Bu Halılar Çok Hoş

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
etherealrugoe7.jpg

focus20launchlqb9.jpg

esquirerx0.jpg

equatorsmallerqz1.jpg

etoileer6.jpg

esquissexz4.jpg

0401nysmodelhomesfig6np9.jpg

1238bgyl5.jpg

lkokjom8.png

ilk 2 sine bayıldım ama temizlemesi zor olmazmıki..sanki toz tüy karışacakmış gibi görünüyor..ama çok zarif..hele ki 1 numara

su haliyi gorunce ilkokul cağlarım geldi aklıma
benzer bi halimiz vardi
kardeşimle demir para alir o yol gibi gorunen cizgilere değdirmeden parayi oteki uca gecirmeye calisirdik parmak hareketleriyle...
hey gidi günler hey....

1164635318oyunyolumavibtm4.jpg

emegine sağlık ablacım herbiri pek bi güzel bunlarin....

hiçbirini göremedım abla yaa:))))))))gerçi sen bizim eve koyarsın onlardan evimde görürürm artıkın:)))))))))))))))))

halı gerçekten mobilyayı tamamlayan en önemli unsur.
arkadaşım yeni evlendi modern tarzda döşedikleri evlerine klasik halı almışlar ev perşembe pazarı gibi herşey ayrı telden çalıodu-tatlicadiarzu-
bu işler zevk işi vesselam:nazar:
halılarda gerçekten 10 numara:lepi:

hepside çok güzeller

halı gerçekten mobilyayı tamamlayan en önemli unsur.
arkadaşım yeni evlendi modern tarzda döşedikleri evlerine klasik halı almışlar ev perşembe pazarı gibi herşey ayrı telden çalıodu-tatlicadiarzu-
bu işler zevk işi vesselam:nazar:
halılarda gerçekten 10 numara:lepi:

o tür ayrıntılara çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten...modern tarzdaysa hepsi öyle olacak...klasikse halısından perdesine,aksesuarına kadar klasik olacak...yoksa bişeye benzemiyor

yaa insan bu halıların üzerine basmaya kıyamaz barçman ablacım hepsi muhteşem...emeğine sağlık

yaa şu çocuklar için olan halıları görünce çocuklugum aklıma geldii..böyle halıların çizgilerinde araba sürerdik,çocukluk işte:)gerçekten orjinal halılarrr ..

Çocuklar için düşünülen halılar muhteşem. Bizim çocukluğumuzda bırakın odaya halıyı, Odamız bile yoktu:) Ama yinede çok mutluyduk. Şidmiki çocuklar daha şanslı herşey onlar için dört dörtlük düşünülüyor. Ama doyumsuzluk başlıyor artık onlarda da hep daha yenisini istiyorlar walla çocuk olunca nasıl olacak bilmiyorum :bbo:

bu halılar çok güzell gerçekten.. insanın ev döşeyesi geliyor.. şakkıdı

kızlar ben bebeğimin odasına pembe sade çok tüylü olmayan bi halı istiyorum aklınıza gelen yada böyle bi halı gördüğünüz yer varmı sanırım bulamıycam ve kestirme yaptırcam:KK43:

X