Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BU GÖBİŞŞŞŞŞŞŞ BENDEN HİÇ GİTMİYOR
- Konu Sahibi Berna4848
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
göbeksiz olmak mümkün müSpor + diyet.
Diyet en önemlisi.
- 1 Haziran 2012
- 6.733
- 22.386
- 598
göbeksiz olmak mümkün mü
Sıkı diyetle evet. Ama çok fedakarlık istiyor.
Ben de göbekten kurtulmaya çalışıyorum.2 haftadır spor yapıyorum, spor kısmı eğlenceli de diyette neredeyse 0 şeker, 0 hamur işi yapman gerek bir süre. Protein ağırlıklı beslenmek lazım. İrademe hakim olamıyorum, diyet kısmı çok zor.
Sporla bile en az 3 ayı bulur diyorlar görüntünün düzelmesi için. O da iradene gerçekten hakim olabilirsen. Benim gibi gün içinde sadece çikolata
/tatlı yersen 1 yılı bulur bence
- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
çok tatlısın :dSıkı diyetle evet. Ama çok fedakarlık istiyor.
Ben de göbekten kurtulmaya çalışıyorum.2 haftadır spor yapıyorum, spor kısmı eğlenceli de diyette neredeyse 0 şeker, 0 hamur işi yapman gerek bir süre. Protein ağırlıklı beslenmek lazım. İrademe hakim olamıyorum, diyet kısmı çok zor.
Sporla bile en az 3 ayı bulur diyorlar görüntünün düzelmesi için. O da iradene gerçekten hakim olabilirsen. Benim gibi gün içinde sadece çikolata
/tatlı yersen 1 yılı bulur bence
spor yapmak bana zor geliyor
- 1 Haziran 2012
- 6.733
- 22.386
- 598
çok tatlısın :d
spor yapmak bana zor geliyor
Alışınca hoşuna gidiyor, bir iki gün denemeye çalış başta zor ama en azından boş durmadım diyorsun sonrasında, vicdanen iyi hissettiriyor.
Kilo boya göre çok fazla bölgesel zayıflama diye bir şey yok tabii göbek olur elma tipi varsa bu x2 olur. Ya estetik ya spor diyet. Diyeti de düzgün seçmek lazım şişkinlik yapacak şeylerden şeker karbonhidrattan uzak durup bol proteinli kardiyolu ve 3 gün ağırlık antrenmanı ile olacağı en iyi hale gelir
- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
başlıycam ya böyleolmaz,harikasınız yorumunuz için teşekkür ederimAlışınca hoşuna gidiyor, bir iki gün denemeye çalış başta zor ama en azından boş durmadım diyorsun sonrasında, vicdanen iyi hissettiriyor.
- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
Haklısınızı bir 10 kilo vermeem lazım ^^Kilo boya göre çok fazla bölgesel zayıflama diye bir şey yok tabii göbek olur elma tipi varsa bu x2 olur. Ya estetik ya spor diyet. Diyeti de düzgün seçmek lazım şişkinlik yapacak şeylerden şeker karbonhidrattan uzak durup bol proteinli kardiyolu ve 3 gün ağırlık antrenmanı ile olacağı en iyi hale gelir
10 yaşınıza göre fazla olur ama bi 3-5 verseniz iyi olur ama son kiloları vermek zaten çok zor ayları bulur o yüzden istikrarlı olmanız lazımHaklısınızı bir 10 kilo vermeem lazım ^^
Yenim ediyorum boyum 1.50 kilom şuanda 56 konuyu kendim açtım sandım bende göbekten muzdaribim malesef 1 kilo verdim abur cuburu azaltarakBoyum 150 kilom güncel 56
- 18 Aralık 2024
- 246
- 50
- 13
- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
kısa olunca kilo hemen fark ediliyor sıkıldım ya kilolu olmaktan:d10 yaşınıza göre fazla olur ama bi 3-5 verseniz iyi olur ama son kiloları vermek zaten çok zor ayları bulur o yüzden istikrarlı olmanız lazım
Fazla kilomuz yok aslında ama göbek kısmı beni de rahatsız ediyorkısa olunca kilo hemen fark ediliyor sıkıldım ya kilolu olmaktan:d
Kiloya değil de aynaya bak o yüzden spor çok önemlikısa olunca kilo hemen fark ediliyor sıkıldım ya kilolu olmaktan:d
150 56 nasıl fazla olmuyorFazla kilomuz yok aslında ama göbek kısmı beni de rahatsız ediyor
- 18 Aralık 2024
- 246
- 50
- 13
Vücut kitle indeksine göre gayet normal sonuç ama demek ki yağ oranı eşit dağılmamis bu da spor ile düzelir aşırı kiloları yok yani obez Felan olduklarıda yok nereye yazarsan yaz vücut kitle indeksi normal çıkar ne kilolu der ne obez150 56 nasıl fazla olmuyor
Ben kilom var dediğim zaman herkes gayet iyisin diyor ama ben göbek bölgemden rahatsız oluyorum sezeryan sonrası da kaldı biraz150 56 nasıl fazla olmuyor