Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hala karar veremedım ama bugun bu model dıkkatımı çekti dıkımını bıraz daha yogun işlemeli yaptırmayı dusunuyorum model olrak nasıl sizce?Eki Görüntüle 657150
canımm tabiki öncelikle içine sinmesi önemli ne giysen yakısır ki gelinlik modeli ne olursa olsun herkese yakısır ama ben bunu beğenmedim
canım model guzelde:) modelın sende duruşu nasıl ? sen daha ıyı bılırsın çünkü vucut tıpını bılen en ıyı sensın.
bu arada çok mutlu ol inşallah.
canım sen bıraz daha prenses modeller sevıyorsun sanırım ...neyse bakmaya devam ..neresını begenmedıgı merak ettım yanlış anlama hanı benım dıkkat edemedıgım dıye bır yer mı dıye sordum
Fena değil ama çok daha albenili, güzel gelinlikler var, biraz daha araştır derim fikrimizi sordun madem
Cokkk guzel ve asıl bı gelınlık bayıldım...
YOK CNM NEDEN YANLIŞ ANLAYIM FİKİR PAYLAŞIYORUZ GELİNLİKTE HERKEZİN ZEWKİ ÖYLE FARKLIDIR Kİ :)
ÜST KISIM Çok hoŞ ancak askı kısımları taşlı olabilir ve göğüs veya bel kısımında biraz daha pırıltı olabilirdi. alt kısım ise daha çOk gece kıyafeti tarzında bi iniş yapılmış biraacık daha kabarık olabilir... birde üst kısımın modeli alt eteğe doğru indirilmiş gibi böyle etek üst kıısımdan farklı olunca daha hoş görünüyor gibi:)
anladım canım..bunu sadece bır iskelet gibi düşün...daha gosterıslı bır hale getırecegım
bu nasıl seninkine benzer bi model :)
bu nasıl seninkine benzer bi model :)
canm ben pek beğenmedm ama senn yznü vücudnu blmiyoruz yakışablr sna gelinlğn çirkni olmaz herkzde farklı drur :)
sadce gelinlk üzerine 2 yıl mankenlk yaptım az çok anlıyrm
bunlar nasl sence birde bunlra bak bakm herkzn zevki farklı tbi
bunlara bak brde canm pek gzel modller gremedm bunlar çekti dikkatmi
canım bunlarda hoş ama sade bırazcık
en sondakının kuyrugu guzelmiş ama