• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu Gelinlik Nasıl? Modaevleri Dikebilir mi Sizce?

süper bir model lal moda evi 2 milyar fiyat verdiyse bir an bile düşünme derim uygun bir fiyat vermiş çünkü konfeksiyon usulu çalışmıyorlar dikimleri çok farklı benim diktirdiğim gelinlikte zor bir modeldi birebir aynısını yaptılar kullanılıcak kumaşları beraber seçtik her kalitede kumaşı size sunuyorlar ona görede biir fiyat veriyorlar.bence bu modelden sakın vazgeçme cidden muhteşem

Model güzelmiş ama bunu her modaevi dikemez :(
Hüsrana uğramak istemiyorsan ya çok profosyonel bir yerde diktir,
Ya da gidip hazır al derim.

ay bak durup durup bu gelinliğe bakıyorum gerçekten çok güzel.... malesef benim fiziğime hiç uygun değil ama sana yakışır umarım... e hadi o halde güle güle giy :)

Model gerçekten çok güzel.. Güzel bir moda evi bulduktan ve parayıda verdkten sonra sen hiiiçç merak etme dikerler güzelim..

çok güzel bi model.bence harika bi seçim olmuş.
inşallah dikildikten sonra hayal kırıklığı yaşamazsın canım
hayırlısıyla giymeni dilerim.

Profesyonel birini bulman lazım ben gelinliğimi diktirmiştim inan hala daha pişmanım istediğim gibi olmadı keşkke hazır beğenip giyseydim şimdi üzülmezdim hala daha gelinlik bakıyorum düşün yani ayrıca diktirmeye kesin kararlıysan çok sert olmalısın yoksa kendi kafasına göre dikebilir sonuçtaan memnun kalmazsan da alma gelinliği git hazır beğen yoksa benim gibi pişman olursun.Gelinliğinin çok güzel olması dileğiyle ...

cnm yapabilirler bunu.
ama hazır olarakta vardır bu modellerden benm nişanlığım böyleydi çünkü üzeri yelpaze gibi çokta beğenerek almıştım.
çok zorlanıcaklarını sanmıyrm.

valla boydan kaybettiğim için belki de yakışmaz etek kısmı... bence arkdaşlr bu modeli güzel gösteren etkenlerden biri de kumaşı. değişik ve çok kaliteli bir kumaş kullanmışlar.öle görünüyooooo.
aslında diktirmekten çok korkuyorum. hep hazır almaktan yanayım. fekat herşeyiyle cuk oturacak bi model bulmak da kolay değil.

Son düzenleme:
valla bende nişanıyım gelinik beyenemiyorum ama bu güzel farklı sade ama kuyruklu bir gelinlik istiyorum modellerde yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

moodel güzelde rrengi sandık ta kalmışta sanki yüzyıl öncesine ait gibi kararmış sanki model güzel ama hafif kırık beyaz olabilirdi...

bence de üst kısmı da çok farklı çok hoşş.aslında tamamen bakıldığında da çok güzel ama üst kısım kullanılarak çok daha farklı ve güzel bi model elde edilebilir..
şimdiden hayırlı olsun:)

Back