linda08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 1.008 7 18 Şubat 2012 Konu Sahibi linda08 #1 Slm lar herkese, boğazımda sürekli gıcık oluşuyor ama bu sene dahada çoğaldı, sigarada kullanıyorum ama ilk kez içmiyorum. ama bu sık sık olmaya başladı bunu sebebi yada nedeni nedir hiç yaşayan yada bilen varmı. yokmu bunun çözümü ???
Slm lar herkese, boğazımda sürekli gıcık oluşuyor ama bu sene dahada çoğaldı, sigarada kullanıyorum ama ilk kez içmiyorum. ama bu sık sık olmaya başladı bunu sebebi yada nedeni nedir hiç yaşayan yada bilen varmı. yokmu bunun çözümü ???
mina6 Güzellik Uzmanı 🌸 Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 8 0 3 Mart 2012 Konu Sahibi linda08 #2 bende de var 1 senedir, kuru bir gıcık sürekli
ozge0818 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2010 291 3 3 Mart 2012 Konu Sahibi linda08 #3 canım balın içine biraz toz zencefil karıştır sabah bide akşam şurup gibi yut ama üzerine su içme biraz yakıyo ama çok ii geliyo
canım balın içine biraz toz zencefil karıştır sabah bide akşam şurup gibi yut ama üzerine su içme biraz yakıyo ama çok ii geliyo
linda08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 1.008 7 3 Mart 2012 Konu Sahibi linda08 #4 ozge0818 .!.: canım balın içine biraz toz zencefil karıştır sabah bide akşam şurup gibi yut ama üzerine su içme biraz yakıyo ama çok ii geliyo Genişletmek için tıkla... kesin geçiriyormu denedinizmi ? Birde süreklimi içmem gerek
ozge0818 .!.: canım balın içine biraz toz zencefil karıştır sabah bide akşam şurup gibi yut ama üzerine su içme biraz yakıyo ama çok ii geliyo Genişletmek için tıkla... kesin geçiriyormu denedinizmi ? Birde süreklimi içmem gerek