Gelinlik Modelleri bu gelinlik için yorumlarınız neler???

canım daha ince kumaştan yapılmış bir gelinlik modeline baksan ii olur. ince bir kumaş, etek uçlarında veya göğüs kısmında pırıltılı taşlar olsun. böle bir model bak bence canım.

çok daha güzel modeller varken.. bu model çok sönük durmuş üzerinde
bence başka ve daha zarif modellere bak

bende gelınlık bakıyorum yakın zamanda düğünüm var ama arkadasım sectıgın codel yanlıs ve bence cok kötü,eskı duruyor daha modern tarzları secmelisin derım ben emınım çok yakısacaktır

Bence kesinlikle bu gelinliği giymemelisin, terzinin hatasıysa hatasını o çeksin sen değil. Hayatının en özel ve güzel kıyafeti gelinliktir bence canım, içine sinmeyen şeyi alma.

şeyyy şevkini kırmak istemem ama ben beğenmedim üsgünüm bence daha farklı modellere bak

Canım başka bir alternatifin yoksa üstünde biraz oynanması gerekiyor.
Görebildiğim kadarıyla azucukk göbeğimiz var ve göğüs altından geçen kurdele bunu daha çok ortaya çıkarmış..Terziyle tekrar görüş ve kurdelenin yerini değiştirin,bel kısmına alabilir..2 ye bölünmüş olur ve dikkat çekmez..

Merhaba benim annem terzi.Madem yeni diktirme şansınız yok birkaç önerisi var fakat öncelikle bu işi profesyonel bir terzinin yapması gerektiğini söylüyor.Ben aracı olarak yapılabilecekleri yazıyorum.Fikirleri değerlendirip değerlendirmemek size kalmış

Gelinliği bel ya da kalça bölümünde kestirip alt kısmı saten ya da üst bölüme uygun bir kumaş ile kloş etek çalışması yapmak en mantılısı görünüyor( Bayan prof öyle diyor)

Ek olarak blore çok gereksiz olmuş illa kol çalışması yapılacaksa alt bölüme uygulanan kumaş ile kol çalışması yapılabilir.Profumuzun tavsiyesi kısa kol

Ek olarak benim kişisel tavsiyem,Mutlaka korse kullanın.Ayrıca iyi bir terziye rastlama şansınız çok yüksek değilse bence gelinlik kiralayın.Bu özel günü bir daha yaşama şansınız yok.Mutluluklar

Karin kismi dar geliyor sanirim, yada giyen kisi hamile?? :umursamaz: kisacasi : Olmamis..! Kusura bakmayin ama Dost aci söyle..! kaydirigubbakcemile5

canım kusura bakma ama gelinliğe hiç benzemiyo kabarık modelleri tercih edersen eminim sana daha çok yakışır ayrıca kollarınıda tül olarak düşünürsen daha güzel olur ama önemli olan senin beğenmen sen beğendiysen içine sindiyse kullan

fizigine uygun bir gelinlik seçmelisin.bu seni oldugundan kilolu göstermiş.güpürden kaçınmalısın yada bölgesel güpür olmalı.ayrıca robalı gelinlik tercih etmen yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…