• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Bu gün başlıyorummm :)

pisskedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
46
0
36
Ankara
Merhaba kızlar benimde saçlarım çok kısa ve bir an önce uzamasını istiyorum Dün sarımsak özlü şampuan,çam terebentin ve ayrıca bir bakım yağı daha aldım.Çam terebentini önerilen miktarda şampuana karıştırdım ve bakım yağı ile birlikte bu gün kullanmaya başlayacağım umarım güzel sonuçlar alabilirim Nisan 28 de düğünüm olcak umarım işe yarar.Ayrıca Sizinde önerilerinizi bekliyorum :)

bakım yağını sürdükten sonra saçına zeytinyağıda sür bolca her yerine sonra masaj yap biraz sar saçını bikaç saat saçında kalsın sonra yıka sadece 2 şampuanlama 1 saç kremi yap 2.şampuanlamada şampuanı avucuna çok az dök daha fazla yıkama saçını. yumuşacık olucak saçların. fön, düzleştirme, kurutma makinesini söküp at hayatından. bir süre de boyama saçını eğer boyuyorsan.
ılık suyla yıkan. saç kreminide bitkisel alırsan saç diplerine de sürebilirsin. saç kremini banyo esnasında saçında 10 15 dk beklet öyle yıka. saç bakım yağını ve zeytinyağını haftada 3 gün filan uygula saçına. mutlaka uzayacaktır saçın hemde sağlıklı olucaktır.

bu konuyla ilgili bir sürü topik var keşke oralara yazsaydın öneri oldukça fazla gelebilirdi :)

ÖNERİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DİĞER TOPİKLERDE O KADAR KARIŞIK TARİFLER VARKİ HANGİSİNİ UYGULASAM DİE KAFAM KARIŞIYO :d

Çam terebenti saç için gerçekten çok faydalı. :)
Ben de geçen sene kullanıyordum; ama o kokusu nedeniyle 1 ay dayanabildim en fazla. :)

Kokusu sorun olmuyor benim için ama çok kuruttuğuna dair söylemler var 400ml şampuana çam terebentin yanında verilen damlalıkla 1 damlalık koydum acaba çok mu oldu diye çekiniyorum

knuya dewam edilmemis.bn cam terebntnin ck faydasnı gördm.szde kulanıyomssunz sçlarnz nasl?

Back