Gelinlik Modelleri bu gelinliği diktiriyorum sizce nasıl kızlar

Gelin kemeri denilen aksesuarın yıllardır farkındayım ve çok severim ben. Kemer gelinliğin eteği nerden başlarsa başlasın sadece ve sadece belin en ince noktasına takılır, hiçbir kreasyonda aksi bir uygulama görmedim. İster yüksek belli bir gelinlik giyin, ister balık, ister kalçadan kabaran. Bizim Türk kızları eteğin kabarma noktasına takıyorlar ve çok yanlış bir görüntü çıkıyor ortaya, bacaklar kısa görünüyor. Ayrıca insanımız yüksek belli gelinlik modasından sanırım tam haberdar olamadı, son 1-2 sezondur çok moda bu tarz kısa beden-uzun etek gelinlikler. Hem Türk kızları için de iyi işte, bacakları uzun gösteriyor. Gelinlik olduğu haliyle güzel, kemer de beyaz olsun bence.

teşekkürler canım kuşak beyaz olacak karar kıldık.. sizden gelen yorumlar ve gelinlikçimin sayesinde mutluyum şimdi. model oleg cassini modeli. kendi sitelerinde var zaten.
ben faike polat modaevine diktiriyorum ankarada yer arayanlar varsa tavsiye ederim...

saol tatlım ben de öle düşünüyorum

kusak bence beyaz ve ortasinda incileri olsun bide resimdeki gelinligin boyu biraz kisa sanki bide beli tam oturursa mukemmel olmus gule gule giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…