bu iki sade elbise satılıktır..

buzprensesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
271
13
118
34
İzmir
arkadaşlar resimdeki abiyeler satılıktır. ikise de çok az giyildi. siyah elbiseyi zayıf olan arkadaşlara öneririm. giyen kişinin boyu 1.64 kilosu 52 civarıydı. zümrüt yeşili uzun abiye biraz daha büyük. yakası açıktı biraz kapatıldı. göğüs kısmı biraz büyük, göğüs altı ise çoğu bedene uyum gösterir. siyah elbise 40 tl. yeşil elbise ise 300 tlye alındı ama 120 tlye satıyorum. kargo bana ait teşekkür ederim...

$DSCF2396.jpg $DSCF2382.jpg $DSCF2350.jpg $DSCF2413.jpg

Hayirli satişlar :-) ikisinin ayri ayri fiyatlarini bedenlerini yazar misin canim?bide giydigindeki boy ve kilonu.ona göre yazalim,talip olalim.

Özür diletim yaaaaa:-) ben resimleri gördüm sadece amaaaa :-) aciklamalari simdi farkettim :17:
Tesekkur ederim ve rica ederim canim :) siyah elbise diktirilmisti o yuzden bilgilerini o sekilde yazdim. Yesil abiyenin gogusten asagisi 40-42 olabilir. Ust kismi biraz daha genis, ama cogu bedene olabilir cunku elbisenin istediginiz yerini daraltabilirsiniz :)

Yesil abiye resimde dumduz cikmis ama alt kismindaki tuller ucus ucustur. Dusunen arkadaslara fiyatta yardimci olabilirim..

Arkadaslar gunceldir.. Siyah elbise 35 tl, yesil abiye 100 tldir. İlgilenen olursa kargo ucreti bana aittir, tesekkurler...

bu şık elbiselerde 5 tl indirim vardır.. kapıda ödeme yapabilirsiniz. zümrüt yeşili abiyenin kargo ücreti benden.. ilgilenenleri bekliyorum....:34:

Back