• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinliği diktiriyorum sizce nasıl kızlar

esmerankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
101
1
48
Ankara
arkadaslar belindeki kuşak beyaz mı pembe mi olmalı sizce yorumlarınızı beklyrm

Eklentiler

• $imgRes.jpg
    $imgRes.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 98
bir de kuşağı biraz daha aşağıdan olursa daha mı güzel olur sanki yani belime tam oturcak şeklde çünkü belim ince daha iyi olur gibi ama fikrinizi de almak istiyorum

belin ince ise beline oturmalı daha zarif durur ...renk ise bence beyaz olmalı o masumluk hçbir renkle bozulmamalı...tabiki senin seçimin önemli

belin ince ise beline oturmalı daha zarif durur ...renk ise bence beyaz olmalı o masumluk hçbir renkle bozulmamalı...tabiki senin seçimin önemli

o beyaz kuşak için nasıl bisey dersin peki saten kuşak mı yoksa farklı bir kumaş mı bu konularda çok fikirszm
bir de sence gelinlk genel olarak güzel mi :) objektif yaklaşırsan çook sevinirm :)

Bende bu gelinligi denemistim ama hosuma gitmemisti ustumde durusu sen denedin mi acaba oleg cassininin modeli ztn ne kadara diktiriyorsun oranin fiyatlari ztn uygun genel olarakda

bence kemerin olduğu yer gayet güzel, pembe olabilir ayrıca :34: ben cesaret edemezdim ama beğeniyorum gördüğüm fotolarda. kemer saten olabilir. benim de kuşağım vardı, satenden yapıldı, tam gelinliğin rengindeydi. ama ne hikmetse bazı fotolarda beyaz çıkmış :53: öyle bir şey de gerçekleşebilir tabi :31:

bence kemerin olduğu yer gayet güzel, pembe olabilir ayrıca :34: ben cesaret edemezdim ama beğeniyorum gördüğüm fotolarda. kemer saten olabilir. benim de kuşağım vardı, satenden yapıldı, tam gelinliğin rengindeydi. ama ne hikmetse bazı fotolarda beyaz çıkmış :53: öyle bir şey de gerçekleşebilir tabi :31:

yani senin geliniğin ne renkti anlamadım pembemiydi yani

Bende bu gelinligi denemistim ama hosuma gitmemisti ustumde durusu sen denedin mi acaba oleg cassininin modeli ztn ne kadara diktiriyorsun oranin fiyatlari ztn uygun genel olarakda

ben oraya diktrmyrm bi modaevine diktryrm 1600 e hiç giymedm üstüme ama kötü durcağını düşünmüyrm 167 boyum 53 kiloym kötü olmaz herhalde sen ne yaptn peki gelinlk işini ? bu arada kilon boyun kaçtı neden kötü durdukı

o beyaz kuşak için nasıl bisey dersin peki saten kuşak mı yoksa farklı bir kumaş mı bu konularda çok fikirszm
bir de sence gelinlk genel olarak güzel mi :) objektif yaklaşırsan çook sevinirm :)

saten kumaş olabilir canım...tabi ki güzel ben beğendim ...gelinlik her genç kıza mutlaka yakışır bundan tereddütün olmasın...senin beğenmen önemli...ben çok istedim kar beyaz gelinlik giymeyi ama krem tarzı fransız danteli bir gelinliği görünce onu diktirdim herkes görünce aaaa krem mi aldın falan dediler ama ben kimseyi takmadım krem kırık beyaz gelinliklerde daha ağır duruyor...sen beğendiysen ve güzel buluyorsan gerisi hç önemli değill...zaten o gelinliğin içine girince insan kendini prenses gibi yada bir peri kızı gibi hissediyor

ben de kemerin beyaz olması gerektigi düşüncesinden yanayım. bilmiyorum zevk meselesi tabi ki ama o duruluk bozulmasın başka renklerle. fotograf çekimi için vs belki ama düğün genelinde renkli kemere karşıyım.

Gelinlik güzel ama bel kısmı fazla yukarıda bence.
Kuşaklı modellerde kuşak kalınsa daha aşağıda daha hoş durur.
Kuşak toz pembe olabilir.

arkadaslar canım sıkıldı kimi diyor ki gelinlk taşlı olur çiçek yaptrma taş olsun üstnde ama ben zaten çiçeği ortası taşlı çiçeklerden yaptrmak istyrm bu yüzden çok kararsız kaldım ayrıca çiçekleri göğüs kısmının üstlerinede yaptırcaktım normalde yani hem kuşakta hem de yukarda çiçek yoğunluğu olcaktı ama ikilemlerde kaldım bana lütfen olumlu olumsuz yorumlarınızı bildirn

arkadaslar canım sıkıldı kimi diyor ki gelinlk taşlı olur çiçek yaptrma taş olsun üstnde ama ben zaten çiçeği ortası taşlı çiçeklerden yaptrmak istyrm bu yüzden çok kararsız kaldım ayrıca çiçekleri göğüs kısmının üstlerinede yaptırcaktım normalde yani hem kuşakta hem de yukarda çiçek yoğunluğu olcaktı ama ikilemlerde kaldım bana lütfen olumlu olumsuz yorumlarınızı bildirn

Nasıl istiyorsanız öyle yaptırın, bazılarının aklı hala geçmişte veya gösterişte. Zaman değişti, zevkler de. İsteklerinizde mantık çerçevesinde ısrarlı olun.

model güzel zevkli seçim olmuş yalnız senin belin inceyse bu resimdekinden daha güzel olur diye düşünüyorum çünkü kemer beli ince zarif hatunlara muhteşem yakışıyor sen gelinliğini giyince zaten kemerin tam beline doğru inecektir :34::16:

Back