- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Türkiyede şu anda en kolay mesleklerden biri köylerde imamlık.
Çoğu zaman olmazlar.Cumaları özen gösterirler o da cemaat geliyor diye.
Onun dışında.Ver megafona ezanı otomatik olsu bitsin.
Köyde kaldıgım zaman kaldıgım ev köyün camisiyle bitişikti.Megafonlar benim pencerenin yanındaydı.Ne zaman kendisi okuyor ne zaman banttan anlardım.
Hatta o imamda annesine sahte saglık raporu cıkartıp bakmakla yukumlu diye memleketine tayin isteyip gitmişti.Hatırladım bak.
Hoca verir talkımı hesabı..
görevıne devam edebılıraçığa alınmış ama uzun sürceğini sanmıyorum devlet memuru sonuçta, tekrar başlar göreve bir yerlerde
keşke insanlar yaşlılara ve çocuklara şevkatli olmayı öğrenebilse, ama malesef böyle bi dünya yok
Cemaate de şaşmadım değil,Allah'ın bir kulu müdahele etmemiş mi ?
görevıne devam edebılır
devlet ızın verır doğru, ama o ımamı bu saatten sonra kabul eden halka ne denir
ismi verilmemiş başka bi şehirde nerden tanıcaklar ki, tanısalar bile kabul ederler bence, bizim milleti biraz tanıyorsam ederler
:)))
Hepsi öyle değildir elbette ama aralarda çıkıyor böyleleri.
Bizim camii'nin bir imamı vardı çok muhterem bir adamdı, daha sonra biri atandı, o da sabahları ezan okumaya kalkamazdı, rahmetli babamdan rica etmiş, sen erken kalkıyorsun okur musun diye, sabah ezanlarını babam okurdu.
Habere konu olan imamaysa söylecek söz bulamıyorum, Allah ıslah etsin
bazı meslek grupları ülkemizde aşırı yüceltiliyor ondan mı müdehale etmediler acaba, ya da ettilerde geç oldu, aklıma başka bişey gelmedi valla
bazı meslek grupları ülkemizde aşırı yüceltiliyor ondan mı müdehale etmediler acaba, ya da ettilerde geç oldu, aklıma başka bişey gelmedi valla
Demek ki neymis din = ahlak degilmis.
Demek ki neymis din = ahlak degilmis.
Artıııııııı din = vicdan ve merhamet demekte değilmiş
Böyle düşünen var mı gerçekten
Tabiki değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?