• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinligi nerde bulabilirim?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar bu gelinligi istanbulda nerde bulabilirim? Aranizda tesadüf satildigi gelinlikcide bulunan yada internetten gelinlikcinin adini ögrenen var mi?

attachment.php

Eklentiler

• $orguculer_gelin7.jpg
    $orguculer_gelin7.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 119
valla hiçbir fikrim yok uzgunum ama bence diktirebilirsin de ;) ben de internetten beğenip aynısını diktirmiştim hem tam sana gore olur, veya degiştirmek istedigin cok ufak detaylar varsa renk kumaş vs %100 hayalindeki gelinlik yapabilirsin.

Hazır olarak belki zor olabilir,
Fakat beğendiğinzi yada güvendiğiniz bi modaevine 3 provada diktirebilirsiniz.
Model zor bir model değildir dikimi de kolay olacaktır.

Ben sanki buna benzer bir modeli hüsniyede denemiştim. Kolları bu şekilde geliyordu ama alt tarafını tam hatırlayamadım. Şimdi girip sitesinden baktım. Kabarık gelnilk modellerinde 2. sayfada GH021 kodlu gelinlik. Bir gözat istersen.

diktirebilirsin bence benim gelinligimde böyle sade bir modeldi iyi seçim yapmıssın 1 provayla diktirdim ben kumasını fln kendin secip diktirebilrisin

resmi alıp diktire bilirsin canım zaten katolog dan alınmış resim.

aynısınımı istiyorsun kuzu:)ben gelinlik için baktıgım yerlerde genelde bu tarz vardı tıpatıp aynısı deil ama benziyor baya:)bu kol kısmını hiç bi gelinlikte görmedim sonradan ekleniyor:)bende nişanlıgıma ekletcem böle ince askı kol gibi şeyden:)gelinlikçilere bi göz gezdir cnm bunu resminide al yanına belkide aynısını bulursun:)

Arkadaşların dediği gibi diktirebilir, üzerinde kendi isteğine göre de değişiklik yaptırabilirsin. ıstersen Beyoğlun'da bildiğim bir gelinlikçi var, adresini falan verebilirim. Fiyat falan öğrenirsin, hem uygun hemde çok güzel dikiyorlar. Bende orada diktirmeye başlıcam kısmetse. :))

Kizlar herkes diktirin demis, aslinda ben diktirecektim ama internetten bir kac dikilmis modele baktim berbat ayol, dikildigi cok belli. Soulmate 84 tatlim oranin adaresini numarasini bana bi verebilirsen bi arayip sorayim fiyatini.
Diktirsem iyi ama iste iyi bir yer olmasi lazim.

Birde bacilar birsey daha soracam, bu gelinlik kirik beyaz, ben tam beyaz istiyorum ama bu gelinlige gidermi tam beyaz?

gider ama güpürleri dantelleri çok belli olmaz onlarda beyazz olacaksa

Ha o farketmez canim önemli degil, daha sade durur ozaman, tam istedigim gibi.
Beyaz giderse ozaman ben diktireyim en iyisi.
Bu arada özelden mesaj attim sana bacim, ama gitmedi. Tesekkür ederim resimlere baktim harika hepsi

Kizlar herkes diktirin demis, aslinda ben diktirecektim ama internetten bir kac dikilmis modele baktim berbat ayol, dikildigi cok belli. Soulmate 84 tatlim oranin adaresini numarasini bana bi verebilirsen bi arayip sorayim fiyatini.
Diktirsem iyi ama iste iyi bir yer olmasi lazim.

Birde bacilar birsey daha soracam, bu gelinlik kirik beyaz, ben tam beyaz istiyorum ama bu gelinlige gidermi tam beyaz?

Canım gelinlikçinin adını biliyorumda numarasını gittiğimde alırım sana veririm. Adresini de açık adres olarak değilde tarif ederek yönlendirebilirim. Gerçi numarasını alırsan sende öğrenebilirsin zaten. :))

Bu arada beyazda olur tabii canım, bende krem rengini beğensem de, gelinlikte beyazı tercih edicem. :)

Canım gelinlikçinin adını biliyorumda numarasını gittiğimde alırım sana veririm. Adresini de açık adres olarak değilde tarif ederek yönlendirebilirim. Gerçi numarasını alırsan sende öğrenebilirsin zaten. :))

Bu arada beyazda olur tabii canım, bende krem rengini beğensem de, gelinlikte beyazı tercih edicem. :)

Cok sagol tatlim, numarayi verebilirsen adres sorun degil zaten.

Evet bu gelinlikte krem gercekten cok hos durmus, beyaz bu kadar güzel dururmu bilmemde, bende gelinligi bembeyaz seviyorum.opuyorumnanaktan

Buldum canım, hem adresi hem telefonu. :)

Manolya Gelinlik
ıstiklal Cad. Galatasaray Han No:230-10

Beyoğlu Merkez, Beyoğlu, ıstanbul - Avrupa
Tel: +90 212-2495564

Back