Gelinlik Modelleri bu gelınlık nasl kızlar

parss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
32
0
286
Manisa
$24-400x533.jpg bu gelıngı goren duyan varmı arkadslar dıktrsem aynısı olrmu acaba?

gerçekten bunu beğendiysen bişey diyemem ama bence çok daha güsel modeller bakabilirsin mesela gökhan özenin eşinin gelinliği bundan çok daha hoş ve şık:16::16::16:

bakayım bı syledıgın gelınlıge tm olark karrlı degılm aslında ama cok kabrk bısy ıstemıyorm

üstü belki ama alt kısmı çok beğenmedim,bence gelinlik tek renk olmalı mesela o kuşak gibi duran şey çok gereksiz geldi bana,tabi karar sizin umarım içinize gerçekten sinen bir gelinlik bulursunuz:34:

Son düzenleme:
bu gelinliğin sahibi bayan çok komik bir gaf yapmış. aslında çok güzel olan balık modeli bir gelinliğin üzerine, aslında çok hoş olabilecek -ve batı ülkelerinde çok moda olan- bir renkli kuşak takmış, ama öyle bir yere takmış ki, bacak-gövde oranını mahvetmiş. bu kuşak bele takılır, kalça üstüne değil. onun haricinde güzel...

Yalnız, altta kat kat kullanılmış olan kumaş böyle dantel kenarlı değil de, plise denilen sık pileli tülden olursa daha güzel yakışır bu modele. ispanyol tarzı dedikleri...

e44d4fded3eb2f7a_pronovias-2010-gaudi.jpg

fantastica_wedding_gowns_pronovias_2011.jpg

959FAA9E.jpg

Tek omuz olması iyi, straplese 5 basar. herkes straples giyiyor zaten.

Son düzenleme:
Üst kısmı fena değil, tek omuzlu modelleri çok seviyorum zaten. Ama alt kısım tam anlamıyla bir felaket. Sanki üst parçayı kesmişler, başka bir gelinliğin üstüne ekleme yapmışlar gibi duruyor. O kemer şeklinde olan, manasız şeyede anlam veremedim. Üst kısmı böyle olan bir modele, balık modeli yada kabarık olmayan düz gelen bir model olmalıydı. Sakın bunun gibi diktirme:20:

tesekkur edrm kızlar yarmlrınz ıcn sadece ust kısmını kullnıcm alt pılelerıde degıstırcm :))

kuşakta olmasın bence.üst kısmı güzel alt kısmı kuşaksız vede kat kat inmeyeninden olsa güzel olur gibi.kabarık gelinlik istemiyosan bir çok model var gelinlikçilerde hemen karar verme bence.şimdiden mutluluklar

Back