- 26 Mart 2024
- 930
- 2.134
- 28
-
- Konu Sahibi cileklihurma
Bir şey isirmistir. Hastane ortamında farklı hastalıklar görüyorsan etkilenmissindir.Arkadaşlar ablalar kardeşler 1 aydır sürekli sıkıntılar yaşıyorum vücudumla ilgili ve sürekli araştırıyorum sürekli bir yerime bir şey olsa hemen internete koşmaya araştırmaya başladım kendim hastane de çalışan bi sağlık çalışanıyım ama vücudumda en ufak bi değişim olsa evham yapmaya başladım dün gece uykumda bacağıma bir şey olmuş sabah duş alırken farkettim sol bacağımda diz kapağı etrafında minik minik kırmızı noktalar 8 tane mercimek büyüklüğünde hiç bir doktor arkadaşa danışmadım , danışmak istemedim çünkü sürekli bir şeyler araştırma huyumdan uzaklaşmak istiyorum
Bacağında veya kolunda vs böyle kırmızı minik noktalar çıkan oldu mu ?
Ya da sürekli bu araştırma huyundan nasıl vazgeçebilirim
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Eskiden böyle değildim yeni başladı ve neden bilmiyorum sabahtan beri bacağımdaki çıkan şeylere takıldım kaldım meselaYani sağlık çalışanı olarak doktora danışmak yerine
İnternetteki bilgi kirliliğinde araştırma yapmanız bana saçma geldi
Sanki hastalık hastası gibi bir durum sizinkisi
Mercimek büyüklüğünde mi ve birden mi çıktı ?Bende de benekler var bacaklarımda umursamiyorum
Yok daha küçük birden çıktı böyle morumsu ama küçücükler geçiyor tekrar çıkıyor sankiMercimek büyüklüğünde mi ve birden mi çıktı ?
Hiç doktora gittiniz mi ? Peki sağolunYok daha küçük birden çıktı böyle morumsu ama küçücükler geçiyor tekrar çıkıyor sanki
Gitmedim en son kan testinde birşey yoktu bir kaç ay önce yaptirdim sağlık ocağında, farklı bişey olsa derlerdi benceHiç doktora gittiniz mi ? Peki sağolun
Kanda bu tür bilgiler çok çıkmaz ben yarın sorup öğreneceğim , huyum kurusun yineGitmedim en son kan testinde birşey yoktu bir kaç ay önce yaptirdim sağlık ocağında, farklı bişey olsa derlerdi bence
Aman öyle böyle öleceğiz boşver sorma herşeyi sormaya alışırsan kendini incelersin hepKanda bu tür bilgiler çok çıkmaz ben yarın sorup öğreneceğim , huyum kurusun yine
Demirim düşük çıkmıştı bundan 2 ay önce ilaç kullanıyordum bak siz deyince bi aklıma o geldi şu andaBenim birden kollarımda çıkmıştı. Sonra başka yerlerimde de gördüm. Başka bir arkadaşımda da varmış meğerse. Kılcal damarlar kaynaklıymış. İkimizin de platelet seviyesi alt sınıra yakındı ve demirimiz düşüktü o zamanlar.
Evet 1 aydır aynı öyleyimAman öyle böyle öleceğiz boşver sorma herşeyi sormaya alışırsan kendini incelersin hep
normalde obsesyonlariniz var mıdır ? Son zamanlarda biseyler üst üste gelmiş ve takıntı haline getirmiş olabilir misiniz ?Evet 1 aydır aynı öyleyim
Ayyy ama internette saçımın teli koptu yazsanız direk kanser belirtisi diyor.Arkadaşlar ablalar kardeşler 1 aydır sürekli sıkıntılar yaşıyorum vücudumla ilgili ve sürekli araştırıyorum sürekli bir yerime bir şey olsa hemen internete koşmaya araştırmaya başladım kendim hastane de çalışan bi sağlık çalışanıyım ama vücudumda en ufak bi değişim olsa evham yapmaya başladım dün gece uykumda bacağıma bir şey olmuş sabah duş alırken farkettim sol bacağımda diz kapağı etrafında minik minik kırmızı noktalar 8 tane mercimek büyüklüğünde hiç bir doktor arkadaşa danışmadım , danışmak istemedim çünkü sürekli bir şeyler araştırma huyumdan uzaklaşmak istiyorum
Bacağında veya kolunda vs böyle kırmızı minik noktalar çıkan oldu mu ?
Ya da sürekli bu araştırma huyundan nasıl vazgeçebilirim
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Hayır obsesyonlarım yok , olabilir son zamanlarda çok fazla şey düşünüyorumnormalde obsesyonlariniz var mıdır ? Son zamanlarda biseyler üst üste gelmiş ve takıntı haline getirmiş olabilir misiniz ?
İlk defa duydum bir araştırayımBu duruma sağlık anksiyetesi deniyor diye biliyorum.