Bu illetten nasıl kurtulunur?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba KK'nin tatlış hanımları,

Şimdi size danışacağım şey dert değil aslında, 'dertçik' diyebilirim.

Eski sevgilim Twitter'ı çok aktif kullanıyor. Aktif kullanıyor deyince aklınıza kaliteli paylaşımlar falan yaptığı gelmesin. Böyle klişe aşk maşk sözleri, işte popüler olmak isteyen ergen kişileriyle takipleşmeceler, likelaşmacalar falan filan.

Her gün girip yine ne saçmalıklar paylaşmış diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. İlk başta 'aman bakıp napcam' diye düşünürken sonra 'ay kendini sıkıştırıp napcan bak gitsin' kafasına giriyorum.
Kabuk tutmaya başlamış yarayı kaşımak gibi tatlı bir his :KK48:

Bir şey hissettiğimden değil ha. Okuyup okuyup gülüyorum; 'annaboleyna kimlerle takılmışsın sen yav' diyorum, diyorum da gerek yok bence 1 saniyemi bile bu tiple alakalı bir şeyle ilgilenerek geçirmeye.

Bu illetten nasıl kurtulurum hatunlar? Vardır sizin güzel fikirleriniz :KK200:

Valla buna kesin çözüm telefon kullanmamak:KK70:
Bende bir ara instagramı çok yoğun kullanıyordum. Sonra telefon arıza verdi . Çok şükür uzak kaldım.
Şimdi de en aza indirgemeye çalışıyorum.

ben de hala elimde olmayarak eski sevgilime denk gelebileceğim bir mecradan yazdıklarına bakıyorum. ben de kesinlikle bişey hissetmiyorum. ama bakıyorum yani ayda yılda bir. varsa bir kurtuluş ben de nasipleneyim. ama kişinin iradesinden başka çözüm yok bence.

Nasil kurtulurum diye dusundukce aslinda aklina getiriyorsun. Sigara gibi birsey. Bakmak istiyorsan bak, kendine yasak koyma. Zamanla unutursun bakmayi bence.

Insanlık hali merak ediyoruz sonuçta. Ama sadece merak yani. Devamlı istemdışı bakıyorsan o Saçma

Bir fikri olan yok mu hatunlar :KK43:

Ben aylarca stalkladim eski sevgilimi sonra düşündüm ben neden onun hayatını izleyeyim ki kim o ezik ?? Kapattım fake hesaplarımi, her aklıma geldiğinde ya blogger stalk ediyorum süslü sözlük okuyorum yada trendyol a zara nin online uygulamasına bakıyorum nereye bakarsam bakiyim bence onu stalktan faydalıdır artık icimden gelmiyor ve merak da etmiyorum

Merhaba KK'nin tatlış hanımları,

Şimdi size danışacağım şey dert değil aslında, 'dertçik' diyebilirim.

Eski sevgilim Twitter'ı çok aktif kullanıyor. Aktif kullanıyor deyince aklınıza kaliteli paylaşımlar falan yaptığı gelmesin. Böyle klişe aşk maşk sözleri, işte popüler olmak isteyen ergen kişileriyle takipleşmeceler, likelaşmacalar falan filan.

Her gün girip yine ne saçmalıklar paylaşmış diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. İlk başta 'aman bakıp napcam' diye düşünürken sonra 'ay kendini sıkıştırıp napcan bak gitsin' kafasına giriyorum.
Kabuk tutmaya başlamış yarayı kaşımak gibi tatlı bir his :KK48:

Bir şey hissettiğimden değil ha. Okuyup okuyup gülüyorum; 'annaboleyna kimlerle takılmışsın sen yav' diyorum, diyorum da gerek yok bence 1 saniyemi bile bu tiple alakalı bir şeyle ilgilenerek geçirmeye.

Bu illetten nasıl kurtulurum hatunlar? Vardır sizin güzel fikirleriniz :KK200:

Başka birine kafayı takmak :KK70:

Katiliyorum bu yoruma...

Eger psikolog yardimi aliyorsab Obsessif Kompulsif Bozukluk hastaligi ile ilgili tedavi edilmeni oneririm
Bu konudan bunu mu çıkardın?
Ben de sana sosyal bir platformda gördüğün birine olumsuz yorum yapmak için çırpınma durumuyla ilgili yardım almanı öneririm.

Bu konudan bunu mu çıkardın?
Ben de sana sosyal bir platformda gördüğün birine olumsuz yorum yapmak için çırpınma durumuyla ilgili yardım almanı öneririm.
Keza hangi konum olursa olsun olumsuz bir yorumda bulunmak için hayli çaba gösteriyorsun.
Çevrende tekinsiz ya da kötü kalpli olduğunda ilgili laflar dönüyordu dimi? Bence bir otur düşün haklılık payları var mı diye..

X