- 3 Ekim 2011
- 750
- 161
- Konu Sahibi lilith2013
sen birden atlamışsın resmen mesaja" iyi sen" gibi umursamaz cevaplar verseydin şimdi dört dönüyor olabilirdi etrafında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanıştırılmıştık..ilk görüşmede çok beğenmişti..ikinci görüşmede birbirimizi tartalım uygunsak evlenelim falan demeye başladı..ailesinden özel zevklerinden herşeyden bahsediyordu..müthiş yakın davranıyordu.ama bna yapay yada boşluktan geldi bu hızlı bağlılığı...bu yüzden çok ciddiye almadım ..biz birbirimize uygun değiliz diyip gitti..ben o arada pişman oldum ..onu üsteledim..özür falan diledim..tekrar geri döndü ve sonra bu sefer de biz farklıyız dedi gitti..en son da bu mesajı attı işte..
Sana dönmem için sevgili olmam gerekiyor,yani biz sevgili değiliz demiş zaten açıkça.daha önce bununla ilgili başlık açmıştım..kısa süreli tanıştığım biri çeşitli bahanelerle gitmişti..ancak bir ay geçtikten sonra dün mesaj attı hatır sordu..ben de ''döndüğüne sevindim ama eksik bir mutluluk bu çünkü nedense bana samimi gelmiyorsun'' dedim..
o da şöyle yazmış'' benim sana dönebilmem için önce bizim sevgili olmamız gerekir ki biz sevgili değiliz sadece tanışmıştık.arkadaş olacaksak konuşur tanışırız ama ilerisi için söz veremem.temiz kalplisin hepsi bu''..
bu ne demek şimdi? bu herifi benimle yeniden kontak kurması için ben mi zorladım ki böyle üstten üstten konuşuyor?
amacı ne acaba?
iyi de neden "döndüğüne sevindim" tarzı konuşup atlıyorsun kiniye hatır sorsun ki ..ortak tanıdık bir arkadaş dışında hiçbir bağımız yok..aynı şehirde bile değil..
daha önce bununla ilgili başlık açmıştım..kısa süreli tanıştığım biri çeşitli bahanelerle gitmişti..ancak bir ay geçtikten sonra dün mesaj attı hatır sordu..ben de ''döndüğüne sevindim ama eksik bir mutluluk bu çünkü nedense bana samimi gelmiyorsun'' dedim..
o da şöyle yazmış'' benim sana dönebilmem için önce bizim sevgili olmamız gerekir ki biz sevgili değiliz sadece tanışmıştık.arkadaş olacaksak konuşur tanışırız ama ilerisi için söz veremem.temiz kalplisin hepsi bu''..
bu ne demek şimdi? bu herifi benimle yeniden kontak kurması için ben mi zorladım ki böyle üstten üstten konuşuyor?
amacı ne acaba?
mesaj fazla kaçmış derken ? ağır mı konuşmuşum..klasık kaçan kovalanır hesabı canım sen yapmışsın özür de dilemişsin bundan sonra 1 adım bile sakın atma o mesajın biraz fazla kaçmış ama en azından bundan sonrası için dikkat et. Eğer hayırlısı o ise ne olursa olsun gelir. Değilse de hiiç takma kendinden değerlimi
yani fazla mı kaçmışım samimiyetine güvenmiyorum mesajıyla ..alınmış mıdır?klasık kaçan kovalanır hesabı canım sen yapmışsın özür de dilemişsin bundan sonra 1 adım bile sakın atma o mesajın biraz fazla kaçmış ama en azından bundan sonrası için dikkat et. Eğer hayırlısı o ise ne olursa olsun gelir. Değilse de hiiç takma kendinden değerlimi
Adam iyi cevap vermiş. Sevgili olmadığınız birine "döndüğüne sevindim" gibi bir şey söylerseniz böyle bir cevap alırsınız.
Amacı hatır sormakmış ve sormuş. Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz?
Adam iyi cevap vermiş. Sevgili olmadığınız birine "döndüğüne sevindim" gibi bir şey söylerseniz böyle bir cevap alırsınız.
Amacı hatır sormakmış ve sormuş. Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz?
adamla arkadaş olmak üzere tanıştırılmamıştım..arkadaşım değildi ..Sevgili olsanız tamam ortada büyük bir odunluk var diyeceğim ama zaten sevgili değilmişsiniz ki. Arkadaş bu gelir de gider de ...
sıkıntı var..çünkü benim arkadaşım değildi..ilk görüşmeden itibaren sevgilim olacak beklentisine girdim..çünkü evlilik için tanıştırıldık..görücü usulü..yedeğe almaya çalıştı işte ..defettim artık önemi yok..Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Bence verdiği cevapta bir sıkıntı yok.
sıkıntı var..çünkü benim arkadaşım değildi..ilk görüşmeden itibaren sevgilim olacak beklentisine girdim..çünkü evlilik için tanıştırıldık..görücü usulü..yedeğe almaya çalıştı işte ..defettim artık önemi yok..