bu gerçek bir dönüş değilmiş..

sen birden atlamışsın resmen mesaja" iyi sen" gibi umursamaz cevaplar verseydin şimdi dört dönüyor olabilirdi etrafında

döndüğüne sevindim diyerek onu beklediğini belirtmiş oldun..
oda sana klişe laflardan sıraladı, ''iyi bu halen cepte'' dedi ve tekrar gitti..

tanıştırılmıştık..ilk görüşmede çok beğenmişti..ikinci görüşmede birbirimizi tartalım uygunsak evlenelim falan demeye başladı..ailesinden özel zevklerinden herşeyden bahsediyordu..müthiş yakın davranıyordu.ama bna yapay yada boşluktan geldi bu hızlı bağlılığı...bu yüzden çok ciddiye almadım ..biz birbirimize uygun değiliz diyip gitti..ben o arada pişman oldum ..onu üsteledim..özür falan diledim..tekrar geri döndü ve sonra bu sefer de biz farklıyız dedi gitti..en son da bu mesajı attı işte..

İlişkinizin en başında çok hızlı ilerlemiş 2. görüşmede hemen evlilikten bahsetmesi hiç normal gelmedi bana

Ben olsam pişman olmayı bırak kendim geri çekilirdim, ne istediğini bilmeyen birine benziyor

Dediğin gibi o an boşlukta da olabilir hayır gelmez bu adamdan

daha önce bununla ilgili başlık açmıştım..kısa süreli tanıştığım biri çeşitli bahanelerle gitmişti..ancak bir ay geçtikten sonra dün mesaj attı hatır sordu..ben de ''döndüğüne sevindim ama eksik bir mutluluk bu çünkü nedense bana samimi gelmiyorsun'' dedim..

o da şöyle yazmış'' benim sana dönebilmem için önce bizim sevgili olmamız gerekir ki biz sevgili değiliz sadece tanışmıştık.arkadaş olacaksak konuşur tanışırız ama ilerisi için söz veremem.temiz kalplisin hepsi bu''..

bu ne demek şimdi? bu herifi benimle yeniden kontak kurması için ben mi zorladım ki böyle üstten üstten konuşuyor?
amacı ne acaba?
Sana dönmem için sevgili olmam gerekiyor,yani biz sevgili değiliz demiş zaten açıkça.
Onu geçtim de,zaten kısa süreli bir görüşme olmuş ve bahaneler söyleyerek istememiş.Sonra hatır sormak için mesaj atan bu kişiye "DÖNDÜĞÜNE SEVİNDİM " ne demek Allah aşkına.Eksik bir mutluluk..... ne kadar küçük görüp kendinizi,erkekleri gözünüzde bu kadar büyütorsunuz genç kızlar.
Sen kenarda onu mu bekliyordun.Hal hatır sorduysa iyiyim teşekkür der restini çekersin.Sadece tanıştığın biri için kafa yormana değmez.

niye hatır sorsun ki ..ortak tanıdık bir arkadaş dışında hiçbir bağımız yok..aynı şehirde bile değil..
iyi de neden "döndüğüne sevindim" tarzı konuşup atlıyorsun ki
biraz sabır.. bırakacaktın kendi haline..
niye hatır sorsun.. söliyim.. sende hissetmiş demek ki bu hemen adım atar olayını
yedeğimde dursun gibi bişey yapmış..

daha önce bununla ilgili başlık açmıştım..kısa süreli tanıştığım biri çeşitli bahanelerle gitmişti..ancak bir ay geçtikten sonra dün mesaj attı hatır sordu..ben de ''döndüğüne sevindim ama eksik bir mutluluk bu çünkü nedense bana samimi gelmiyorsun'' dedim..

o da şöyle yazmış'' benim sana dönebilmem için önce bizim sevgili olmamız gerekir ki biz sevgili değiliz sadece tanışmıştık.arkadaş olacaksak konuşur tanışırız ama ilerisi için söz veremem.temiz kalplisin hepsi bu''..

bu ne demek şimdi? bu herifi benimle yeniden kontak kurması için ben mi zorladım ki böyle üstten üstten konuşuyor?
amacı ne acaba?

temiz kalplisin her istediğimi yapacak potansiyele sahipsin demek erkek dilinde... farklı amaçları olduğunu düşünüyorum amaç sadece muhabbet değil yani. kadına parası için yaklaşan asalaklar da var bi gecelik eğlence arayanlar da. dikkatli ol derim.

klasık kaçan kovalanır hesabı:KK31: canım sen yapmışsın özür de dilemişsin bundan sonra 1 adım bile sakın atma o mesajın biraz fazla kaçmış ama en azından bundan sonrası için dikkat et. Eğer hayırlısı o ise ne olursa olsun gelir. Değilse de hiiç takma kendinden değerlimi :KK14:

klasık kaçan kovalanır hesabı:KK31: canım sen yapmışsın özür de dilemişsin bundan sonra 1 adım bile sakın atma o mesajın biraz fazla kaçmış ama en azından bundan sonrası için dikkat et. Eğer hayırlısı o ise ne olursa olsun gelir. Değilse de hiiç takma kendinden değerlimi :KK14:
mesaj fazla kaçmış derken ? ağır mı konuşmuşum..

yani fazla mı kaçmışım samimiyetine güvenmiyorum mesajıyla ..alınmış mıdır?

Eskinden erkekler kadınların peşinden kovalarmış. Kadınlar naz yaparmış. Şimdi erkeklerin havasından geçilmiyor. Haspama bak sen sevgili değilmişte vikbik. Valla paye vermeyin Allah aşkına böyle dengesiz ne istediğini bilmeyen erkeklerden koca da olmaz ayrıca. Yok çok zor adamı ama filanca kadın onu evine bağladı efsanesi yalan. İyi koca olan sevgiliyken de iyi sevgili oluyor. Adam olacak çocuk bkundan belli oluyor kısaca :)

seninle konuşurum ama her an başkasıylada olabilirim diyor.. bu erkekler hep mi böyle :KK20:

Adam iyi cevap vermiş. Sevgili olmadığınız birine "döndüğüne sevindim" gibi bir şey söylerseniz böyle bir cevap alırsınız.

Amacı hatır sormakmış ve sormuş. Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz?

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Bence verdiği cevapta bir sıkıntı yok.

Sevgili olsanız tamam ortada büyük bir odunluk var diyeceğim ama zaten sevgili değilmişsiniz ki. Arkadaş bu gelir de gider de ...

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Bence verdiği cevapta bir sıkıntı yok.
sıkıntı var..çünkü benim arkadaşım değildi..ilk görüşmeden itibaren sevgilim olacak beklentisine girdim..çünkü evlilik için tanıştırıldık..görücü usulü..yedeğe almaya çalıştı işte ..defettim artık önemi yok..

sıkıntı var..çünkü benim arkadaşım değildi..ilk görüşmeden itibaren sevgilim olacak beklentisine girdim..çünkü evlilik için tanıştırıldık..görücü usulü..yedeğe almaya çalıştı işte ..defettim artık önemi yok..

Ama beklentiye giren sensin konuşulan bir şey yok.

ben olsam mesaj yazdığında "kimsiniz numaranız kayıtlı değil tanıyamadım" derdim.
bakalım havalanabiliyor mu bir daha.
ve hanımlar lütfen her erkeğe azıcık yanaştı diye kıymet verip tepemize çıkarmayalım.
biz havalandırıyoruz bunları bu kadar.

X