Bu illetten nasıl kurtulunur?

Ben sürekli eski sevgilime bakıyorsam onu unutamamışım demektir
Ara ara eskilere bende bakarım yalan yok
Eskiden ama abartmıştım kimi like lamış bakıp Kızları stalkluyordum resmen kendimle kıyaslıyordum hep .kız yeni resim eklese hemen benimki like lamış mı bakıyordum vs vs
Biraz kafa dağıt bence.ben öyle yaptım.yeni bir diziye başla ne bilim bir hobi edin yabancı bir dil öğrenmeye başla netten . Bu tip şeyler
İlgini hangi konu çekiyorsa ona yönel ve uğraş.biraz boşluktan da takıntı oluyor bu bizde.ve kendine söz ver bakmayacağım diye.
Öyle öyle geçer gider..

Bu konudan bunu mu çıkardın?
Ben de sana sosyal bir platformda gördüğün birine olumsuz yorum yapmak için çırpınma durumuyla ilgili yardım almanı öneririm.

Seni kisisel olarak tanimiyorum, kotu yorum yapsam bana yarari ne?

Senin actigin tum konulari biliyorum, yorum yapmisligim da var, destek de verdim elestirdim de, oncelikle sen bir konu aciyorsan herseye hazirlikli olman gerekiyor zaten.

Senin istedigin tarzda yorum gelmeyince agresiflesmen normal degil.

OKB bir cesit takinti hastaligidir, her konuda takinti yapabilirsin, kisi olur, esya olur, tavir davranis... Bu konu hakkinda bir bilgi al internetten, bu sekilde sosyal mecralardan stalk yaparak baslar daha sonra tamamen hayatinin merkezi yaparsin ve bir daha cikamazsin bu takinti batakligindan, onune de bakamazsin, unutamazsin da. Ayrica "hayati" diye adlandirdigin bir sinava hazirlaniyormussun buna bile hazirlanamazsin, engel olur

Seni kisisel olarak tanimiyorum, kotu yorum yapsam bana yarari ne?

Senin actigin tum konulari biliyorum, yorum yapmisligim da var, destek de verdim elestirdim de, oncelikle sen bir konu aciyorsan herseye hazirlikli olman gerekiyor zaten.

Senin istedigin tarzda yorum gelmeyince agresiflesmen normal degil.

OKB bir cesit takinti hastaligidir, her konuda takinti yapabilirsin, kisi olur, esya olur, tavir davranis... Bu konu hakkinda bir bilgi al internetten, bu sekilde sosyal mecralardan stalk yaparak baslar daha sonra tamamen hayatinin merkezi yaparsin ve bir daha cikamazsin bu takinti batakligindan, onune de bakamazsin, unutamazsin da. Ayrica "hayati" diye adlandirdigin bir sinava hazirlaniyormussun buna bile hazirlanamazsin, engel olur
Beni buradaki açtığım 3-5 konudan bilip hastalık tanısı koymaya çalışıyorsun. Tedavi falan öneriyorsun. Kusura bakma da cahilliğin daniskası bu. Bir psikoloğa bile gittiğinde bilmem kaç saat seni tanımaya, anlamaya çalışıyor.

Boşver takip ediyosan ediyosun. O kim önemseyemem ben onu diye zorlama kendini. Ben de bir şey hissetmediğim eskileri falan takip ediyorum merak işte. Zamanla geçer. Bazı konularını biliyorum bana sadece sevgi arayan toplumun ikiyüzlülüklerine daha alışamamış toy bir genç kız gibi geliyorsun. Temkinli ol lütfen.

X