- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Oluur canım bekliyorumAnliyorum canim: ) arzuladigin cocuk degildir ama iste. Ozelden yazarim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluur canım bekliyorumAnliyorum canim: ) arzuladigin cocuk degildir ama iste. Ozelden yazarim sana
Ahahha teşekkür ederim tavsiyeniz için.Aman dikkat et adamın bişeyini beğenme yanlışlıkla , rezil olursun
Rica ederimAhahha teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Bu konudan bunu mu çıkardın?
Ben de sana sosyal bir platformda gördüğün birine olumsuz yorum yapmak için çırpınma durumuyla ilgili yardım almanı öneririm.
Beni buradaki açtığım 3-5 konudan bilip hastalık tanısı koymaya çalışıyorsun. Tedavi falan öneriyorsun. Kusura bakma da cahilliğin daniskası bu. Bir psikoloğa bile gittiğinde bilmem kaç saat seni tanımaya, anlamaya çalışıyor.Seni kisisel olarak tanimiyorum, kotu yorum yapsam bana yarari ne?
Senin actigin tum konulari biliyorum, yorum yapmisligim da var, destek de verdim elestirdim de, oncelikle sen bir konu aciyorsan herseye hazirlikli olman gerekiyor zaten.
Senin istedigin tarzda yorum gelmeyince agresiflesmen normal degil.
OKB bir cesit takinti hastaligidir, her konuda takinti yapabilirsin, kisi olur, esya olur, tavir davranis... Bu konu hakkinda bir bilgi al internetten, bu sekilde sosyal mecralardan stalk yaparak baslar daha sonra tamamen hayatinin merkezi yaparsin ve bir daha cikamazsin bu takinti batakligindan, onune de bakamazsin, unutamazsin da. Ayrica "hayati" diye adlandirdigin bir sinava hazirlaniyormussun buna bile hazirlanamazsin, engel olur
Beni buradaki açtığım 3-5 konudan bilip hastalık tanısı koymaya çalışıyorsun. Tedavi falan öneriyorsun. Kusura bakma da cahilliğin daniskası bu. Bir psikoloğa bile gittiğinde bilmem kaç saat seni tanımaya, anlamaya çalışıyor.
Sizden rica ediyorum bana ne bir öneri de bulunun ne de konularıma bir yorum yapın.
Sadece bir oneri...
Sizden rica ediyorum bana ne bir öneri de bulunun ne de konularıma bir yorum yapın.
Sadece bir kere attım, sürekli atıyormuşum gibi bir resim oluşturmayın lütfen :)Okey, lutfen siz de bana dusuncelerimi samimi buldugunuz icin konusmak istemek niyetiyle ozel mesaj atmayin Hadi bakalim hayatta basarilar
Bugün hiç bakasım gelmedi. Umurum dahi olmadı :)Arkadaslarin dedigi gibi belli bir sure bakmayinca aklina gelse bile bakmıyorsun tutuyorsun kendini. Bencede eskilere harcanacak 1 sn yeye bile yazik bakma kurtul.