• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinliğe bayıldım

tweety_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
25
1
86
İstanbul
kızlar haziranda düğünüm var. bu modele bayıldım sizce nasıl???

yalnız sadece hüsniye modaevinde görünüyor. ben kayserideyim burada satışı yok sanırım :( ben sırt kısmını düz istiyorum bu kadar açık olmasın ama diktirmeyede hiç güvenemiyorum. napabiliriiimmm

sworoski, işlemeli ışıltılı ,[/url]

$2013-Gelinlik-Modelleri-p25-0385.jpg $2013-Gelinlik-Modelleri-p25-0410.jpg $2013-Gelinlik-Modelleri-p25-0436.jpg $2013-Gelinlik-Modelleri-p25-0385.jpg $2013-Gelinlik-Modelleri-p25-0410.jpg $2013-Gelinlik-Modelleri-p25-0436.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede hoş straplez gelınlıklerden pek hoşlanmam ama dekoltesı yokmuş ayagı yukarda kalıo yanı o nedenle terch edılebılır.

Gelinlik çok güzel.Resimle birlikte gelinlikcilere gidersen birebir aynı olmasada benzerini bulursun. İstediğin ayrıntılarıda yaptırırsın canım.Bende Kayseri deyim gezersen çeşit çok fazla daha güzelini bile bulabilirsin :)

aslında bende straplez istemiyordum ama çok beğendim bu gelinliği. kayseriye yeni geldim, henüz gezme fırsatım olmadı, umarım içime sinen bişey bulabilirim çünkü diktirmek istemiyorum

Eminim hayalinden daha güzelini bulursun :) Ben hiçbirini beğenemem istediğim olmaz diyordum. 2. giydiğimi beğendim:)

Gelinliğin etek kısmı çok hoş, ve bir çok yerde bu etek yapılıyor.
Gelinliğin resmiyle birlikte gelinlikçileri gezerseniz eminim bulabilirsiniz.
Üst kısmı birebir olmasa da eteği tutturabilirsiniz.
Yalnız üst kısımda çok fazla dekolte var. Ben gelinliklerde çok dekolte sevmiyorum.
Gelin daha duru, ve gizemli olmalı bence.
Eğer almış olsaydınız hevesinizi kırmamak için yorum yapmadan bakardım ama almadıysanız naçizane bende düşüncemi belirtmek istedim.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Rabbim gönlünüze göre versin.

etek kısmı çok hoş tam istediğim gibi ama ben straplez kısmını öyle istemiyorum bence çok kaba durmuş. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz

aslında straplez olayı benide düşündürüyor, çok rahat edemem. ama kollu gelinliklerde çok şık durmuyor sanki. Önerileriniz varsa resimleri paylaşabilir misiniz kızlar

aslında straplez olayı benide düşündürüyor, çok rahat edemem. ama kollu gelinliklerde çok şık durmuyor sanki. Önerileriniz varsa resimleri paylaşabilir misiniz kızlar

rahat olan straplezler var canım hiç rahatsızlık vermez bende kollu olanları beğenmiyorum ama belki ben straplez alırım yine sadece bi kolundan tül askı geçer o modellerde çok hoş oluyo :34:

Back