• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu Gelinlik Nasıl? Modaevleri Dikebilir mi Sizce?

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
göğüs kısmındaki çalışmaya bayıldım. yelpaze gibi.. harika durmuş.
$la sposa.jpg

gerçkten çok şıkmış canım vallahi yetenekli ise dkebilirler ben izmirde dktirmiştim ama sürekli zayıfladığım için dğün günü daraltmalarıına rağmen bel kısmı bir ürlü oturmamıştı sen çok dikkatli ol o yüzden ama zevkli seçim:))

göğüs kısmındaki çalışmaya bayıldım. yelpaze gibi.. harika durmuş.
Eki Görüntüle 29332

çok güzel gerçekten canım ben buna benzer bi gelinlik gördüm geçen gün abiye modellerine bakıyodum lal moda evi diye bir yer fatihteymiş mağazası gogol da ara lal moda evi diye belki ordan yardımcı olurlar sana fiat falanda söylüyolar ben abiye için aradım sordım 400 tl dediler

sağolun hanımlar.. bayılıyorum bu modele yaa.. ben de lal moda evi ile görüştüm. tabii diktikleri modelleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum. ..saçma sapan bişey olur diyo korkuyorum.. 2,000 tl ye dikiyormuş.. ben öyle çok geniş tarlatanlı modelleri beğenmiyorum. bunun eteği zaten hareketli olduğundan tarlatana da gerek olmaz gibime geliyor.

sağolun hanımlar.. bayılıyorum bu modele yaa.. ben de lal moda evi ile görüştüm. tabii diktikleri modelleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum. ..saçma sapan bişey olur diyo korkuyorum.. 2,000 tl ye dikiyormuş.. ben öyle çok geniş tarlatanlı modelleri beğenmiyorum. bunun eteği zaten hareketli olduğundan tarlatana da gerek olmaz gibime geliyor.

canım sen begendıgıysen sorun yok gıyıcek ve mutlu olacak kısı sensın...ama gelinlik degıgın bana gore kabarık ılk bakısta harıka dedırtecek bır gelınlıktır... Ozel bır gun ıcınde bu tarz bır abıye gıyebılırsın yakının kınasına dugunune felan veyada bır kokteye gıttıgınde ama kabarık bır elbıyesıyı hıcbırzaman gıyemezsın o yuzden sen ozel olmalısın unutma opuyorumnanaktan

Canım çok ilginç bir çalışma herkesin dikebileceğini düşünmüyorum gene de git konuş derim birkaç yerden fikir al.
Profesyonel işi çünkü bu...

yerimseniben

bende gelinliğimin modelini netten bulmusum fotoyu götürdüm ve aynısını yaptılar moda evine göre ve senin fizigine göre değişiyor eger cok uzun boylu deilsen bu model sende olmayabilir manken ince ve uzun benimde tarlatanım cok geniş deildi gelinliğin modeline göre tarlatan dikilio zaten cok iyi arastır ben mersinde diktirmiştim ve nette gördugum cogu modelin birebir aynısını dikmişlerdi

ilk defa budur dedim bi gelinlik için straplez pek beğenmezdim ama çok hoşmuş etek kısmıda harika bence inş..gönlünce olur

çok hoş bir gelinlik gerçekten...
özellikle üst kısmına bayıldım yaopuyorumnanaktan
bu model birde küçük göğüslü kadınlarda göğüsleri daha iri gösterir kat yelpazelerinden dolayı...

sağolun.aslında uzun boylu değilim ama zayıf ve ince bir bele sahibim..o bakımdan bel ve göğüs açısından, ben de bu modelin uygun olabileceğini düşünüyorum. teşekkürler güzel fikirleriniz için. kapı kapı dolaşıcaz bakalım modaevleri nasıl diker.
eğer tarlatan gelinlik için çok önemli bir yere sahip diyorsanız zaten bu konuda da modaevleri ikna ederler
beni.
böyle yorgan gibi gelinlikleri sevmiyorum ama buna aşık oldum..

zaten modeli götürdügünde eger iyi bir moda evine rastlarsan sana modelin uyup uymayacagınıda söylerler ben götürdüğümde bakmışlardı modele bana opuyorumnanaktan doğru tercih demişlerdi boyun cokda kısa deilse topuklu ayakkabıyla halledersin zaten

gelinliğin ust kısmı çok ama çok gusel .. işinin ehli bi yerde dikebilirler..paraya kıymak lazım biraz..
ama altı ustunun aksine çok basit geldi bana .. daha deişik daha kaliteli duran bişe olarak deiş bence altını..

bence dikilebilir canımm dah ilginç modelelrde var sonuçta bu onlar dikiliyorsa buda dikilir bence çok cici bir model canım

Back