- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Okuduklarım bence çok güzel hepimiz bu yaşlarda sevdiğimizle evlenmek istedik..
sana evlenme yada aman okulunu bitir demek istemiyorum bunları sen zaten bilecek akla sahipsin.
ama ayakların üstünde durmadan evlenme ve tabi illa bu anlattığınla evleneceğim diye de kendini paralama 16 yaşında benimde hayatımda başkası vardı.
Eğer onunla evlenmezsem asla da evlenmem diyordum. ama onun üzerinden yine birileri geçti çok farklı birisi ile evlendim. hakkında hayırlısı olsun artık kısmetin de ne zaman ve kim var ise
dediğim gibi canım önce mesleğim hayat bize neler sunar bilemem ya da ne olacağını kimse bilemez hakkımızda her şeyin hayırlısı :)
Her genç kızın o yaşlardaki hayali değildir evlilik. Mesela benim daha olgun hayallerim vardı. Sanırım o yüzden hala da evlenmedim. Hayal ettiğin gibi değil evlilik bunu bil.
Mesela kayınvalidenler evi size verip başk bir ile gidecekler dedin. Muhtemelen yazlık gibi kullanacaklar kışında sizin yanınıza gelecekler. Bu durum ileride sorun olacak tabi.
Yani demek istediğim öyle pembe düşler kurma aklı başında ayakları yere basab düşler kur.
selam..
benim her zaman dediğim biş sey var.. kendimde hiç bi zaman yapmadım.
iş ciddiye binmeden sevgilinin ailesiyle tanışılmaya görüşülmeye karşı oldum.
iyi ki de öyle olmuşum
cevremde o kadar cok arkadasım var ki hep bu yüzden araları bozuldu.. önce başlarda hersey güllük gülüstanlık oluyor..
sonra fitne fesatlar giriyor araya
yine de inşallah senin başına gelmez canım .. dediğin gibi yaşın cok küçük bizde 16 yasında bir gelin aldık aman allahım düşman başına
kusura bakma ama evlliliğin eee sinden anlamadan öyle oluyo iştee kız iyiliğine cok iyi ama o kadar tecrübesiz ki o da başa bela.. başkasının cocugunu büyütüyosun resmen..
hersey yaşında yakışır bi 20 bilemedin 22 olmak lazım...
onlarda kücük ya
Her genç kızın o yaşlardaki hayali değildir evlilik. Mesela benim daha olgun hayallerim vardı. Sanırım o yüzden hala da evlenmedim. Hayal ettiğin gibi değil evlilik bunu bil.
Mesela kayınvalidenler evi size verip başk bir ile gidecekler dedin. Muhtemelen yazlık gibi kullanacaklar kışında sizin yanınıza gelecekler. Bu durum ileride sorun olacak tabi.
Yani demek istediğim öyle pembe düşler kurma aklı başında ayakları yere basab düşler kur.
bu benim hayatım benim hayallerim kimse kimsenin hayatını fazla bilemez. anlamıyorsunuz galiba şimdi evlencem demiyorum evlensem de ailemden başkasını ilgilendirmez. dha fazla youm yapmazsanız sevinirim.. :)
dediğim gibi başka yorum istemiyorum.
bazıları şimdi evlencekmişim gibi ön yargıyla yaklaşmış ben sadece 2 soru sormuştum ama muhabbet başka yere sardı ben bu yaşta evlenmenin yanlış olduğunu biliyorum buraya konu açmışsam sorularıma cevap bulmk için açtım...
kavak yelleri bunlar canım 4 sene sonra belki sen onu belkide o seni begenmeyecek ilk çıktıgınla yada sevdiginle evlenmek kadar saçma bişey olamaz başka insanlarıda tanı ki en iyi seçme şansın olsun şimdilik hayatını yaşa geç 4 sene sonra inan bu yazdıklarına güleceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?