• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu guruplara bayıldımmmmm!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Evet 10 seneden fazladır yapıyor :)
Bütün mobilyalarım, çeyizlerimin çoğu var konularımda
İnşallah tamamen yerleşince evimin de fotolarını koyarım

ev resimlerini paylaşanları dikkatle takip ediyorum çok güzel fikirler oluşuyo akılda ,senin dövmen varmı?,milleti döver döver gelir evde kuzu gibi oturur yorgunluktan:1: sabah sabah espirimde iğrençleşti:52:

ev resimlerini paylaşanları dikkatle takip ediyorum çok güzel fikirler oluşuyo akılda ,senin dövmen varmı?,milleti döver döver gelir evde kuzu gibi oturur yorgunluktan:1: sabah sabah espirimde iğrençleşti:52:

Var şimdilik 3 tane :)
Kafamda bi kaç model daha var ama
fırsat olmadı bu ara telaşımız çok diye
yok yok iğrenç deme :)
geçen gün damatlık almaya gittik
adam ne iş yapıyorsun diye sordu
benimki adam dövüyorum dedi
karşısındakinin surat ifadesini görmen lazımdı :)
sonra anladı da hee sanat yani diyor :D
bak bütün yatak odası yemek odası salon çeyiz konularıma
beni izleyin anacımmm :))

mor ve siyah çok koyu düşmezmi?beyazdan epey bıkmışın sanırım ama alışmak zor olur..ya tam açık ya da tam koyu renktesin orta yolu bul derim:1:

ya hep ya hiç :)) duvar rengi beyaz, parke beyaz, hali gri alirim heralde, siyah 1-2 kanepe 1 de mor kanepe fazla koyu durmaz diye dusunuyorum, birde tasinacagim evin bir duvari komple cam (balkon) yani çok aydinlik...

ya hep ya hiç :)) duvar rengi beyaz, parke beyaz, hali gri alirim heralde, siyah 1-2 kanepe 1 de mor kanepe fazla koyu durmaz diye dusunuyorum, birde tasinacagim evin bir duvari komple cam (balkon) yani çok aydinlik...

yerler beyaz parkemii yaaaa bende istiyorummm:36:senin ortamın müsait snaırım ev büyük bakımlı aydınlık ohhhhhh,cesaretli hatunsun genede ben siyah ve mor cesaret edemem herade:1:

6 gun kalmis ! okuyunca bir tuhaf oldummm, heyecan verici tatli bir duygu, kizlarrr ikinize de simdiden MUTLULUKLARRRR... umarim hersey istediginiz gibi guzel oluurrrr... bu arada iyi geceler size ben iptallll...

iğrenç dememmmm merak etme:1: ay ama güzel olur bi ortamda
eşin ne iş yapıyo?
dövmeci:26:
ne:53:
Allah bol müşteri versin ne denirki :1:

Son düzenleme:
6 gun kalmis ! okuyunca bir tuhaf oldummm, heyecan verici tatli bir duygu, kizlarrr ikinize de simdiden MUTLULUKLARRRR... umarim hersey istediginiz gibi guzel oluurrrr... bu arada iyi geceler size ben iptallll...

iyi sabahlar:) saol sanada mutluluk versin Rabbim inş.:nazar:

yerler beyaz parkemii yaaaa bende istiyorummm:36:senin ortamın müsait snaırım ev büyük bakımlı aydınlık ohhhhhh,cesaretli hatunsun genede ben siyah ve mor cesaret edemem herade:1:

2 yasinda bir kizin ve beyaz kanepelrin olursa bir gun inan cesaret edersin :) silmekten fenalik geldi, esim "kosla vanish seni yaninda halt etmis" diye dalga geçiyor, gerçekten de yemek yapar gibi leke çikarmak için karisimlar falan çok fenaa...

Herkes bi tuhaf oluyor valla
Bi ben şoktayım herhalde :D
Çoook teşekkür ederim
Allah herkese gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip etsin inşallah.
iyi sabahlar :)

iğrenç dememmmm merak etme:1: ay ama güzel olur bi ortamda
eşin ne iş yapıyo?
dövmeci:26:
ne:53:
Allah bol müşteri versin ne denirki :1:

Kendi yaptığın espriye iğrenç dedin ya :D
onu diyorum iğrenç demene gerek yok,
kendisi de yapıyor aynı espriyi yani :D
Amiiiiiin :)
itina ile adam dövülür :D

2 yasinda bir kizin ve beyaz kanepelrin olursa bir gun inan cesaret edersin :) silmekten fenalik geldi, esim "kosla vanish seni yaninda halt etmis" diye dalga geçiyor, gerçekten de yemek yapar gibi leke çikarmak için karisimlar falan çok fenaa...

cesareti 2 yaşında kızından geliyo anlaşıldı:1:

Herkes bi tuhaf oluyor valla
Bi ben şoktayım herhalde :D
Çoook teşekkür ederim
Allah herkese gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip etsin inşallah.
iyi sabahlar :)

Kendi yaptığın espriye iğrenç dedin ya :D
onu diyorum iğrenç demene gerek yok,
kendisi de yapıyor aynı espriyi yani :D
Amiiiiiin :)
itina ile adam dövülür :D

ay ne güldüm sabah sabah kafa bi milyon oldu uykusuzluktan :90:

ay ne güldüm sabah sabah kafa bi milyon oldu uykusuzluktan :90:

Aynen benim de öyle valla
Yanlış kelimeler cümleler yazıp duruyorum
başıma ağrı girdi :(
son bir sigara içer ve ikizbalik kaçar :)

Aynen benim de öyle valla
Yanlış kelimeler cümleler yazıp duruyorum
başıma ağrı girdi :(
son bir sigara içer ve ikizbalik kaçar :)

içmeyin şu sigarayı yaf yazık günah,bende yatayım iyi geceler ..konularını takip edicem evin reismleirni bekliyorum:)

Bende bayıldım çok güzeller ilk resimdeki özellikle çok hoş duruyor:))rengide ayrı güzel:))

Bende bayıldım çok güzeller ilk resimdeki özellikle çok hoş duruyor:))rengide ayrı güzel:))

bende çok beyendim ama sevgilim modelini beyenemedi, onunda içine sinsin istiyorum ama bunda takılı kaldım inş bütçeyi ayarlayabilirsek sahip oluruz ..köşeli takım kesinleşti ilk takım tam belli değil alıncağı :43:

bayıldım canım salon takımına ve oturma odana çok güzel renkleri modeli bende bu tarz seviyorum salon takımında bence için rahat olsun çoook şık ve güzel:16::16:

bayıldım canım salon takımına ve oturma odana çok güzel renkleri modeli bende bu tarz seviyorum salon takımında bence için rahat olsun çoook şık ve güzel:16::16:

teşekkürederim beyenmene sevindim zevkli birisin sende belliki benim gibi:1: inşallah benimm olcaklar,daha zaman var fakat fikrim bu yönde umarım bütçe olarakta ayarlayabiliriz kendimizi..yatıyorum kalkıyorum resimlere bakıyorum ne değişik güzel bi heycanmış:31:

Salon takımını bende cok beğendim tam bizim istediğimiz tarzda.

Köşe takımları da cok hoş güzel görünüyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum , mutluluklar canım :)

Back
X