Haklısınız.Ben kullanıyorum. Fakat benim yaşım 30, ergen bireylerde etkisini bilemem.
Bende bir yan etkiye sebep olmadı. Ama bana doktorum yazdı. Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayın.
Keşke annene söyleseydin de doktora gitseydiniz, gerekli tahlilleri yaptıktan sonra uygun tedaviyi uygulardı. Kafana göre ilaç kullanmak iyi değil. Annenin haberi var mı kafana göre eczaneye gidip ilaç aldığından?Merhaba . Konuyu nereye açsam bilemedim ama eczaneciye adet sancısı için önerebileceğiniz bir ilaç var mı dedim o da bunu önerdi . Salak ben yaşımı da söylemedim. Günde ne kadar kullanacagimi da sormadım. Bu ilacı kullanan var mı acaba? Sizde herhangi bir yan etki var mı ? 17 yaşındayım
Ben bekarken kac kere gittim hastaneye agri yuzunden, bakireysen birsey yapamayiz diyip yolluyorlardi. Tahlil yapan bir yer varsa gitsin tabi ama durum bu ozel hastaneye bile gitmistim belki benim sansima hep ozensiz doktor cikmistir.Keşke annene söyleseydin de doktora gitseydiniz, gerekli tahlilleri yaptıktan sonra uygun tedaviyi uygulardı. Kafana göre ilaç kullanmak iyi değil. Annenin haberi var mı kafana göre eczaneye gidip ilaç aldığından?
Evet .Keşke annene söyleseydin de doktora gitseydiniz, gerekli tahlilleri yaptıktan sonra uygun tedaviyi uygulardı. Kafana göre ilaç kullanmak iyi değil. Annenin haberi var mı kafana göre eczaneye gidip ilaç aldığından?
Kan tahlilleri ve ultrasonla hormonlarına bakarak polikistik över, çikolata kisti vb durumlar var mı kontrol ederek ona uygun bir tedavi uyguluyorlar. Evli olmaya gerek yok bunun için.Ben bekarken kac kere gittim hastaneye agri yuzunden, bakireysen birsey yapamayiz diyip yolluyorlardi. Tahlil yapan bir yer varsa gitsin tabi ama durum bu ozel hastaneye bile gitmistim belki benim sansima hep ozensiz doktor cikmistir.
Aferin kızım iyi yapmışsın, ben seni doktora götürmeyi düşünemezdim zaten mi dedi annen?Evet .
Ultrasonla bakildi bana ama ne tahlil ne baska biseye bakilmadi o zaman. Dedigim gibi belki benim gittigim doktorlar bakmamistir. Birde halk arasinda var ya evlenince gecer ha gecmedi mi cocugun olunca gecer laflari insanlar onemsemiyor resmen bu agriyi. Ama gercekten kist vb durumlar olabilir kesinlikle gitmeli hastaneye bencede konu sahibi.Kan tahlilleri ve ultrasonla hormonlarına bakarak polikistik över, çikolata kisti vb durumlar var mı kontrol ederek ona uygun bir tedavi uyguluyorlar. Evli olmaya gerek yok bunun için.
Sizin tecrübeniz o şekilde diye 17 yaşında bir ergeni yanlış yönlendirmeyin. Kesinlikle hastaneye gitmeli sözünüz ben gittim de bakmadılar, yapmadılar, halk arasında şöyle deniliyor sözleri ile anlamını yitiriyor. 17 yaşındaki ergenin eczaneden bu ilacı aldığını annesi bilse nasıl kullanacağını buraya sormazdı.Ultrasonla bakildi bana ama ne tahlil ne baska biseye bakilmadi o zaman. Dedigim gibi belki benim gittigim doktorlar bakmamistir. Birde halk arasinda var ya evlenince gecer ha gecmedi mi cocugun olunca gecer laflari insanlar onemsemiyor resmen bu agriyi. Ama gercekten kist vb durumlar olabilir kesinlikle gitmeli hastaneye bencede konu sahibi.
Insanlar onemsemiyor ama onemsenmeli demek istemistim belki anneside biliyor onemsememistir. Evet haklisiniz yanlis oldu kendi tecrubemi soylemem. Mutlaka gitmeli konu sahibi belki baska bir sorunu vardir ortaya cikar.Sizin tecrübeniz o şekilde diye 17 yaşında bir ergeni yanlış yönlendirmeyin. Kesinlikle hastaneye gitmeli sözünüz ben gittim de bakmadılar, yapmadılar, halk arasında şöyle deniliyor sözleri ile anlamını yitiriyor. 17 yaşındaki ergenin eczaneden bu ilacı aldığını annesi bilse nasıl kullanacağını buraya sormazdı.
Ergen olduğumuzda annemizden saklı gizli gidip eczaneden almak göçek ilaç almadık. Annenin haberi olsa ilacın kullanımını buraya sormazdın. Sen önce bir yalanlarını bastırmak terbiyeni bozma, haddini bil.Ayyyy ergen ergen sanki siz ergen olmadınız arkadaş. Ne ergenlikmiş. ERGEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?