Bu haber sizce doğru mu?

52 yasında ve hala bakıresı olması onun sorunu yada onur kaynagı kendınce... ıntıhar etsede onemı yokmu, anne olmadıgı ıcın boyle konusmus sanırım .. turkıyede adamlar herseyı yapar sonra bakıre kız ararlar sonra karısını terkedıp baska kadınlarla kacarlar ... acayıp ...

kadınlı erkekli cinsel sorunları olan bir toplum olduğumuzdan bu şekilde dışa vuruyor bence milletin aklı fikri uçkurda kadınların bellerinden yukarısı anlam ifade etmiyor

kadınlı erkekli cinsel sorunları olan bir toplum olduğumuzdan bu şekilde dışa vuruyor bence milletin aklı fikri uçkurda kadınların bellerinden yukarısı anlam ifade etmiyor

Kesinlikle doğru...

İşin kötü yanı bu gidişat gün geçtikçe daha da bozuluyor.. Yani ne devir değişmesi,ne eğitim,ne yönetenler düzelmiyor!! Sonumuz nedir bilemiyorum..

Erkek egemen toplum diye bunlar oluyor diye kızıyordum ama kadınlar hiç de altta kalmıyorlar,maalesef...

Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz yaa... Midem kaldırmıyor artık!!

Eğitimsizlikten kaynaklanıyor dıyecegım ama bu kurtaj konusundakı doktorun yaptıgını hatırladıkca egıtımınde bızım toplumumuzdakı su cehaletı yok edemeyecegını neyazıkkı bırkez daha anlıyorum

"Kürtajın, narkoz, sakinleştirici, hatta ağrı kesici bile verilmeden yapılmasını, devletin kadınları bir tür “cezalandırma” şekli olduğunu düşünüyorum. “Benim bedenim, benim kararım diyorsunuz öyle mi? Alın size!” demek bu."

çok doğru söylemişsin sadece erkekler değil kadınlar da kadınları suçluyor hatta erkeklerden daha çok üstüne geliyorlar. o konuyu bilmiyorum ama ne söylemişsen az bile söylemişsindir bizim toplumda namus diye bir olgu yok. o yalan. bizim millet güce tapınır güçlüyü sever kadınları sevmezler savunmazlar çünkü kadın ezilendir güçsüzdür haksızlığa uğramıştır ezileni savunurlarsa kendileri de ezilir diye korkarlar, ilginçtir mesela toplum transfobiktir fuhuştan başka çaresi olmayan travestilere ateş püskürürler çoğunun canlarına kastederler pazarlıkta anlaşamadıkları zaman ama mesela Bülent Ersoy' u çılgınca alkışlarlar, çünkü o güçlü,zengin, hamileri var, ee biraz da her hükümete yaranır biri olduğundan hükümetler de ona ilişmediğinden gücünden birşey kaybetmez haliyle bu güç seviciler de onu alkışlarken yol kenarındaki travestiyi ezerler, sadece bir örnek Bülent Ersoy da haksızlığa uğrasın falan demiyorum bu adaletsizliğe kızıyorum sadece. dediğim gibi hep güçlüden yana olan ikiyüzlülük bunlara sebep. şimdi bu şekilde bir mantaliteye sahip insanların çoğunluğu oluşturduğu bir toplumun ahlak anlayışı var mıdır yoktur bence

işkence gibi ya ne etik olarak ne ahlaken nede dinen boyle bırsey dogru degıldır ya ..

yadoguma gidip o can havliyle bagıran kadınlara bagıran cagıran azarlayan hemsirelerin ve doktorların varlıgını duyduktan sonra sunu anlıyorum ki bu ulkede üremek için veya değil kadın dediğin sevişmeyecek arkadasım.

çoğalacaksak bile ne bileyim sporla,bölünerek falan çoğalalım.

bu konuya başka bir yerdede yorum yaptım burdada gördüm ..
bazı doktorlar gerçekten saygısız ... bir keresinde cildiyeye gittim .kadın proftu .. yüzüm kızarıyordu sürekli .. kılcal damarlarım belirgin beyaz tenliyim .neyse muayneye gittim .. minicik bir etek giymiş kadın şişman birşey .. neyse orası beni ilgilendirmiyor .baktı yüzüme inceledi .. sonra ilaç yazdı ..kafasını bile kaldırmıyor .soruyorum cevap vermiyor ....
bir taneside göz doktorumdu ..ameliyat oldum resmen içime düştü adam ..asılıyor yılışık birşey .. yani ben anlamıyorum insanlar bu özgüveni nerden alıyor ...
birde sen diye hitap etmeleri çok çirkin buluyorum .özel hastaneye giderim hep hiç devlete gitmedim devlete gitmeye korkuyorum çünkü duyduklarımdan ...
özelde bile sen diyorlar .ben siz diyorum o sen diyecek illa .seni ders almaya gelmiş öğrenci gibi görmeleri ne oluyor acaaba ...

ilk defa Ayşe Arman'ın yazısıyla duydum Devlet hastanelerinde kürtajın uyuşturulmadan yapıldığını....Bir de bunun eskiden beri olan bir uygulama olması ve şimdiye kadar hiç bir şekilde duyulmaması, şikayetçi olunmaması daha da şaşırtıcı.....Bilmediğimiz kimbilir daha ne vahşetler oluyor gerçekten ürktüm.....

Burası Türkiye insanlara özellikle kadına verilen değer belli oyüzden şaşırmamamız lazım ama duygusal kimliğimiz ağır basıyor yine şaşırıyoruz..

Bu ülkedeki en büyük işkenceci doktorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…