mutfakta, sık yıkamaya karşı dayanıklı, leke ve toz tutmayan, kolay temizlenen bir halı tercih etmek gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/231329-mutfak-halisi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/halilar-konsol-gumuslukler/310982-imdatttmutfak-halisi.html
bu linklere bir gözat istersen, fikir olur.
ben kaymaz tabanlı, makinede yıkanabilen halı kullanıyorum. çok pratik.
yani???:sm_confused:
bence güzel halı
zaten kahverengiyle turunsu sarımsı renkler çok yakışıyo
E güzelim sen beğendin madem neden konu açtın ki? Kullanacak olan sensin. Baştan desene ben bunu beğendim diye. :)))
hemde begendim demek olmazkiaklinialirimsmile
begendim dersem sen begenmişin güle güle kullan der herkes yorum alamam şekerimkaydirigubbakcemile3
Yok iyi yapmışsın tatlım da, hani insanlar iki üç sayfa fikirlerini söyledikten sonra bir kişi çıkıp o ilk halıyı beğenince "birinin bu nu demesini bekliyordum" deyişin, ilk uymamamış diyen arkadaşa da "neden uymamış bakayım, açıkla sebeebini" şeklindeki cümlen ilginç geldi biraz. Sen beğenmişsin, güle güle eskit, mutlu günlerde kullan. Ben çok uyduramadım ama en önemlisi senin beğenmen.
Sevgiler.
Yok iyi yapmışsın tatlım da, hani insanlar iki üç sayfa fikirlerini söyledikten sonra bir kişi çıkıp o ilk halıyı beğenince "birinin bu nu demesini bekliyordum" deyişin, ilk uymamamış diyen arkadaşa da "neden uymamış bakayım, açıkla sebeebini" şeklindeki cümlen ilginç geldi biraz. Sen beğenmişsin, güle güle eskit, mutlu günlerde kullan. Ben çok uyduramadım ama en önemlisi senin beğenmen.
Sevgiler.
o bahsettiğiniz bir kişi ben oluyorum sanırım. resimlere bakar bakmaz bende ilk halıyı beğenmemiştim. uyumsuz olduğunu düşünmüştüm. sonrasında birkaç arkadaş bir halıda fikir birliğine varmış oldu. ben, asıl siteden resimlere bakınca ilk halıya uyumsuz dediğimiz halde aslında en uyumlunun o olduğunu farkettim. konu sahibi arkadaşımızında o halıyı seçmekteki nedenlerini öğrenince en uygun halının o olduğu noktasına varıldı. arkadaşımızda neden o halıyı seçtiğini anladığım için öyle bir söz söyledi.
neden uymadığınıda sorup öğrenmek istemesi çok normal. belki üslup biraz tersti.
cizgili hali uyabilir o sondaki büyük 3 hali resimlerin basindaki..
umarim anlamissindir :kedi:
herkese yorumlar için tekrar teşekkür ederim kıslar...
ilk resimdeki yane katalogtaki halıyı aldım:sinifsinif:
teşekkür ederim cnma.s.Güle güle kullanın. Canlı renklerde objelerlerde çok hoş olur.
sagol cnm ilginesondan 3, çok güzelmiş uyarda bence
teşekkür yorum için cnma.s.ben resimdeki halıyı begenmedim cnm ya, karisik ve renkleri uyumsuz geldi..
güle güle kullan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?