Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halı çok güzelmiş ama sanki mobilyalara gitmemiş,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz
bende halının renk ve deseninin mobilyalarla uyumlu olmadığını düşünüyorum (
bende halının renk ve deseninin mobilyalarla uyumlu olmadığını düşünüyorum (
İlk mesajdaki halı da koltuk takımı da güzel ama bence birbirlerine uymamışlar. Koltukların beyazının içinde halının kremi çok sarı kalmış. Son mesajdaki halılardan küçük resimlerin ilk sırasının dördüncü halısı (net çıkmamış ama siyah beyaz gibi duran) çok yakışır bence.
Bu arada resimde koltukların derisi siyah gibi görünüyor. Eğer kahverengi ise; son mesajda alttaki üç büyük halıdan en üstteki ve ortadaki çok iyi gider.
teşekkürler canım yorum içincanım eğer koltuk takımına göre seçilecekse bu koltuk takımına halı hiç uymamış bence yastıkların deseniyle falan uyumlu olan bi tek vision halı uyabılır o da çok iyi değil yani ama ilk resim kesinlikle uyumsuz
hayatım sanırım resimdeki görünen renge göre halının rengi sanki biraz mobilyalara göre koyu kalmış o yüzden uymamış gibi görünüyor böle bakınca halının taban rengi biraz daha açık olsaydı eğer daha uygun görünürdü fikrimce bebeğim koltuk rengi burdan deri kısımları siyah gibi görünüyor eğer siyahsa siyahlı beyeazlı bir halı seç kahverengili beyez ise kremli kahveli seçebilirsin bitanem meselaaaa lindadrkın eklediklerinin arasından vision halı yazıyor ya 3.sırada en baştaki o daha uygun gibi tatlım a.s
aa aynı anda düşünmüşüz yukardaki arkadaşla.bak iki kişi aynı şeyi söylüyorsa bi düşün derim ben