çıkmış gibi gibi şeyler. Kendi yaşım civarı biri olsa lafımı esirgemezdim ama o an bir şey demedim. Eğitim hayatım gereği şu an için bir ilişki düşünmüyorum dedim.

Bu cümleleri kurmasaydı en azından bir düşünebilirdim. Bir insan neden kendi kendini baltalar anlamak güç. Toyluğuna veriyorum.

Çocuk da eğitim hayatım düzene girince birlikte olacağız gibi bir anlam çıkarmış. Gönlü kırılmasın diye yazdığı zaman yanıt veriyorum, arkadaş kıvamında. Kendi kullandığı kelimeleri ona kullanınca bozuluyor, bu da bana hayli afakanlar bastırıyor.

En iyisi komple iletişimi kesmek mi acaba? Ne yapmamı önerirsiniz? Totalde iyi bir insan. Üzmek ya da kırmak istemiyorum. Bunu da göz önünde bulundurursanız mutlu olurum.

İyi bir insan yaptığı patavatsızlığı saymazsak. Neden bir insanı üzmek, kalbini kırmak isteyeyim ki?

yani iletişim kurmayı bilmemek oluyor bu pardon da. birisiyle ilişki istemiyorsan istemiyorum dersin, o tam tersini anladıysa ve sen bunu düzeltmiyorsan sen de istiyorsun anlamı çıkar.

İstediğin gibi davran.
Merak etme üzülmez
Geçen bilakis görüştüğüm insanlar olduğunu söyledim.
O görüşme teklif ediyor ben kabul etmiyorum. Hikayelerimden falan da dışarıda eğlendiğimi vs görüyor.
Bunlara rağmen anlamıyor olamaz diye düşünüyorum.

Cevap vermeyin, karşılaşınca muhabbet etmeyin, hep meşgul olun, eninde sonunda anlar.
Üstteki üyeye yazdığım cevabı tekrar edeyim.

Geçen görüştüğüm insanlar olduğunu söyledim. Mesela görüşme teklif ediyor bir akşam, kabul etmiyorum. Hikayelerimden de dışarıda eğlendiğimi vs görüyor.
Anlamaması imkansız gibi geliyor..

O zaman açık açık olmayacağını söylemek lazım. 3 gün üzülür sonra geçer. Ama böyle sürüncemede kalırsa hep umut eder, takıntı haline getirir. İyilik yapacağım derken kötü olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…