4 sene önce rahim filminden sonra başladı herşey,ilk zamanlar eşimle ilişkiye girerken vajinamın giriş yerine yakın bir yerde sürekli ağrım oluyordu,ilişki haricindede var olan bir ağrıydı,sanki o sol tarafımda dolu olan birşey varda boşalamıyor gibi,sol bacağım sürekli zonkluyordu,ağrı belime vuruyordu,eşimle ilişki sonrası afedersiniz eşimin menisi bende aşırı ağrı yapıyor(şimdi hala devam ediyor)wc ye çıkınca mesela ıkınınca sümüksü balgam kıvamında birşey geliyor,onu boşaltırsam ağrım hafifliyor.
birçok jinekoloğa gittim,
tüp bebek tedavisi gördüm,testlerde birşey çıkmıyor,2 tüp bebek denemem tuttu ama ikiside 1 ayda düşükle sonuçlandı,ben hep bu sorun neyse ona bağlıyorum.ilk düşükten sonra ağrım biraz hafifledi,ikincisinde biraz daha hafifledi ama geçmiyor bu illet.idrarımı yaparken herhangi bir ağrım sızlamam yok,sık idrara çıkma isteğimde yok ama idrarımı tutarsam sol tarafıma bir baskı oluyor ve bembeyaz yağlı gibi bir akıntı oluyor,bazende sümüksü.
artık delirmek üzereyim,jinekologlar birşeyin yok diyor,en son ürolojiye gittim durumumu anlattım,idrar testi yaptı birşeyin yok diyor,ama var olan birşey var ve ben 4 senedir çekiyorum,psikolojim iyice bozuldu,adet kanamalarım bile azaldı ve adetim olurken bile uzayan sümüksü akıntı şeklinde geliyor,nereye gideceğimi şaşırdım,en son ürojinokoloğa gideyim dedim antalya doktoru yok,istanbula gideyim dedim randevu alamadım,ben hangi doktora gitmeliyim arkadaşlar,hiç böyle bir durum yaşayan varmı acaba?
lütfen sadece akıl verseniz bile yeter,kendimi çıkmazda gibi hissediyorum,insan hergün ağlarmı?