Bu hale imam getirdi, hem de camide

Ne kadar vicdansız bir imammış dedesi yaşına adama yaptığı reva mı

her imam dört dörtlük müslüman diye bir şey yok ,burada bir haber okumuştum bir kaç ay önce

kendi kız kardeşine tecavüz eden imam bile var maalesef.

Haberlerde izledim cok uzuldum.
Bu nasil insanliktan cikmadir ya, yuh diyorum.
O kadar sinirlendim ki cezasini ceksin ve gorevden uzaklastirilsin ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Türkiyede şu anda en kolay mesleklerden biri köylerde imamlık.
Çoğu zaman olmazlar.Cumaları özen gösterirler o da cemaat geliyor diye.
Onun dışında.Ver megafona ezanı otomatik olsu bitsin.
Köyde kaldıgım zaman kaldıgım ev köyün camisiyle bitişikti.Megafonlar benim pencerenin yanındaydı.Ne zaman kendisi okuyor ne zaman banttan anlardım.
Hatta o imamda annesine sahte saglık raporu cıkartıp bakmakla yukumlu diye memleketine tayin isteyip gitmişti.Hatırladım bak.
Hoca verir talkımı hesabı..

:)))
Hepsi öyle değildir elbette ama aralarda çıkıyor böyleleri.
Bizim camii'nin bir imamı vardı çok muhterem bir adamdı, daha sonra biri atandı, o da sabahları ezan okumaya kalkamazdı, rahmetli babamdan rica etmiş, sen erken kalkıyorsun okur musun diye, sabah ezanlarını babam okurdu.

Habere konu olan imamaysa söylecek söz bulamıyorum, Allah ıslah etsin

hem de yaşlı bır ınsana her şeyin de bır sınır vardır. sahte dıncıler ! küfüt etsem yarıısı boşa gider böylelerıne.
imam oldugu için değil, yaşlı bir insanı döven mahluk olduguna şaşırdım.
siz ufacık beynınızle hala mevlayı kandırmaya çalışın
pes!

açığa alınmış ama uzun sürceğini sanmıyorum devlet memuru sonuçta, tekrar başlar göreve bir yerlerde
keşke insanlar yaşlılara ve çocuklara şevkatli olmayı öğrenebilse, ama malesef böyle bi dünya yok

görevıne devam edebılır
devlet ızın verır doğru, ama o ımamı bu saatten sonra kabul eden halka ne denir

Son düzenleme:
Cemaate de şaşmadım değil,Allah'ın bir kulu müdahele etmemiş mi ?

bazı meslek grupları ülkemizde aşırı yüceltiliyor ondan mı müdehale etmediler acaba, ya da ettilerde geç oldu, aklıma başka bişey gelmedi valla

görevıne devam edebılır
devlet ızın verır doğru, ama o ımamı bu saatten sonra kabul eden halka ne denir

ismi verilmemiş başka bi şehirde nerden tanıcaklar ki, tanısalar bile kabul ederler bence, bizim milleti biraz tanıyorsam ederler

ismi verilmemiş başka bi şehirde nerden tanıcaklar ki, tanısalar bile kabul ederler bence, bizim milleti biraz tanıyorsam ederler

isim verilmemiş ama, yer ismi verilmiş. ne kadar uzaga surebılırler kı bu sahte din adamını?
o ısım duyulur yakında net ortamında
istedikleri kadar isim vermesınler. evet halk kabul eder doğru.

Son düzenleme:

Valla mune abla o senin dediğin eski imamlardır :) Son birkaç yıldır nasıl imam alındıgını biliyoruz.Orda bile nasıl torpil dönüyor.Maaşı zaten bahsetmıyorum bile .Bak konu imamlardan açılınca hafızayı zorlayınca aklıma geliyor :) Bu bahsttiğim imamdan sonra da genç gelmişti bitane.4 sene önce falan.Canı sıkılıyordu köyde solugu bizim okulun kantınınde alıyodu.Nerde ne konusulacagını bilmez bir adamdı.Kantinci abimizde köydendi bizde köyde kalıyorduk samimiydik.İmama ''oglum senin camide işin yok mu burdasın hep demişti safça.O da cevap vereceğine kalktı döndü bize sizin de yaptıgınız zor iş mi hocam,havadan 2500u cebinize indiriyosunuz demişti.Kan beynime sıçramıştı.Vermiştik cevabını da gelememişti uzun süre öyle her kafasına esti mi.Patavatsız.Bana da böyleleri denk gelmişti.Hee bide abim 7 yaşlarındayken çok heveslenip camiye gitmişti.Imam olacak herifte abimin üzerinde mickey mouselu t-shirt var diye bağırmış git evine seni camiye böyle mi gönderiyolar demiş.Yavrum korkmus bizimki de eve ağlayarak gelmiş.Yapılacak iş mi 7 yaşında camiye namaza gitmek için heveslenen çocuga.Valla arıza imamlar denk gelmiş hep bize.

bazı meslek grupları ülkemizde aşırı yüceltiliyor ondan mı müdehale etmediler acaba, ya da ettilerde geç oldu, aklıma başka bişey gelmedi valla

Zannetmiyorum bu tür rezillikler her alanda yaşanıyor.
Öğrenciye sarkıntılık yaptığı iddia edilen okul taşıtının şöforune bile aynı şey!

Son düzenleme:
Bizler bazı meslek gruplarına çirkinlikleri yakıştıramıyoruz . Temsil ettikleri mesleklerinin gözümüzde ayrı bir değeri olduğundan ,daha fazla şaşırıp , üzülüyoruz . Nasıl ki bir öğretmenden hep örnek davranışlar bekliyorsak ,
İmamlardan da öyle . Keşke haketmediği mesleği yapamasa kimse .

Trende yaşlılara yer vermeyen insanlara laf ediyorum, yaşlılara sevgi, saygı, vicdan kalmamış diye...İmam bunu yaparsa......

Son düzenleme:

Haklısın chess.

Gerçi bendeki de akıl...İmam gaz çıkarırsa cemaat ne yapmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…