- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
Merhaba. Çoğunuz bana aşinasınız artık. Bir delilik anında herşeyi geride bırakıp kaçtım gittim. Ama hazır para suyunu çekti. Mahkemeye bir ay var ve ne çıkacağı belli değil. Benim ayda en az 2 bin kazanmam lazımken şu an ihtiyacım olanın çok altındayım. İnstagram, letgo gibi sitelerden ara sıra sipariş alıyorum ama böyle olmaz. Günde en az iki ürün satmam lazım. Ben de e-ticaret sitelerine girmeye karar verdim. Görüyorum ki ben dahil herkes için İnternet alışverişi mahallenin bakkalından, manavıbdan daha çok uğradığımız bir yer. Ben bu şansımı da denemek istiyorum ama konu hakkında tek kelimelik bir bilgim bile yok.
Gittigidiyor bu tür şeyler istemiyor diye satış için ürün koymayı denedim fotoğraf kabul etmiyor. Hepsiburada, amazon gibi sitelere girmek istiyorum. Sigortam yok, nereye ne diye başvuracağım, ortalama ne kadar para harcarım, bu iş boyumu aşar mı yoksa? E-ticaret yapanlar, eşi dostu yaptığı için bilgi alma şansı olanlar yardımcı olabilir mi?
Buradan aldığım bilgilerle yeni ev kurdum, yeni meslek edindim. Ha gayret hedef kitleme de ulaşmayı başarırsam oldu bu iş:)
Gittigidiyor bu tür şeyler istemiyor diye satış için ürün koymayı denedim fotoğraf kabul etmiyor. Hepsiburada, amazon gibi sitelere girmek istiyorum. Sigortam yok, nereye ne diye başvuracağım, ortalama ne kadar para harcarım, bu iş boyumu aşar mı yoksa? E-ticaret yapanlar, eşi dostu yaptığı için bilgi alma şansı olanlar yardımcı olabilir mi?
Buradan aldığım bilgilerle yeni ev kurdum, yeni meslek edindim. Ha gayret hedef kitleme de ulaşmayı başarırsam oldu bu iş:)