Bu ilaçları kullanan var mı???

zedgeliGunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
3.192
5
46
Diğer
Meraba arkadaşlar...Dün ........ diye bi şurup aldım iştah açıcıymış,belki iştahımı açar da kilo alırım diye aldım
Bu ilacı alıp kullanan var mıdır aranızda

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa.. iştah mı açıyormuş?
vitamin mi nedir o tam olarak?
bende alayımmm

Abimin öğrencisi kullanıyomuş ondan sonra kilo almış,zaten ilaç da denilemez vitamin iştah açıcı yan etkileri de yokmuş.Bi de yanında bi hap ismi de yazmıştı B12 vitamin hapı.Ama bu hapı almadım sormam lazoım ilk önce acaba şurupla hapı birlikte kullanabilecek miyim diyeevet dediğinde de doğru eczaneye gdiip alcam hapı

b12 ye benim çok ihtiyacım var
.......mü? (yanlş yazmş olablrim :)

Abim sormuş,ya .......u kullanacakmışım ya da B12 hapını.ben de şuan şurubu kullanıyorum

Abim sormuş,ya vitabol u kullanacakmışım ya da B12 hapını.ben de şuan şurubu kullanıyorum
prety rengi sarı tadıda portakal gibimi eğer öyleyse çocukken ilaç olarak tadını tek sevdiğim şuruptu diyebilirim öyleyse gidip alırım hemen cok severdim o şurubu ama ne oldugunu hatırlamıyorum muhtemelen vitamindir cünkü ben cocukken de cok iştahsız ve zayıftım : )

Evet sarı renkte ama tadının güzel olduğuna sana katılmıyorum kesinlikle
İğrenç bi tadı var ya,içene kadar bitaraftan burnumu kapatıyorum bi taraftan şurubu içiyorum
Evet vitamin şurubu,4-5 gündür kullanıyorum şişesi bitmek üzere ama iştahım hiç açılmadı,işe yaramazsa intihar edecem,o iğrenç şurubu boşuna içmiş olcam ya

bende ....... içiyorum iştah acıyor anında ama cok saglıklı bir şurupmuş gibi gelmiyor sonucta alerji şurubu vitaminin hiç olmazsa zararı yok die düşünüyorum. : )

prety aldım ve ilk kaşıgımı ictim ben cok begendim tadını hımmm :)
bu arada ben supraydn vitamin iciyorum doktor vermişti ikisi cok mu olur acaba ? birde ac karnınamı iciyorsun

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Hiçbir ilacı doktorunuza ya da eczacınıza danışmadan kullanmayınız. Unutmayınız ki, internet sitelerinde ilaçlar hakkında verilen

bilgiler, bir uzmanın sizi muayene ederek vereceği reçetenin yerini tutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…