• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gelinliği istiyorum

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar öncelikle merhaba ben evliliğe çok meraklı birisiyim hatta bazenleri zaman çabuk geçsin de evleneyim diyorum :D nerden geliyor bu acelilik bilemiyorum ya da sevdiğimle ömür boyu olcam diye. :D biliyorum dha çok erken ama sorum olacak aslında merak ediyorum kızlar sevgilimin ailesiyle çok iyi anlaşıyorum :nazar: hanii kadının kaynanası ona çektirmiş benim öyle olmamı istemiyor. eşide dalga geçiyor şakasına :D kızım gelin kaynanasına çeker annene dikkat et diye :D ama Allah var kadın gerçekten çok iyi onlara gittiğimde beni akrabalarına anlatıyor :D yaşımın küçük olmasına rağmen yaşından çok olgun davranıyor diyor. beni kendi kızları gibi görüyorlar yaşım bu arada 16 :D tabikide önce elime mesleğimi alıcam :) hatta annesiyle ilk tanışmaya gittiğimde hiç bişey almamıştım sevgilime sormuştum alalım ayıp olur diye yok saçmalama gerek yok dedi zaten param yoktu :D zile tam basacakken heyecanlanıyordum dur basman falan diyordum :D kızlar Allah nasip ederse evleniriz :) eşi seneye emekli olacak balıkesire taşıncaklar istanbul'daki evde bize kalıcak acaba ileride bi sorun yaşar mıyız :D kızlar hiç böyle durumda olup sevdiğiyle evlenenler oldu mu_? bir de :D şu tuzlu kahve varya ya o damada gelmezse nolcak damadınkisini ayrı mı veriyoruz :D bazılarınız ön yargıyla davranabilir otur derslerine çalış diye ama eminim ki her kızın benim yaşımda evlilik hayalleri vardır :)

bir de ben bu gelinliği istiyorum :D

$429010_1971511302686_1690126406_984007_990565053_n.jpg

Otur derslerine çalış, mesleğini edin, ondan sonra evlenmeyi düşün.
Evlilik, evcilik oyunu değil, yaşın çok küçük.

Son düzenleme:
kızlar öncelikle merhaba ben evliliğe çok meraklı birisiyim hatta bazenleri zaman çabuk geçsin de evleneyim diyorum :D nerden geliyor bu acelilik bilemiyorum ya da sevdiğimle ömür boyu olcam diye. :D biliyorum dha çok erken ama sorum olacak aslında merak ediyorum kızlar sevgilimin ailesiyle çok iyi anlaşıyorum :nazar: hanii kadının kaynanası ona çektirmiş benim öyle olmamı istemiyor. eşide dalga geçiyor şakasına :D kızım gelin kaynanasına çeker annene dikkat et diye :D ama Allah var kadın gerçekten çok iyi onlara gittiğimde beni akrabalarına anlatıyor :D yaşımın küçük olmasına rağmen yaşından çok olgun davranıyor diyor. beni kendi kızları gibi görüyorlar yaşım bu arada 16 :D tabikide önce elime mesleğimi alıcam :) hatta annesiyle ilk tanışmaya gittiğimde hiç bişey almamıştım sevgilime sormuştum alalım ayıp olur diye yok saçmalama gerek yok dedi zaten param yoktu :D zile tam basacakken heyecanlanıyordum dur basman falan diyordum :D kızlar Allah nasip ederse evleniriz :) eşi seneye emekli olacak balıkesire taşıncaklar istanbul'daki evde bize kalıcak acaba ileride bi sorun yaşar mıyız :D kızlar hiç böyle durumda olup sevdiğiyle evlenenler oldu mu_? bir de :D şu tuzlu kahve varya ya o damada gelmezse nolcak damadınkisini ayrı mı veriyoruz :D bazılarınız ön yargıyla davranabilir otur derslerine çalış diye ama eminim ki her kızın benim yaşımda evlilik hayalleri vardır :)

Eki Görüntüle 378626

gelinlikde cok guzelmiş. daha erken değilmi ne acelen var yavrum. okul ne durumda

Otur derslerine çalış, mesleğini edin, ondan sonra evlenmeyi düşün.
Evlilik, evcilik oyunu değil, yaşın çok küçük.

tabikide evlilik evcilik oyunu değil bir sürü sorumluluk var :) zaten ben şimdi evlencem demedim ki Allah nasip ederse 4 sene sonra o zaman ikimizinde mesleği oluyor :) soru sormuştum sadece :)

Elbette her genç kızın evlilik hayali olur da mesela üniversitelerimiz bitti işe giricem artık yavaş yavaş evililk düşünüyoruz erkek arkdaşımla o da askerliğini bitirmek üzere ama daha 16yaşında üniversiteye bile gitmeden ne evlilik hayali arkdaşım şu an bile sınavlara hazırlanıyorum hala evlilikten önce halletmem gereknş eyler olduğunu düşünüyorum sen daha yolun başında bile değilsin kısmetse zaten olur şimdiden yorma kafanı böyle şeylerle .Bir an önce nasıl kendi geleceğimi sağlam temeller üzerine inşa edebilirim onu düşün gerisi çorap söküğü gibi geliyor inan..

Elbette her genç kızın evlilik hayali olur da mesela üniversitelerimiz bitti işe giricem artık yavaş yavaş evililk düşünüyoruz erkek arkdaşımla o da askerliğini bitirmek üzere ama daha 16yaşında üniversiteye bile gitmeden ne evlilik hayali arkdaşım şu an bile sınavlara hazırlanıyorum hala evlilikten önce halletmem gereknş eyler olduğunu düşünüyorum sen daha yolun başında bile değilsin kısmetse zaten olur şimdiden yorma kafanı böyle şeylerle .Bir an önce nasıl kendi geleceğimi sağlam temeller üzerine inşa edebilirim onu düşün gerisi çorap söküğü gibi geliyor inan..

tabiki de orası öyle canım bende geleceğimi düşünüyorum hayallerim var herkes gibi inşallah hayalde kalmaz. çok doğru demişssin zaten yazıda da belirtmiştim önce mesleğim diye :) sadece merak ettiğim bir kaç soru vardı o yüzden yoksaa evleneceğimden değil zamanı geldiğinde illaki yanii :)

Evet 4 sene sonra evlenmen olabilir :) Tabi ki bir cok insan sevdigi insanla evlenmistir, bende 6 yildir birlikte oldugum adamla evlenecem insallah 3 ay sonra..

Sonra Istanbuldaki ev sorun olur mu bilemem sevgilinin annesi gilden ciktiysa fikir sorun etmezler sanirim.

Tuzlu kahve de neden karissin ki herkesinkini dagitirsin, mutfaga gidip damadinkini alip en son ona verirsin :)

Insallah hersey gonlunce olur :)

Son düzenleme:
Evet 4 sene sonra evlenmen olabilir :) Tabi ki bir cok insan sevdigi insanla evlenmistir, bende 6 yildir birlikte oldugum adamla evlenecem insallah 3 ay sonra..

Sonra Istanbuldaki ev sorun olur mu bilemem sevgilinin annesi gilden ciktiysa fikir sorun etmezler sanirim.

Tuzlu kahve de neden karissin ki herkesinkini dagitirsin, mutfaga gidip damadinkini alip en son ona verirsin :)

Insallah hersey gonlunce olur :)

çok teşekkür ederim canm :) herşeyin hayırlısı olsun artık ama en hayırlı olanlarımızda sevdiklerimiz olsn :)

Eki Görüntüle 378626

4 seneye neler değişir neleeeeeeer :) Allah gönlüne göre versin tatlım şu an duyguların çok saf sevgi dolu farkettim ama hayat o yaştan gördüğü gibi değil inan.bende 19 yaşımdan beri (şuan 26 yaşındayım) beraber olduğum insanla evleniyorum sonbaharda.olabilir olmaz diye birşey yok ama şartlanma,bir arkadaşın dediği gibi ben bile şuanda yapmam gerekenler yüzünden telaşlıyım yetiştiremedim evlilikten önce bazı şeyleri.meslek edinmek kolay değil,20 yaşında meslek sahibi olmak hiç kolay değil,üniversite okuyup da bitmiyor bu işlerayrıca :)
Neyse sözün kısası madem olgun bir kızmışsın,aklını şimdilik bunlardan uzak tutup,mesleğini edin,güçlü ol ondan sonra su akar yolunu bulur evlenirsin.hadi bakalım.

Annen olsam seni kesin doverdim :))) cok gencsin tatlim ya, gez eglen,hayatini yasa, meslek edin.. dunya cesit cesit renk renk adamlarla dolu :52: napicaksin o yasta birine erkenden nikahlanipta.. kendini bildigin yas 14-15 tir 20 yasinda evlensen 4-5 sene ne kadar az bir sure.. hayatiin toplam 3-4 yilinda bekar olmak az yahu.. yani bunu evliliginizin yolunda gittigini hesaplayarak soyluyorum.. ortalama 70 yil yasasan 50 yil ayni adamla... uff diyorum ,cisss diyorum :) evlenirsen hala bu forum burda olursa arada gel yazilanlari bir oku.. :)

allah her daim mutlu etsin

umarım hayallerini gerceklesir.. kadın degilmiyiz 4-5 yasında bile elimize bir bebek alıp evcilik oynardık :1: dogamızda var bu oyuzden yadırgamıyorum bende o yaslarda cok dusunurdum bunları ama cok fazla kaptırma kendini yasın daha kucuk onunde yasayacagın cok fazla kırgınlıklar olucak belkide simdiden baslarsa bu zamanlarını cok ararsın ilerde:34:

Yasim tekrardan 16 olsa aklimdan gecicek en son sey bir erkek ve onunla nikahlanmak olur :)

Yengemin yegeni 16 yasinda ve Saint Joseph lisesin okuyor (fransizca yani) simdide 1 yilligina romada yani ordada italyanca ögreniyor. 29 yasindaki bende burda nerdeyse hasetimden catliyorum :27::27::27:

Hersey gönlünce olsun allah kötü insanlardan korusun seni canim :54::54::54:

lise zamanı aynı hayaller aynı saf duygular umarım hayallerin gerçekleşir ama öncelikli hedeflerinn herzaman farklı olsun:)) üniversitede fikirlerin çok daha fazla değişecektir bu zamanlarına gülüp geçiceksin bile:)) bende üniversite 4.sınıftayım daha evleneyim demiyorum lise zamanı sorsan daha çok hevesim vardı :)) yaş ilerledikçe mantık daha fazla devreye giriyo sanırım:))

Ayy tatlım benm daha çok küçüksün sennn..Hayat önüne neler getircek bakalım...Bende nişanlımla 16 yaşımdan beri birlikteyim 9 yıl oldu ve eylülde evlenicez inş..Okuyun mesleklerinizi elinize alın sonra hepsi oluyor birtanem...Daha o zamana kadar çok fikir değiştirirsin gelinlik hakkında falan.. Okuyunca kendim aklıma geldi ama ben hiç evlilik düşünmedim son 2 yıla kadar..Şimdi zaman gelse diye dua ediyorum...İnş hep böyle kalır ve ayrılmazsınız canım.

28 30 yaşında yapılan evlilikten ne çkar ya :) torunlarını göremeden hakkın rahmetine kavuşursun :) yanlış akıl vermeyın bence saf ve temız duygular içersınde kız gayet normal sorular sormuş :) . 4 sene değilde şöle 21 22 yaşında evlenırsın eğer gerçekten senın alnında yaazan hayatının erkeğiyse tatlım :). herşeyi oluruna bırak evlilik enınde sonunda olur :).:3:

fikirleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi belki saf ve temiz duygular içerisindeyim :) inşallah hakkımda en hayırlısı sevgilimdir. tabiki de zamanı gelince evlenicem bunu henüz bilemeyiz 4 sene sonra derken 20 yaşımda direk evlenmicem :) evlilik adımlarına o yaşta başlarım turkmengulu'nün dediği gibi 22 yaşımda falan evlenirim sonuçta annemde o yaşta evlenmiş gayette mutlulular tabii bunun yanında sorumluluklar da var ben 21 22 yaşıma geldiğimde kendimi evliliğe hazır hissetmezsem bi kaç sene dha beklerim. o işler hiç belli olmaz diye düşünüyorum sonuçta nişanlanıp nişanı atanlar bile var. bunun yanında önce mesleğim evlendiğimde eşimimn eline bakmamak amacım dış ticaret okuyup hava alınında çalışmak imkanlarımızın olduğu yere kadar eğitimimi devam ettircem. hani cahillik edipte bu yaşta evlenmem :)

Eki Görüntüle 378626

Okuduklarım bence çok güzel hepimiz bu yaşlarda sevdiğimizle evlenmek istedik..

sana evlenme yada aman okulunu bitir demek istemiyorum bunları sen zaten bilecek akla sahipsin.

ama ayakların üstünde durmadan evlenme ve tabi illa bu anlattığınla evleneceğim diye de kendini paralama 16 yaşında benimde hayatımda başkası vardı.

Eğer onunla evlenmezsem asla da evlenmem diyordum. ama onun üzerinden yine birileri geçti çok farklı birisi ile evlendim. hakkında hayırlısı olsun artık kısmetin de ne zaman ve kim var ise :16:

Back