Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Bu Hastalığın Adı Nedir,Bilen Varmı?

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
498
4 sene önce rahim filminden sonra başladı herşey,ilk zamanlar eşimle ilişkiye girerken vajinamın giriş yerine yakın bir yerde sürekli ağrım oluyordu,ilişki haricindede var olan bir ağrıydı,sanki o sol tarafımda dolu olan birşey varda boşalamıyor gibi,sol bacağım sürekli zonkluyordu,ağrı belime vuruyordu,eşimle ilişki sonrası afedersiniz eşimin menisi bende aşırı ağrı yapıyor(şimdi hala devam ediyor)wc ye çıkınca mesela ıkınınca sümüksü balgam kıvamında birşey geliyor,onu boşaltırsam ağrım hafifliyor.

birçok jinekoloğa gittim,tüp bebek tedavisi gördüm,testlerde birşey çıkmıyor,2 tüp bebek denemem tuttu ama ikiside 1 ayda düşükle sonuçlandı,ben hep bu sorun neyse ona bağlıyorum.ilk düşükten sonra ağrım biraz hafifledi,ikincisinde biraz daha hafifledi ama geçmiyor bu illet.idrarımı yaparken herhangi bir ağrım sızlamam yok,sık idrara çıkma isteğimde yok ama idrarımı tutarsam sol tarafıma bir baskı oluyor ve bembeyaz yağlı gibi bir akıntı oluyor,bazende sümüksü.

artık delirmek üzereyim,jinekologlar birşeyin yok diyor,en son ürolojiye gittim durumumu anlattım,idrar testi yaptı birşeyin yok diyor,ama var olan birşey var ve ben 4 senedir çekiyorum,psikolojim iyice bozuldu,adet kanamalarım bile azaldı ve adetim olurken bile uzayan sümüksü akıntı şeklinde geliyor,nereye gideceğimi şaşırdım,en son ürojinokoloğa gideyim dedim antalya doktoru yok,istanbula gideyim dedim randevu alamadım,ben hangi doktora gitmeliyim arkadaşlar,hiç böyle bir durum yaşayan varmı acaba?

lütfen sadece akıl verseniz bile yeter,kendimi çıkmazda gibi hissediyorum,insan hergün ağlarmı?

sanırım kimse benzer birşey yaşamamış,buda güzel birşey tabii,zaten kimsede yaşamasın.ama en azından fikir vermek yada akıl vermek açısından birşeyler yazsaydınız,sadece okuyup geçmeseydiniz ne güzel olurdu.

geçen hafta istanbula ürojinekoloji dr'una gittim,kadıköy şifada fuat demirciye gittim.alttan elle muayene etti,yönlendirmelerime göre sol tarafta 1 cm boyutunda kistin var dedi ama dediğim gibi dokunduğu yer acıdığı için birazda benim yönlendirmelerimle.alalım dedi,hiç beklemediğim birşey olduğu için düşünmek istedim ve ertesi günü başka bir doktora Florence Nightingale hastanesi Haluk Kulaksızoğluna gittim,anlatımlarıma göre kan testi,idrar testi ve batın bölgesi için emar istedi.hepsi temiz çıktı,sorun gözükmüyor dedi,vajinada ki koruyucu mikroplar mı ona benzer birşey dedi,onlar ölmüş dedi,onları yerine getirmemiz lazım dedi bunun için wc sonrası sürmem için krem ve fitil verdi.

dünden beri kullanıyorum ama geçeceği konusunda umudum yok,ilk doktor kist var dedi,ikinci doktor hiç muayene etmeden sadece tahlil ve emara göre konuştu,acaba 2.dr yanılmış olabilirmi,hemen solda girişe yakın bir yerde bu,sanki içi dolu bir sivilcem varmış gibi hissediyorum,tuvalet kağıdı bile değince hafif sızlıyor,bakalım bekliyeceğiz sonucu.

yokmu arkadaşlar aynısı olmasada benzer durum yaşayan?

anladığım kadarıyla ürolojik bi problemin var canım ürolojiye gitmen lazım belliki doktorun kendini yormamış benimkiler gibi üniversite hastanesine git araştırırlar mesaneyle alakalıda olabilir ihmal etme derim iyi bi ürolog çözer bunu çok geçmiş olsun

aloneciğim 2.gittiğim doktor üroloji doktoru zaten,artık ne yapacağımı şaşırdım,ilaçları kullanıp bitireyim,sonra dondurulmuşlarla tekrar tüp bebek deneyeceğim,bu seferde olmazsa artık ameliyat vs...ne derlerse yapacağım ama işin kötüsü teşhis yok,yani hiçbir doktor şu problemin var diyemiyor,emarda temiz çıktı ama benim sol tarafımda birşey var ve o herneyse eşimle ilişkiye girerken hafif acı veriyor,oraya değiyor hissediyorum,ayrıca eşimin menisi bende ağrı yapıyor,sonrada sümüksü akıntıya dönüşüyor,tuhaf birşey.

canım benim seninde yıllar önce buna benzer birşeylerin olmuştu değilmi?sende neler oluyordu üşenmeyip kısaca yazsana ne olur,belki benzer şeylerdir de senin izlediğin yolu izlerim,anne olmak en büyük dileğim.

hiç huyum değildir ama konularına baktım bunu gördüm

sorunlu olabilirim senin deyiminle ama insanlığım yerinde çok şükür bence yani. bak burda konuşmuşuz soru sormuşsun ama demekki bana alıntı mjı gelmedi yoksa bu konulaarda atlamam.

benim jinekolojik sorunum yok evli değilim seninkine benzer bişey değil benim sorunum benim böbreğimde tümör var çok farklı şeyler. ama senin sorununda sanki ürolojikte bi problem var gibi geldi bana şikayetlerinden dolayı konu açalı zaman geçti biliyorum inşallah çözmüşündür. benimde sol yumurtalıkta kist tekrarlıyo mesela pantolon kemeri bile çok ağrı yapıyo bilemiyorum sendede öyle bişey varda ilişki esnasındamı acı veriyo :26:

geçmiş olsun tüp bebek konusunda da kolaylıklar diliyorum..........

Ay bende böbrek iltihabı ararken bu konuyu gördüm tam kapatıyordum dün yazısını gördüm tıkladım..Benimde böbreklerim için doktor antibiyotik tedavisi baslattı iltihap vardı hem sistit hem böbrekte iltihap.Ve taş vardı birçok ultrason uzmanı sadece sol böbregime baktı ama benim sag böbregimde cok agrıyor İltihap gecmedi bir tanıdıgımda bu sekilde ölmüs böbregindeki iltihap gecmemis nakil olmus ama yinede tutunamamıs hayata cok korkuyorum ya

allah korusun hemen kötüsünü düşünme canım. başka doktora görün şikayetlerini sırala ötekinede baktır ihmal etme benim böbreğimi 3sene boyunca basit kist dedier bakmadılar sonrası başkası bu tümöre benziyo basit olamaz dedi ve emarda gördü taşda var bende buarada :2: doktor çok öenmli ihmal etme başkasınada git derim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…