• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU GÖBİŞŞŞŞŞŞŞ BENDEN HİÇ GİTMİYOR

Berna4848

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
84
38
3
25
Merhabalar arkadaşlar,

Kendimi bildim bileli göbeğim var,
hep göbekliydim hep nasıl kurtulacam bu göbekten yardım edin bana e olur

göbeksiz olmak mümkün mü

Sıkı diyetle evet. Ama çok fedakarlık istiyor.
Ben de göbekten kurtulmaya çalışıyorum.2 haftadır spor yapıyorum, spor kısmı eğlenceli de diyette neredeyse 0 şeker, 0 hamur işi yapman gerek bir süre. Protein ağırlıklı beslenmek lazım. İrademe hakim olamıyorum, diyet kısmı çok zor.
Sporla bile en az 3 ayı bulur diyorlar görüntünün düzelmesi için. O da iradene gerçekten hakim olabilirsen. Benim gibi gün içinde sadece çikolata
/tatlı yersen 1 yılı bulur bence :kahve:

Sıkı diyetle evet. Ama çok fedakarlık istiyor.
Ben de göbekten kurtulmaya çalışıyorum.2 haftadır spor yapıyorum, spor kısmı eğlenceli de diyette neredeyse 0 şeker, 0 hamur işi yapman gerek bir süre. Protein ağırlıklı beslenmek lazım. İrademe hakim olamıyorum, diyet kısmı çok zor.
Sporla bile en az 3 ayı bulur diyorlar görüntünün düzelmesi için. O da iradene gerçekten hakim olabilirsen. Benim gibi gün içinde sadece çikolata
/tatlı yersen 1 yılı bulur bence :kahve:
çok tatlısın :d
spor yapmak bana zor geliyor

Kilo boya göre çok fazla bölgesel zayıflama diye bir şey yok tabii göbek olur elma tipi varsa bu x2 olur. Ya estetik ya spor diyet. Diyeti de düzgün seçmek lazım şişkinlik yapacak şeylerden şeker karbonhidrattan uzak durup bol proteinli kardiyolu ve 3 gün ağırlık antrenmanı ile olacağı en iyi hale gelir

Kilo boya göre çok fazla bölgesel zayıflama diye bir şey yok tabii göbek olur elma tipi varsa bu x2 olur. Ya estetik ya spor diyet. Diyeti de düzgün seçmek lazım şişkinlik yapacak şeylerden şeker karbonhidrattan uzak durup bol proteinli kardiyolu ve 3 gün ağırlık antrenmanı ile olacağı en iyi hale gelir
Haklısınızı bir 10 kilo vermeem lazım ^^

Back