Bu ilaci kullanan var mı?

Ergen olduğumuzda annemizden saklı gizli gidip eczaneden almak göçek ilaç almadık. Annenin haberi olsa ilacın kullanımını buraya sormazdın. Sen önce bir yalanlarını bastırmak terbiyeni bozma, haddini bil.
Ben önce yalanlarımı bastırmak terbiyemi bozmak . Aynen abla haklısın devamke. 17 yaşında bir ERGEN olarak hak verdim sana . Hadi bakalım ! Going go vuhuuuuuuuu

Ben önce yalanlarımı bastırmak terbiyemi bozmak . Aynen abla haklısın devamke. 17 yaşında bir ERGEN olarak hak verdim sana . Hadi bakalım ! Going go vuhuuuuuuuu
Git annene oku söyle eczaneden ilaç aldığını, danışmak için buraya yazdığını, bşr de üslubunu. Yazık …

Git annene oku söyle eczaneden ilaç aldığını, danışmak için buraya yazdığını, bşr de üslubunu. Yazık …
Ablacığım. Algıda sıkıntın mı var? Bu adet ağrısını kesen bir hap . Sen iyice gaza geldin galiba . Yok üslup falan... Köşe başından uyuşturucu almadım. Gittim eczacı ablaya , abla adet sancısı için önerdiğin bir hap var mı ? Dedim o da bunu önerdi aldim . Bu kadar . Bak bu kadar başka birsey yok . Annem de babam da biliyor bu arada haberin olsun . Eczaneye gidip ilaç aldı diye kimse falakaya yatırılmadı haberin olsun . Ay üslup falan ösksksks şaka mısın gece gece

Belli, döküldün …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…