Gelinlik Modelleri bu gelinlik sizce nasıl???

Nişanlıktan farklılaştırmak istediğin için seçtiğini anlıyorum. Siparişini de vermişsin artık ne denir ki. Ben bu tarz düşünmedim çünkü bana böyle etekler karışık geliyor. Ben bir kıyafete baktığımda bütünüyle tüm ayrıntılarını şak diye görebilmek isterim, şekli şemali anlaşılır olsun seviyorum. Bu gelinliklerde dur orasında burasında ne var diye bir bakmam gerekiyor anlamak için. Bir de çift değil tek parça gelinlikler daha güzel oluyor sanki.

Henüz kumaşın kesilmemiştir muhtemelen. Sana önerim parlak bir kumaş kullanmaman, hani cam organze filan yerine inci beyazı normal bir organze veya şifon kullanırsan daha güzel bir görüntü olur diye düşünüyorum.

Mutluluklar...

çok beğendim ben ayrıca çok da kabarık değil gelinlik:31::12:gelinlik dediğin zaten ihtişamlı olur=))buda kabarık etekle olurrr:79:şöle elbise gibi gelinlik niye giyilirki sanki bi kaç defa giyilebiliyomuş yada bi kaç kez düğün yapılabiliyomuş gibi:31:

çok beğendim ben ayrıca çok da kabarık değil gelinlik:31::12:gelinlik dediğin zaten ihtişamlı olur=))buda kabarık etekle olurrr:79:şöle elbise gibi gelinlik niye giyilirki sanki bi kaç defa giyilebiliyomuş yada bi kaç kez düğün yapılabiliyomuş gibi:31:

çünkü tek bir sefer giyildiği için günlük hayattan mümkün olduğunca sıyrılmaya değil, mümkün olanın en güzeli olmaya odaklanıyoruz. şahsen benim güzellik anlayışıma da kabarık bir etekten çok a-line dedikleri yarı kabarık veya denizkızı modelleri uyduğu için onları seçiyorum. gelinlik kaçırılan fırsatların hıncını aldığımız bir yığın olmamalı bence...

ben bakmayalaı ne kadar cok yorum gelmiş böyle.iyisiyle kötüsüyle herkes yorum yapmış çok teşekkür ederim.zevkler bir olamaz tabiki bu yüzden zaten yorum almak istedim.
ama bikaç bii eklemek istiyorum.
gelinlik iki parça değil tek parça..bende iki parça gelinlikleri sevmem.
kumaşıda resimdeki gibi değil açıkçası.burda aşırı beyaz.
üst tarafındaki sadeliğide duvağının şıklığıyla kapattırdım diyebilirim.duvağım cidden çok gösterişli.
bu model aysiranın 2009 modeliymiş.yani 2 sene öncesinin modeli ama hala tuttuğu için satıyorlarmış.
kaldıki gelinlikte modayı takip etmek saçma bir fikir.bir kere evleniyorsun.hangi model hoşuna giderse onu secersin bu 2009 modelide olabilir 2010 modelide.
iyi temennide bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz çook mutlu oluruz..şu stresli dönem artık bitsin diorum

daha güzel modeller var canim ama kabarik olmasna hic bisey demiyorum
gelinlik dedigin biraz kabarik olmali sade gelinlikleri sevmem ben

tatlım gelinliğin çok hoş,eminim gelinliğin içinde peri kızı gibi olucaksın..şunu anlamıyorum 2009 2010 veya 2011 gelinlik modelleri..ha 2009 modelini almışım ha 2011..bu çok önemli bişey değil,önemli olan üstümde nasıl duruşudur ve tabiki benim beğenmemdir..ben çok beğendim..mutluluklar dilerim tatlım..:38:

tatlım gelinliğin çok hoş,eminim gelinliğin içinde peri kızı gibi olucaksın..şunu anlamıyorum 2009 2010 veya 2011 gelinlik modelleri..ha 2009 modelini almışım ha 2011..bu çok önemli bişey değil,önemli olan üstümde nasıl duruşudur ve tabiki benim beğenmemdir..ben çok beğendim..mutluluklar dilerim tatlım..:38:

çok tesekkür ediorum cnm ya inan moral oldu sağolasın

Ben pek beğenmedim.Bu tarz etekleri sevmiyorum.Kabarık modeliyle alakalı değil söylediğim.Buruşuk buruşuk bi şekli var ya işte tam olarak ne deniyor bilemiyorum. =) Onu sevmedim..Üst kısmı da güzel değil.Çok daha şık gelinlikler var.Yani karar aşamasındaysanız biraz daha araştırın derim ben.

Sadece gelinliğe bakıp yorum yapmıştım yazılanlara bakmadım.Gelinliğiniz bu olmuş sanırım.Mutluluklar dilerim. =)​

Son düzenleme:
benim tarzım bi gelinlik değil ama senin beğenmiş olman işte bu diyebileceğin önemli
rengi kırık beyaz olursa daha güzel olabilir

Back