- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
Ben öyle fenomen falan değil, hedef kitleme ulaşmak istiyorum. Ama haklısınız, şu an rolmodel aldığım sayfalar 6-7 senelik. Afrikadan amerikaya kadar sipariş alıyorlar ve inanılmaz paralar kazanıyorlar. Benim bu kadar zamanım yok. Aslında bu sayfalardan birkaç tanesi sayfamı paylaştı. Üstelik takipçileri tam da benim hedef kitlem ama toplam 50 kişi anca geldi. Biraz da ben sayfaya özen göatermeliyim galiba. Daha iyi fotoğraflar ve belki daha samimi yazılar yazmalıyım. Yine de bunun en az 2-3 yıllık emeğe ihtiyacı var.instada kitleye ulaşmak kolay değil. radan reklam ücretleri ben kendi astroloji hesabım için en son yaparken günlük 6 tl gibi birşeydi. gün boyu yada kaç gün derseniz o kadar süre akışlarında görünüyorsunuz sponsorlu olarak.
reklamı hazırlarken ilgi alanları-yaş grupları seçip hedef kitlenizi belirleyebiliyorsunuz.
ama bence bu yöntem takipçisi çok olan hesapların sizin sayfanızı paylaşması kadar etkili değil.
yani influencerım ve instagramdan kazanıyorum demek ortalama 2-3 sene lazım.
ki onlar asıl parayı ürünlerinden değil verdikleri linklerden kazanıyorlar. bu dan en 10bin takipçiniz olması ile olabilecek birşey.
6 tl bir gün için çok iyi yalnız. Ben yüzlü rakamlar bekliyordum. En azından bir ay için reklam versem birkaç bin kişiyi kazanabilirim. Off ne meşakatli işler. Annem babam bu sıkıntılarımı bilse bana bir güzel gülerler, kocayı bıraktın ortada parasız pulsuz kaldın diye.