benim adetim 4 gün geçikti ve hala olmuyorum 2 gün öncesinde akıntım yoktu ve dünden beri beyaz sarımsı koyu kokusuz bi akıntı başladı ve gögüslerim hafifden doldu ama çok değil ve o kadarda acı yok şimdi anlamadığım bu akıntı adet olcağımımı gösteriyo yoksa hamilelik belirtisimi benim öneden adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım olurdu bu sefer çok temiz geçti ama test yapamıyorum cesaretim yok eğer negatif çıkarsa çok kötü olcam bu şekilde hamile olan varmı lütfen bana yardım edin adet belirtisi bu şekilde olurmu ne yapcam bilmiyorum mafoldumbeneyvahedigeldismile
canlarım çok teşekkr ederm cevaplarnz için birazda bekleyim diyorum göğslerm bugun dahada dolgunlaştı adet olcam gibi geliyo inşllh olmam
benim adetim 4 gün geçikti ve hala olmuyorum 2 gün öncesinde akıntım yoktu ve dünden beri beyaz sarımsı koyu kokusuz bi akıntı başladı ve gögüslerim hafifden doldu ama çok değil ve o kadarda acı yok şimdi anlamadığım bu akıntı adet olcağımımı gösteriyo yoksa hamilelik belirtisimi benim öneden adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım olurdu bu sefer çok temiz geçti ama test yapamıyorum cesaretim yok eğer negatif çıkarsa çok kötü olcam bu şekilde hamile olan varmı lütfen bana yardım edin adet belirtisi bu şekilde olurmu ne yapcam bilmiyorum mafoldumbeneyvahedigeldismile
canım hamişsindir inşallah :) adet olman gereken zamanda azda olsa ağrın olduda geçtimi yoksa
hiç adet olckmş gibi ağrı hissetmedın mı bu bence belirleyen etken :) 8 haftalık hamişim
2. gebeliğim ikisindede böyle oldu adet olam gereken gün fena halde belim ağrıdı ertesi gün geçti
ve bi daha adet olmadım :) tabii her belirti herkeste aynı olcak diye bişey yok
bence tets yap belirsizlik her zaman daha kötüdür ve hastalanmadıgın sürece hamiş olduguna daha
çok inanırsın test yaptıgında çıkmazsada o oranda üzülürsün belki başka bi rahatsızlığın vardır ondan
gtecikiyodur adetin belli olmaz kadın milleti ayağını üşütse dert olur inşallah bi rahatsızlıgın yoktur
inşallah bebiş göbüştedir. byss
bende yardım istiyorum.35 günde bir adet olurum.bugün 32.gün sancı şeklinde kasık ağrım var,göğüslerimde her zamankinden daha az hassas acaba hamile olabilir miyim.yardım yeni kardeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?