Bu işte bi iş var :)

eslem inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
23
2
30
Kızlar adetime 3 gün kaldı , normalde 1 hafta karın ağrım olurdu bu sefer hiç belirti yok sadece gögsüm çok şişmişti yumurtlama döneminden beri şimdi şimdi biraz hafifledi ama yine dokununca acıyor, hiç kasık ağrım yok adetim mi gecikecek yoksa hamile miyim ki böyle durumda olupta hamile olduğunu öğrenen varmmı Allah rızası için :)

En güzeli adet gecikince test yapmak yada verebiliyorsqnız kan vermek. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı diyolar ama bende hiç belirti vermemişti ilk hamileliğimde 4 gün geçince öğrenmiştim

Canım herkesin belirtileri farklı oluyor. Ve bir kadının bile çocuklarının hamilelik süreçleri değişebiliyor farklı olabiliyor. Benim erken belirtilerim yani daha doğrusu hamile olduğumu bilmiyordum ve şüphelenmedim bile çok gazım oluyordu ve beyaz akıntım vardı sadece ve genel bir yorgunluk vardı. Onun. Dışında adetim zamanı gelince hatta 2 gün gecikince adet olacakmışım gibi sancılarım oldu o kadar (ben yine ihtimal vermedim dedim kesin adet olucam gidip ped aldım😂) göğüsümde hiç ağrı yok şu an 11 haftalık hamileyim ve hala yok. Kasık ağrın olmaması deia normal dediğim gibi benim adet olacağım 2 gün sonrası başladı. Ama hayırlısı canım belli olmaz belki hamilesindir adetin 2 3 gün geciksin öyle test yap bence inşallah hamilesindir sende 😍💖

Sizin gebeliğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin , inşallah hamileyimdir . Dediğim gibi normalde çok ağrım olurdu adetim gelmeden önce bile şimdi bişey yok of beklemek kötü

X