• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinlik nasıl

nevalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
620
30
68
kızlaar bu model nasıl rengi kırık beyaz ile krem arası bişey sanırım çok mu koyu:18:

Eklentiler

• $ilk_model_2380tl.jpg
    $ilk_model_2380tl.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 64
rengi çok koyu durmuyor değil mi? beni en çok o düşündürüyor ama çok beğendim modelini

ben cok begendım ya :) ayy cok guzel tam benım tarzım . klasık bı gelınlık hanı yenı bı model degıl ama cok guzell

beğenmenize çok sevindim tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler :) rengi de çok koyu değil derseniz alacağım:1:

Rengi koyu değil bence,iyi.
ben sadece önündeki dantelli yerini beğenmedim,eski fransız filmlerindeki elbiseleri hatırlattı:34:

rengi çok koyu durmuyor değil mi? beni en çok o düşündürüyor ama çok beğendim modelini

Bence durmuyor öyle süt beyazi gelinliklerde o kadar tercih edilmiyor eskisi gibi..
benim cok hosuma gitti sadeligi ve sikligi bir de esmer tenliyse giyicek olan cok sahane durucagindan eminim:)))

kızlar ya kırık beyaz gelinlikler fotograflarda hoş çıkmıomuş die bişi dedim arkim dooru mu gerçekten ? ben kırık beyaz istiodm gelinliğimi ama şimdi kafam karıstı..

modelin nasıl olduğu değilde canım üstünde duruşu hangisinin içinde kendini bulduğunu hissediyorsan onu tercih etmelisin rengine çok takılma derim yine üstündeki duruşuda etkileyen bir faktör sonuçta denedin mi gelinlik deneyecek misin :16:

Back