bu halı nasıl kıslar???

normal halı almıyım dimi kesinlikle..
artık kaymaz tabanlar meşhura.s

E güzelim sen beğendin madem neden konu açtın ki? Kullanacak olan sensin. Baştan desene ben bunu beğendim diye. :)))

canım turuncular beni düşündür dü amasositososito

bu yüzden begenmeyn de oldu konu açmadan önce...
bende çogunluıgunu fikrini almak için açtım...:sm_confused:

farkındaysan ben bu halıyı alıcam diye açmadım

hemde begendim demek olmazkiaklinialirimsmile

begendim dersem sen begenmişin güle güle kullan der herkes yorum alamam şekerimkaydirigubbakcemile3

hemde begendim demek olmazkiaklinialirimsmile

begendim dersem sen begenmişin güle güle kullan der herkes yorum alamam şekerimkaydirigubbakcemile3

Yok iyi yapmışsın tatlım da, hani insanlar iki üç sayfa fikirlerini söyledikten sonra bir kişi çıkıp o ilk halıyı beğenince "birinin bu nu demesini bekliyordum" deyişin, ilk uymamamış diyen arkadaşa da "neden uymamış bakayım, açıkla sebeebini" şeklindeki cümlen ilginç geldi biraz. Sen beğenmişsin, güle güle eskit, mutlu günlerde kullan. Ben çok uyduramadım ama en önemlisi senin beğenmen.
Sevgiler.

fikir alıyorum canım fikir ..
çogunluga göre hareket etmek istiyorum belki..

yanlışta olmuş olabilir...
malum heyecanlı şeyler napimbayanssulusmile

o bahsettiğiniz bir kişi ben oluyorum sanırım. resimlere bakar bakmaz bende ilk halıyı beğenmemiştim. uyumsuz olduğunu düşünmüştüm. sonrasında birkaç arkadaş bir halıda fikir birliğine varmış oldu. ben, asıl siteden resimlere bakınca ilk halıya uyumsuz dediğimiz halde aslında en uyumlunun o olduğunu farkettim. konu sahibi arkadaşımızında o halıyı seçmekteki nedenlerini öğrenince en uygun halının o olduğu noktasına varıldı. arkadaşımızda neden o halıyı seçtiğini anladığım için öyle bir söz söyledi.
neden uymadığınıda sorup öğrenmek istemesi çok normal. belki üslup biraz tersti.

aynen öyle:sinifsinif:

herkese yorumlar için tekrar teşekkür ederim kıslar...

ilk resimdeki yane katalogtaki halıyı aldım:sinifsinif:

Güle güle kullanın. Canlı renklerde objelerlerde çok hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…