• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu illeti yaşayanlar yardım lütfen

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
123
(Konumu bir süre taşimayin lutfen ) Gerçekten kendimi mi kaldırıyorum depresyondan tamamen kurtuluş yok mu arkadaşlar depresyonla ve ilaçlarla yaşamaya alışmam mi gerekiyor iyilessem bile bu hastalığı yaşayanların dedikleri gibi çok uzun sürmüyor mu bu iyilik dönemi en ufak bir şeyde tekrarlıyor mu bu illet hastalık

Benzer durumu yaşadım ama galiba tekrarlıyor.
Bir ay süren bi depresyon yaşamıştım belki de psikolojik başka bir bozukluk bilmiyorum. Yaşadığım yer ve çalıştığım ortamdan dolayı.
Kendinizi ne kadar dışa vurursanız o kadar çabuk geçiyor
Mümkün olduğunca yalnız kalmayın
Yalnızsanız ev arkadaşı alın. Çünkü tehlikeli

(Konumu bir süre taşimayin lutfen ) Gerçekten kendimi mi kaldırıyorum depresyondan tamamen kurtuluş yok mu arkadaşlar depresyonla ve ilaçlarla yaşamaya alışmam mi gerekiyor iyilessem bile bu hastalığı yaşayanların dedikleri gibi çok uzun sürmüyor mu bu iyilik dönemi en ufak bir şeyde tekrarlıyor mu bu illet hastalık

Merhaba. Spora baslamanizi oneririm. Bir de yediklerinizden sekeri ve beyaz unu çıkartın. Cok fark edecektir diye umit ediyorum.
Ayrica doktorumun bir tedavisi daha var: sabah kerahat denilen zaman diliminden az once uyanmak yani gunesin dogusuna sahit olmak ve uyumamak sonrasinda. Gune erken baslamak diyelim. Bir de kainatla sizi bulusturacak gunluk en az yarim saatlik bir yuruyus.
Depresyonla uzun sure cebellesmis biri olarak söylüyorum ki kurtulmak irade meselesi diye düşünüyorum.

En onemlisi de umit. Ümitsizlik ölümün diger kardesidir denir. Hayatta hep hedefleriniz ve umidiniz olmali. Depresyondan kimse sizi gelip de cikartmayacak ilaçlar da buna dahil sadece tesvik unsuru olabilir. Depresyondan cikmasi gereken kisi sizsiniz ve bunu yapabileceginize olan inanciniz sizi kurtaracak inanin. Basarabilirsiniz :KK66:

Öğlene kadar yapılması gereken islerimi telefona vs dalmadan bitirdigimde o gun benden depresyonsuzu olmuyor mesela. Ama islerimi erteledigimde gun gun depresyona giriyorum sanki. Buna dikkat etmeye çalışıyorum ayrica. Bir de olumsuz haberler kotu şeyleri hatirlatacak muzikler hatta negatif insanlardan da uzak durun.

Sakın yanlış anlamayın.Nasıl duygular içindesiniz ki bu kadar çaresiz hissediyorsunuz. Merak ediyorum.

Benzer durumu yaşadım ama galiba tekrarlıyor.
Bir ay süren bi depresyon yaşamıştım belki de psikolojik başka bir bozukluk bilmiyorum. Yaşadığım yer ve çalıştığım ortamdan dolayı.
Kendinizi ne kadar dışa vurursanız o kadar çabuk geçiyor
Mümkün olduğunca yalnız kalmayın
Yalnızsanız ev arkadaşı alın. Çünkü tehlikeli
Siz bir ay yaşamıssınız benim ağır depresyondu ben beş aydır bu durumdayım :(

Karakterinizle alakalı tekrarlaması.
Yeterince gücünüz yoksa tekrarlıyor.
Varsa azalarak yok oluyor.
Ben çok kere girdim depresyona, kısa sürede çıktım.
Bu can bana bir kere verildi, ikincisi yok.
Kendimi seviyorum.

Karakterinizle alakalı tekrarlaması.
Yeterince gücünüz yoksa tekrarlıyor.
Varsa azalarak yok oluyor.
Ben çok kere girdim depresyona, kısa sürede çıktım.
Bu can bana bir kere verildi, ikincisi yok.
Kendimi seviyorum.
Ilaç kullanarak mı çıktınız peki

Depresyon ,anksiyete ve panik bozuklukların altından fizyolojik bir sebepte çıkabilir.bunu ben değil doktorlar söylüyor.mesela ben hipertroidi nedeniyle bunları yaşadım.şimdi ameliyat oldum ve farklı nedenlerden (tahlil bekliyorum diyelim)yine sıkılıyorum o nedenle psikolog desteği almaya başladım ama biliyorum ki fizyolojik sebebi ortadan kaldırdığımız için artık bunu beynimle yenmeliyim.destek alamıyorsanız kara köpek depresyon videosunu izleyin derim.olayı kafanızda oturtuyor.şunu söylüyor kısaca depresyon hayatınızın her anında yanınızda olabilir ama artık onunla nasıl başedeceğinizi ve aslında size kazandırdıklarını farkında olacaksınız.ben geçirdiğim süreci hediye olarak kabul ediyorum .benim kişisel gelişimim için gerekli bir süreçmiş diye düşünüyorum.sevgiyle kalın

Siz bir ay yaşamıssınız benim ağır depresyondu ben beş aydır bu durumdayım :KK43:
Ben çok ağır geçirdim çok içime attım aradan 3 yıl geçti ara ara yine bana buhranlar basıyor...
ne kadar çok neşeli bir ortamda olursanız arkadaş çevrenizle hoş vakit geçirirseniz o kadar çabuk toparlarsınız.
Ben Antidepresan falan kullanmadım kullanınca belki işe yarar

içimizdeki çocuğun mutsuz olması depresyona sebep oluypr.. çocuk yanımızı bastırmadan onu içimizdeki hapishaneden kurtarmak gerek.. çocuk yanınızı sevin. ve çocuk olun biraz .. depresyondan kurtulmak için

Back