• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinliğin üstünü çok begendim..

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
bu gelinliğin üstünü çok begendim bolerosu falan straptez veya askılı falan giyemediğimedn çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim...ama etek kısmını begenmedim sanki salaş gibi duruyo...

bende senin gibiyim cnm ya bu tarz şeyler arıyorum hatta biraz daha kapalı da olabilir önü ve kol kısmı benimkinin.ben beğendim inş.güle güle gyersin.

bende bu tarz birşey düşünmüştüm hep.ama orjinal olması önemli benim gelinliğime sonradan böyle bir askı omuz arası birşey yapmıştık ama hoşuma gitmedi düğün günü söktüm straptez giydim :D,

ama hep bu şekilde bir omuzu kibar bulmuşumdur

ya ben şimdi Ardahandayım ve gelinliği memleketten alacağım afyondan çalıştıgım için düğüne yakın tarihde gidicem ve artık o anda oralarda nasıl bir gelinlik bulurum bilmiyorum fikir edinmek için bakınıyorum öyle...puffsss

uzun kollu düşünmüyorum yaa yoksa osmaniye sıcağında inşallah düğün tarihi sıcağa kalmaz pişerim yaa sıcakda gelinlik nasıl giyilirki offfffff

bir model daha vardı bulursa hemen yayınlarım canım

bir model daha vardı bulursa hemen yayınlarım canım

teşekkür ederim canım bu modelleri yinede yanıma alacagım boleroyu diktirticem ona göre dikerler....bi düğün tarihim belli olsaydı en son temmuzda benim memlekette (Afyon) yapılacak sonra ramazan bayramından sonrada eşimin memleketinde ( osmeniye) yapılcak laelaelaelaelae babam bu öneriyi bari kabul eder inşallah

ha bu arada şu göz makyajını düşünüyorum nasıl olur saçlarımda sarı röfle var

birde şimdi böle bi bolero buldum buda güzel

teşekkür ederim canım bu modelleri yinede yanıma alacagım boleroyu diktirticem ona göre dikerler....bi düğün tarihim belli olsaydı en son temmuzda benim memlekette (Afyon) yapılacak sonra ramazan bayramından sonrada eşimin memleketinde ( osmeniye) yapılcak laelaelaelaelae babam bu öneriyi bari kabul eder inşallah

ha bu arada şu göz makyajını düşünüyorum nasıl olur saçlarımda sarı röfle var

bu göz makyajı gelinliği boğar ya siyah yaptırma siyahı tek kullanma yani siyah gir olabilir, gri beyaz olabilir mavi beyaz olabilir ama sırf siyah yaptırma dur ben benim beğendiklerimi ekliim sana... Sarı saça da mavi tonlar daha ii gider bende bir ara platin sarısı yaptırmştım beyaz gibiydi benim (her ne kadar şimdi kapalı olsam da kaydirigubbakcemile3 ) mavi tonlar çk yakışırdı bana mavi ve parlak beyaz... :1rolleyes:

Ebru Gündeş Manyağı Olaraktan kaydirigubbakcemile3

amaaa bunu tavsiye ederim...

merve ay bu koydukların çok güzelmiş hemen kaydedeyim...teşekkür ederim bu arada

boşverdim zaten:D senin eklediklerin ile değiştirdim..

ebru gündeiin kaç ve göz yapısı okadar güzelki makyaj ayrı bir güzel duruyor

evet koyu tonlar bencede kötü oluyor

benim fotoğraf çekimimde gri beyaz
nikahımda yeşil
düünümdede lilaydı makyajım

evet 3 kere gelinlik giydim :)

ebru gündeiin kaç ve göz yapısı okadar güzelki makyaj ayrı bir güzel duruyor

evet koyu tonlar bencede kötü oluyor

benim fotoğraf çekimimde gri beyaz
nikahımda yeşil
düünümdede lilaydı makyajım

evet 3 kere gelinlik giydim :)