bu gelinliği istiyorum

Her genç kızın o yaşlardaki hayali değildir evlilik. Mesela benim daha olgun hayallerim vardı. Sanırım o yüzden hala da evlenmedim. Hayal ettiğin gibi değil evlilik bunu bil.
Mesela kayınvalidenler evi size verip başk bir ile gidecekler dedin. Muhtemelen yazlık gibi kullanacaklar kışında sizin yanınıza gelecekler. Bu durum ileride sorun olacak tabi.
Yani demek istediğim öyle pembe düşler kurma aklı başında ayakları yere basab düşler kur.

dediğim gibi canım önce mesleğim hayat bize neler sunar bilemem ya da ne olacağını kimse bilemez hakkımızda her şeyin hayırlısı :)

tabikide onlarıda düşünmek lazım sonuçta çevremizde çok var böyle olaylar kışın gelinlerin yanında yazın kendi evlerinde 1 2 sene çekilir sonra da gitsinler diye bakıyorlar. genel olarak her genç kızın hayalidir evlilik tabii herkesin hayalinde de yoktur. mesela benim halam var kadın 37 yaşında yine evlenmiyor. herkesin yaşadıkları ve yaşayacakları kendine
hep belirtmiştim yine belirteyim önce mesleğim...

selam..
benim her zaman dediğim biş sey var.. kendimde hiç bi zaman yapmadım.
iş ciddiye binmeden sevgilinin ailesiyle tanışılmaya görüşülmeye karşı oldum.
iyi ki de öyle olmuşum
cevremde o kadar cok arkadasım var ki hep bu yüzden araları bozuldu.. önce başlarda hersey güllük gülüstanlık oluyor..
sonra fitne fesatlar giriyor araya
yine de inşallah senin başına gelmez canım .. dediğin gibi yaşın cok küçük bizde 16 yasında bir gelin aldık aman allahım düşman başına
kusura bakma ama evlliliğin eee sinden anlamadan öyle oluyo iştee kız iyiliğine cok iyi ama o kadar tecrübesiz ki o da başa bela.. başkasının cocugunu büyütüyosun resmen..
hersey yaşında yakışır bi 20 bilemedin 22 olmak lazım...
onlarda kücük ya

başkasının çocuğunu büyütüyorsun ayy ne güldüm ben de bu yaşta evlensem bana da öyle derlerdi hem ben bu yaşlarda evlensem annem beni evlatlıktan reddeder en az bi 22 olalım

neyse kızlar fikirleriniz ve tecrübeleriniz için çok teşekkür ederim bu kadar yorum yeter diye düşünüyorum :) sağlık problemlerim var onları atlatmam gerek önce sonuçta her şeyin başı sağlık sonra eğitim :) öptümm hepinizi :) :80:

evlilik hayali kurmanı anlarım da daha şimdiden yok evi bize bırakıcaklar sorun yaşarmışız vs. şeyleri düşünmen gerçekten tuhaf geldi=/ yaşın cidden küçük..daha çok zamanın var...daha çok zaman varken kadar ayrıntı düşünüp kendini kaptırma bence...hayatın neler getireceği belli olmaz...umarım her şey dilediğin gibi olur..ama dediğim gibi bunlara yoğunlaşmaya gerek yok..nacizane düşüncem=/

sen ve erkek arkadaşının evlilikten anladığı nedir çok merak ettim ???
ayakların yere basmıyor evlilik hayalleri kurup kendi kendine evcilik oyunu oynuyorsun arkadaşınla. yaşının gereği hayaller kurarsın anlarım, ama yok ailesiyle tanıştım yok şöyle mi olur böyle mi olur kaptırma kendini bu düşüncelere. bu kadar toz pembe değil evlilik denilen şey bu güzelim!
tavsiye istemişsin, bundan iyi tavsiye olmaz sana daha bu yaşta...

Kesinlikle bende evlilik hayali felan kurmadım herkes kuracak o yaşta diye bişey yok :)) daha geçen sene felan kurmaya başladım evlilikle ilgili hayal.bide 30 yaşındaki evlilikten hayır mı gelir diyen olmuş :)))) hayır sanki yaşla ilgili birşey.sanki evlilik pamuk prenses masalı bir an önce evlenelim :)))) Allah kızlarımıza kadınlarımıza akıl fikir versin ve tabi hayırlısını versin 20 yaşındada olsa 30 yaşındada olsa herkese sevgilerr...

bu benim hayatım benim hayallerim kimse kimsenin hayatını fazla bilemez. anlamıyorsunuz galiba şimdi evlencem demiyorum evlensem de ailemden başkasını ilgilendirmez. dha fazla youm yapmazsanız sevinirim.. :)

4 yıla kadar daha neler değişcek sen bile şaşıcaksın.. üniversite ortamına bi girin de önce..

bu benim hayatım benim hayallerim kimse kimsenin hayatını fazla bilemez. anlamıyorsunuz galiba şimdi evlencem demiyorum evlensem de ailemden başkasını ilgilendirmez. dha fazla youm yapmazsanız sevinirim.. :)

Tabiki ailenden başkasını ilgilendirmez de ozaman buraya yazmıcaksın.bizde zaten şimdi evlenceksin diye anlamadık bunları bu yaşta düşünme diye yorumladık anladık şimdi hemen evlenmiceni.oh aman ne güzel desek iyi demezsek kötü.birde bir konu açıyosan güzelim direk sana yazılmıyosa bile diğer insanlar birbiri arasında yorum yapmaya devam edebilir.ister 10 yaşında evlenn ister evlenme tabiki senin haytıın.Çok meraklı değiliz yani sana yorum yapmaya :)

dediğim gibi başka yorum istemiyorum.

yorum yapılsın diye konu açıyorsun sonra da yorum yapmayın diyorsun, yaşına veriyorum bu dengesizce cahilliğini

online site kullanmayı bilmiyorsan gereksiz vakit kaybı harcatma kimseye! Burada hiç kimse sana fikir vermek zorunda değil, saygısızlığın lüzumu yok

bazıları şimdi evlencekmişim gibi ön yargıyla yaklaşmış ben sadece 2 soru sormuştum ama muhabbet başka yere sardı ben bu yaşta evlenmenin yanlış olduğunu biliyorum buraya konu açmışsam sorularıma cevap bulmk için açtım...

kavak yelleri bunlar canım 4 sene sonra belki sen onu belkide o seni begenmeyecek ilk çıktıgınla yada sevdiginle evlenmek kadar saçma bişey olamaz başka insanlarıda tanı ki en iyi seçme şansın olsun şimdilik hayatını yaşa geç 4 sene sonra inan bu yazdıklarına güleceksin...

Bu yaşta evlenecem demediğini anladık,bu yaşta bunları düşünme dedik bence sen buradaki büyüklerinin ne demek istediğini anlamamışsın.

ilk çıktığım değil aslında ilerde ne olur bilemem ama önce mesleğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…