- 14 Aralık 2017
- 278
- 493
-
- Konu Sahibi Gelgidelimm
Biberon çürüğü defalarca doktora götürdük kucukkende hepsi fırçalayın dedi fırçaladık ama durmadı çürümesi ..Kendi doktoru verdi ztn bu ilacı.Kendi cocuk doktorunuza sorsaniz? Cok uzuldum daha kucucuk yasta disleri neden curudu bu kadar?
Iste ilkinde hiç ağlamadı ki doktor bile maşallah sana diye diye uğurladı bizi ama ikincisinde dokunmadan başladı ağlamaya korkuyorum diye..Suan verilen bir damla da içim rahat etmiyor ağlasa müdahale etmem mi hiçDişinol hala var mı piyasada yahu. Bende çok kullanırdım. Ne gibi yan etkileri var bilemiyorum.
Yalnız kızınıza üzüldüm. Yavrum nasıl dayandı tedaviye. Neden müdahale etmediniz doktora. Ne kadar canı yanmıştır.
Ben çocuğum acı çekeceğine anesteziyi kabul ederdim.
Gittik bugün ozel kliniğe çocuklarla ilgilenen doktor bakti ama röntgen bile cektirmedi agridan degil aglamasi zaten korkuyorum diyor surekli doktor da rontgen olmadan müdahale edemem dedi ve bu damlayı onerdiİlacı bilmiyorum ama maddi olarak imkanınız varsa çocuk diş hekimine gidin mutlaka. Onlar çözerler bu işi merak etmeyin :)
Çocukta hayat boyu dişçi fobisi kalmasın yazık.
Üniversite hastanesine gidiyorsunuz çocuk bölümü ve bütün küçük çocuk hastalar bu şekilde kanal tedavisi oluyor bir tek benim kizim değil..Anestezi alınca kanal tedavisi olmuyormuş direk dis çekimi olacak bunu tam 5 doktora sordum 5i de uyutularak kanal tedavisi olmuyor dedi.Yargiladiginiz şeyi ben değil çocuk dişleriyle ilgilenen bütün doktorlar uyguluyor.Cekim ve dolgu için uyutulmasi öneriliyor.Eger şuan da çekim olursa yapısal bozukluk olacak bu sefer dişlerinde vaktinden önce gelecek dişi dieTekrar okuyunca farkettim uyuşturmadan diş tedavisi mi olur? Nasıl izin verdiniz buna? Büyük insanlar bile zor dayanıyor..
Kimbilir nasıl canı yandı da şimdi girmiyor.
Anesteziden kaçıyorsunuz ama uyuşturmadan dişini tedavi ettiriyorsunuz..
Bende geçen hafta kendim oldum gözümden yaş geldi resmen uyusturuldugum halde..Doktor abseli dişe ne uyusturma ne anestezi uygulayamayız dedi..Kök olmasigi icin agri hissetmiyor merak etmeyin sadece hassasiyet olabilir dedi ben şuan çekim olmasın ne kadar dayandirabilirsem dayandirayim derdindeyim ki vaktinden once asıl dişi gelmesin die.Uyuşturmadan kanal tedavisimi sok oldum resmen ya. Ben 4 kere uyusturucu vurdurdum işlem sırasında çocuk nasl dayanms. Kaldiki şuan korkmakta çok haklı siz nasıl müsade ettnz uyustrlmadan böyle bi işlem yaplmasina
Üniversite hastanesine gidiyorsunuz çocuk bölümü ve bütün küçük çocuk hastalar bu şekilde kanal tedavisi oluyor bir tek benim kizim değil..Anestezi alınca kanal tedavisi olmuyormuş direk dis çekimi olacak bunu tam 5 doktora sordum 5i de uyutularak kanal tedavisi olmuyor dedi.Yargiladiginiz şeyi ben değil çocuk dişleriyle ilgilenen bütün doktorlar uyguluyor.Cekim ve dolgu için uyutulmasi öneriliyor.Eger şuan da çekim olursa yapısal bozukluk olacak bu sefer dişlerinde vaktinden önce gelecek dişi die
Iste bende tam bu yüzden korktum .Zaten bulunduğum şehirdeki üniversite hastanesi biz yapmıyoruz uyutarak deyip başka şehirdeki üniversite hastanesini önerdi onu da dün akşam aradım artık yapmıyoruz 'bazı sıkıntılar oldu' dedi.Nasil dedim cevap vermek istemedi yüksek ihtimal bu tarz birşey oldu .Bulunduğum şehirde bir üniversite hastanesi var çocukla ilgili bakan birde özel bir klinik oda bir hastanenin ameliyathanesini kullanacağız dedi ztn orda direk ürktüm ameliyathane deyince .Bende 1 ay sonra tekrar götüreceğim kabul edene kdr gidip geleceğim artikarkadaşımın başına geldi benzer olay. dr kendisi asla çocuğuna anesteziyi kabul etmedi. çünkü .ok küçükler ve uyanamayan çocuklar varmış. çok araştırdı ve çocuğu ikna etti. hatta özelde de ikna kabiliyeti yüksek hekimleri araştırıp götürdü o şekilde yapıldı.. hiç olmasa çektirecekti
Gittik bugün ozel kliniğe çocuklarla ilgilenen doktor bakti ama röntgen bile cektirmedi agridan degil aglamasi zaten korkuyorum diyor surekli doktor da rontgen olmadan müdahale edemem dedi ve bu damlayı onerdi