Gelinlik Modelleri bu gelinlik sizce nasıl???

MrsBanker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
497
4
46
İstanbul
yorumlarınız bekliorum ben çok beğendim açıkçası eteklerine bayıldım..:)

Eklentiler

• $16102009105532403986.jpg
    $16102009105532403986.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
bende nedense kabarıklığına vuruldum..bende sadeliği severim aslında ama gelinlikte kabarık istiorum..
yorumun için teşekkür ederim

bende kabarık severim ama bununki ne sade ne kabarıkmış gibi olmus olmamıs etegi begenmedim ... kabarık başka bir etek olabilir ...

teşekkürler kızlar yorumlarınız için..
bu gelinliğin arkası bu arada ipli arkadan görünümü daha güsel aslında ama onun resmini bulamadım.provaya gittiğimde resim çekilip koyucam.

bence çok kabarık yaa bide ne bileyim bu ara bütün gelinlerde görülen tipik gelinlik modeli...

çok kabarık bulmadım ben

güzel görünüyoorr

ve önemli olan senin içine sinmesi
gelin olan sensin senin beğenmen önemli

size bi itirafta bulunmak istiorum ben kendi üzerimde çok beğendim çok beğenerek sipariş verdim..ama bu mankenin üzerinde çok beğenmedim sanki:))
bu kızcağıza yakışmamış sanki:))
benim ilk denediğim gelinlik bu..arkasından bir gelnlik daha denedim..ama aklım bunda kaldı 15 dk içinde karar verip siparişe verdim.
tabii bazı değişikliliklr yapılacak üzerinde yan askı takılacak falan..birde duvak olarak burdaki gibi değil daha farklı yanları işlemel bir duvak olacak..
buraya mutlaka resim koyacağım

bencede kendi fikrin önemli ;) sonuçta kendni içinde güzel hissedeceksen içine sindiyse kimseye kulak asma:Dçünkü etrafdaki ses sayısı çoğaldıkça seçim yapmak güçleşiyor

yorumlarınız için tekrra tekrra teşekkür ederim:70:

sağol cnm :16:

benim nişanlığım beyazdı..nişanlım beyaz olmasını cok istedi bende kırmadım..bel kısmı oturmalıydı alt kısmı çan gidiordu.. gelinliğimin özellikle kabarık olmasını istedimki nişanlığımdan ayırt edici bir yanı olsun die:) ve hep kabarık bi gelinlik istedim zaten küçüklüğümden beri:)

teşekkür ederim inşallah hepimiz bi ömür boyu mutlu oluruz.
sizlerinde sectiği gelinlik modellerini görmek isterim. ama gelinlik secicek arkdaşlara tavsiyem çok fazla gelinlik denemeyin ne kadar cok gezip ne kadar cok gelinlik denerseniz o kadar kafanız karışır..ben içime sinen ilk denediğim gelinliği aldım..şuan provaye gitmek için sabırsızlanıyorum:emir_bebek:

Back