Bu gelinliğin yepyenisi 500 tl'ye !!

dilemma84

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
203
5
Arkadaşlar, paylaştığım fotograflardan sonra gelinliğimi beğenen çok fazla arkadaşımız oldu. Ben de hem sizlere yardımcı olmak, hem de biraz ticarete atılayım diye, bu gelinliğin yepyeni olanını ve bedeninize uygun olanını 500 tl'ye getirtmeye karar verdim. Gelinlik yurtdışından geliyor. Gelişi 3 haftayı bulabilir. O yüzden isteyen olursa lütfen bu süreyi göz ününde bulundursun. Gelinliğin bedenleri var. Gerçekten kaliteli bir gelinlik. İnanın 500 tl'likten çok daha pahalı duruyor. Sade gelin olmak isteyenler için ideal. Kumaşı kaliteli saten. Arkası ipli, ipinin olduğu yerde teninin gözükmesini istemeyenler için bir de kapağı var. Ben fotograflarda kapaksız kullandım. Ve fotograflarda altımda tarlatan yok.
Yakından görmek isteyenler için belki bir görüşme ayarlayabiliriz.
Hem beyaz hem kırık beyaz rengi mevcut.

Ciddi düşünen arkadaşlarım için beden ölçülerini paylaşıyor olacagım.
Ücretin yarısını peşin , yarısını teslimatta almak uygundur.

Bir de gelinliğin model üzerindeki fotograflarını paylaşıyorum. Orada tarlatanlı halini görebilirsiniz.

Alana şimdiden hayırlı olsun...

$balayı1.jpg $balayı2.jpg $balayı3.jpg $balayı4.jpg $balayı5.jpg $balayı6.jpg $balayı7.jpg $balayı8.jpg $balayı9.jpg $balayı10.jpg $balayı11.jpg $balayı12.jpg $balayı13.jpg $gelinlik11.jpg $gelinlik12.jpg $gelinlik13.jpg

Son düzenleme:
Pardon, elimde yurtdışından aldıklarım, 1 tane burada diktirdiğim ve bir de arkadaşımdan aldığım olmak üzere 5 tane gelinlik var. Bunu ebayden almış olabilirim. Ama ebayde linkini hala bulamıyorum. Benimle paylaşabilir misiniz, fiyatını ben de hatırlamak istiyorum. Teşekkürler.

Sıfır ürün satışı yasaktır!
Maliye'ye şikayet edilirseniz usulsüzlükten ne kadar ceza yersiniz haberiniz var mı?

X