Bu Halılar Çok Hoş

kızlar ben bebeğimin odasına pembe sade çok tüylü olmayan bi halı istiyorum aklınıza gelen yada böyle bi halı gördüğünüz yer varmı sanırım bulamıycam ve kestirme yaptırcam
büyük marketlerde yada halıcılarda istediğin ölçülerde kestirip kenarını sardırabilirsin

hepsi de çoook güzel..
ama seçenek çoğaldıkça başım dönüyor seçemiyorum :):)

hepsi de çoook güzel..
ama seçenek çoğaldıkça başım dönüyor seçemiyorum :):)

özellikle çoçuklar için olan tasarımlara bayıldımm süper yaratıcı olmuş

tiftik halıları çok seviyorum fakat temizliği zor olur düşüncesiyle oyma aldım ben ve memnunum.

herkese merhaba:)) ben beyaz shaggy pufuduk pufuduk bi halı istiyorumm ama yok yok yookk..bilen varmı aranızda nerden bulabilirim? okadar zamandır bakıyorum hatta artık beyaz olsunda makina halısı bile olsa olur modundayım..((

bu halılar hangi marka ve nereden bulabiliriz,ben hep stepe e bakıyordum,bunların içindede çok özgün alternatifler var.,bilen varsa banada bildirirse çok sevinirim...

apex halı da istediğin gibi halı bulabilirsin

HALILARIN BAZILARI GERCEKTEN COK HOS BENIM EVIMDEKI HALILARDA COK GUZEL INS BIR GUN PAYLASIRIM TESEKURLER PAYLASIM ICIN sengözlerimebaksanab

09:52' de gönderdiğin 3. halıyı nereden bulacaz peki?hani şu üzeri rengarenk desenli ,yuvarlak halıyı...

halılar iyi hoş da nerede bulabileceğimizi kimse yazmamış ama lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…