Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım inşallah bebişini alırsın en kısa zamandakucağına ama ben sadece eymen mir bera beğendim oda içinde eymen var sadece isimolarak kullanılan oyumu da ona verdim ya ne anlama geldiğini bilmediğim için biraz tuhaf geldi bana kusura bakmazsın inş...
kimsenin fikrine karışmak istememekle birlikte kendi görüşüm sudur ki bebeklerimize türkçe ismler koyalım.Haddim olmayarak bu isimleri begenmedım ben.ama su kesın kı adı ne olursa olsun bebısın cook gusel olacak
ya bunlar bi garip ne bu mir falan eki anlamadım ama türk değilsen hani ermeni falan sizlerde olabilir bu isimler ama hoşlanmadım hiç birinden genede katılım amacıyla 2. ye oy verdim
Canım siz Türk müsünüz değil misiniz ona göre cevaplayalım
belki Türk olmayabilirsiniz o yüzden böyle isimler koymak isteyebilirsiniz yani bilelim ona göre yorum yapalım bence yanlış anlaşılmasın lütfen
Arkadaşlar müslüman-türk tarihinden geçen isimler diye yazmışlar oraya daha ne .Bana sadece eymen mir olsa daha iyi gibi geliyor.oyumu tabi eymen mir bera olarak verdim.Söylenişi zor isimler.Etrafın telaffuzunu da düşünürseniz iyi olur.
bende hiç bi ismi beğenmedim tamam çok değişik ama genel olarak insanlar bu isimleri unuturlar söylersin 5 dk sonra ismi neydi diye sorarlar kafamçokkarıştı