- Konu Sahibi esmerankara
-
arkadaslar belindeki kuşak beyaz mı pembe mi olmalı sizce yorumlarınızı beklyrm
bir de kuşağı biraz daha aşağıdan olursa daha mı güzel olur sanki yani belime tam oturcak şeklde çünkü belim ince daha iyi olur gibi ama fikrinizi de almak istiyorum
belin ince ise beline oturmalı daha zarif durur ...renk ise bence beyaz olmalı o masumluk hçbir renkle bozulmamalı...tabiki senin seçimin önemli
bence kemerin olduğu yer gayet güzel, pembe olabilir ayrıcaben cesaret edemezdim ama beğeniyorum gördüğüm fotolarda. kemer saten olabilir. benim de kuşağım vardı, satenden yapıldı, tam gelinliğin rengindeydi. ama ne hikmetse bazı fotolarda beyaz çıkmış öyle bir şey de gerçekleşebilir tabi
Bende bu gelinligi denemistim ama hosuma gitmemisti ustumde durusu sen denedin mi acaba oleg cassininin modeli ztn ne kadara diktiriyorsun oranin fiyatlari ztn uygun genel olarakda
yani senin geliniğin ne renkti anlamadım pembemiydi yani
o beyaz kuşak için nasıl bisey dersin peki saten kuşak mı yoksa farklı bir kumaş mı bu konularda çok fikirszm
bir de sence gelinlk genel olarak güzel mi :) objektif yaklaşırsan çook sevinirm :)
Gelinlik güzel ama bel kısmı fazla yukarıda bence.
Kuşaklı modellerde kuşak kalınsa daha aşağıda daha hoş durur.
Kuşak toz pembe olabilir.
arkadaslar belindeki kuşak beyaz mı pembe mi olmalı sizce yorumlarınızı beklyrm
arkadaslar canım sıkıldı kimi diyor ki gelinlk taşlı olur çiçek yaptrma taş olsun üstnde ama ben zaten çiçeği ortası taşlı çiçeklerden yaptrmak istyrm bu yüzden çok kararsız kaldım ayrıca çiçekleri göğüs kısmının üstlerinede yaptırcaktım normalde yani hem kuşakta hem de yukarda çiçek yoğunluğu olcaktı ama ikilemlerde kaldım bana lütfen olumlu olumsuz yorumlarınızı bildirn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?