• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hatun da hamile artık :)

sibeluA

Prensesim Geliyoooor
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
761
786
53
36
O kadar mutluyum ki; okadar degisik duygular icindeyim ki size anlatamam.
Burada herseyimi paylastim sizinle. Unutsuz anlarimi, tek cizgiyi her gordugumde yasadigim o kotu anlarimi. Hep acele ettim sanirim. Cevremdeki herkesden bebek haberi alinca ustelik bu istedigim 3 e 5 e katlanarak buyudu.
Psikolojimi bozdum. Aglama krizlerine girdim. Her anim bebek dusjnmekle gecti.
Doktor yolu aşınmaktan yoruldugum anlar bile oldu. Ustelik bir sorun yokken bebegimin olmamasi beni daha da kotu etkiledi diyebilirim.
Bazi anlar oldu okadar cok korktum ki Allaha isyan edicem diye. Anlayacaginiz cok zor gunler yasadim. Ustelik daha 1 yillik evliydim. Erkendi biliyorum ama o kadar cok istiyordum ki bir bebegim olmasini. Esimide arkadaslarimada bunalttigimi kirdigimi farkettim. Toparlanmaya karar verdim. En son doktoruma gittigimde rahim filmi cekilmisti. Doktorum 4 ay sonra gel bebegin olmazsa aşılama yaapalim dedi.
Insallah daha erken gorusuruz degip ayrildim yanindan.
O 4 ay hep bir umut ve husranla gecti. Her husrandan sonra bir umut ve yine husran.
En son dedimki esime, bi sure unutalim. Tatile gidelim ikimiz guzel gunler gecirelim ki rahatlayalim. O ay tatile gitmeden once yumurtlama gunlerimdi.
Ben nasil olsa olmaz yine diye pek sıkmadim kendimi.
Ama yakinlarimin hac tan getirdigi seyleri kullandim. Meryem ana otuyla haci hurmasi. 3 gun otun suyunu icip 1 kere hurma yedim. Sonra calismalar surdu 1 hafta. Biz tatile gittik. Bir hafta gezdim tozdum. Adet gunum karnim.agriyinca bi majezik patlattim ustune tıpa taktım denizde gelmesin diye. 4 gun boyle surdu. Eve geldigimde 6. Gundu gecikmemin. Benim aklima hic hamilelik gelmiyordu. Normaldede 5 gun gecikiyordu cunku. Arkadaslarim disari cikalim degince bi vc e gideyim dedim aklima evdeki test geldi. Normalde o testi yapinca rahatladigimdan olsa gerek.hemen geciken adetim gelirdi. Yine o umitle yaptim ama gozlerime inanamadigim benim icin mucize olan o anı yasadim. Inanamadim gercekten. Uyuyan esimi bu gercekmi diye kaldirdim. Baska bi kelime edemiyordum. Ne guluyorum ne agliyorum donup kalmistim. Olmustu sonunda o mucize. Bebegim beni bulup konmustu karnima. O ani omrum boyunca unutamicam.
Şuan 9. Haftaya girmis bulunmaktayiz. Hersey normal cok sukur bin sukur.
Ama korkularim benimle. Ya bebek kotuyse ya bisey olursa diye odum kopuyor. Abartiyorum farkindayim ama umrumdada degil acikcasi :)
Rabbime her namazimda dua ediyorum. Bu duyguyu yasamak isteyen herkese yasat diye.
Cok iyi anliyorum cunku. Yasananlar istekler beklentiler insanlari okadar yoruyorki.
Demem o ki kızlar biraz uzun oldu ama hakkinizi helal edin, umudunuzu yitirmeyjn ve dua etmeyi hic bir zaman unutmayin. Rabbim zamanini biliyor gercekten biz uzulsekte bosa. Kafani ve kalbini rahat tuttuktan sonra hersey cok kolaylasiyor.
Hep hayal ederdim buraya bende hamileyim diye bir konu acmayi. Benim mucizem gerceklesti. Dilerim ki isteyen herkesede nasip olsun.
Sizde bana dua edin nolur saglikla kucagima alayim yavrumu.
Hersey gönlunuzce olsun..
Unutmayin umut ve dua..

Senin adına çok sevindim canim sağlıcakla kucağına alırsın insallah :) insan zaten ne Zaman kendini rahat bırakırsa o Zaman kolay kalıyor.

Senin adına çok sevindim canim sağlıcakla kucağına alırsın insallah :) insan zaten ne Zaman kendini rahat bırakırsa o Zaman kolay kalıyor.
Tesekkur ederim :)
Gercekten de oyle derlerdi de inanmazdim.
Amiiin insallah hepimiz saglikla aliriz meleklerimizi kucagimiza.

Merhaba,
tesadüfen okudum yazınızı ve nasıl mutlu oldum nasıl sevindim,tarifsiz..sanki arkadaşım karşıma geçmiş anlatıyo.. :)
Rabbim her zman herşeyin en iyisini en dogru zzamanını bilir ama biz insanoğlu bazen sabırsız davranabiliyoruz..Tevekkül etmek en güzeli ama bazen duygular ağır basıyor işte :) ...Eminim harika bir duygudur yavrunu hissetmek onun orda seninle kalbinin attığını bilmek,Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bende 3 yıllık evliyim ve o kadar çok istiyorumki yavrumu kucağıma almak daha çok yolun başındayım ama şuanki duygular bile mükemmel...
Rabbim banada senin gibi bu muhteşem duyguyu nasip etsin ve isteyen tüm kardeşlerime..Umut ve dua ile :)
Selamlar,Sevgilerr...

Merhaba,
tesadüfen okudum yazınızı ve nasıl mutlu oldum nasıl sevindim,tarifsiz..sanki arkadaşım karşıma geçmiş anlatıyo.. :)
Rabbim her zman herşeyin en iyisini en dogru zzamanını bilir ama biz insanoğlu bazen sabırsız davranabiliyoruz..Tevekkül etmek en güzeli ama bazen duygular ağır basıyor işte :) ...Eminim harika bir duygudur yavrunu hissetmek onun orda seninle kalbinin attığını bilmek,Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bende 3 yıllık evliyim ve o kadar çok istiyorumki yavrumu kucağıma almak daha çok yolun başındayım ama şuanki duygular bile mükemmel...
Rabbim banada senin gibi bu muhteşem duyguyu nasip etsin ve isteyen tüm kardeşlerime..Umut ve dua ile :)
Selamlar,Sevgilerr...
Oncelikle cok tesekkur ederim :)
Rabbimin bana yasattigi bu duygulari isteyen herkese tez zamanda yasatsin insallah.
Inananin her namazimda dua ediyorum herkese. Yasayan anlar çunku.
Ama dedigim gibi umut her zaman bizimle olsun. Yoksa hayati zorlastiran taraf hep biz oluyoruz.
Bugun ilk defa bebegimi hareket ederken gordum. Okadar guzel bi duyguymuski. Insallahh sende bu duygulari yasayip burada bizimle paylasicaksin :)
Ben inaniyorum. Dua dua dua :)

Aminn aminn..her zman her daim dediğin gibi dua...geri kalanını en iyi Rabbim bilirr..

Maşallah...Rabbim daha da güzel günlerini yaşatsın inşallah..
şu dünyadaki tarifsiz en güzel duygudur sanırım..herkesin yaşaması dileğiyle..
Sevgiler...

Back
X