Bu Gelin Saçı ve Makyajı Nasıl ???

sade olması dikkatimi çekti diğer tüm gelin saç modellerini inceledim ya dağınık bukle,ya da saçma sapan uydurma topuzlar
offfffffff sizin varmı beğendiniz yada görseli olan bir saç modeli arkadaşlar?

benim saç modelim bu duvagı takınca cok guzel duruyor

gonca_bademli_melis_cifci.jpg

Sağdaki saç hem Güzel hemde gözterişli duruyor. . . Makyajıda hoş bence

ilk sayfadaki resimdeki saç ve makyaj çok hoşuma gitti,çok şık abartısız ve sade.. olumunekankayizsmile
bende sadeliği sevdiğim için bayıldım canım kaydirigubbakcemile5

sade ve hos bence. sac modelını cok begendım ama makyaj bence ozel gun ıcın ideal değil..

Tabiki ilk resimdeki saç güzel. Makyaj iyi ama dudaklar biraz daha gösterişli olabilirdi.Onun dışında güzel ve sade.

Bu tarz gelin saçlarını beğenmiyorum. Biraz daha zarif ve hoş modellere bakabilirsin.

saç çok basit geldi banada. makyajda çok sönük.. yan topuzlar çok hoşumaa gidiyoo benim yada yan tarafta toplanıp aşağıya doğru dağılan modeller güzel gelioo banaa
karar vermek çok zorr yaaawkafamçokkarıştı

Bence gelin saci bunlar gibi olmali sade ve masum. Senin gosterdiklarini de begendim. Uzayli kafasi gibi sisirilmis gelin saclarini sevmiyorum,:KK1:

Bence de...Gelin saçları böyle sımsıkı toplanmış olmamalı.Hiç hoşuma gitmiyor.Bukle bukle yapılıp yana toplanmış,bir çiçek takılmış olabilir.Vixennez'in gösterdiği modellerden çok beğendiklerim var.Makyaja gelince allı pembeli olmamalı bence.Beyaz far tercih edilebilir.Pembe parlatıcılı ruj.Abartısız allık.

Ne biliyim açıkçası ben ilk mesajdaki modeli hiç mi hiç beğenmedim.Ama tabi senin seçimin canım.

Merhaba Arkadaşlar;
fikir ve önerilerinizi bekliyorum
...
:uhm::uhm::uhm:

saçta seçim yüz şekli ve kişiliğe göre seçlimelidir.yüz şekliniz karemi yuvarlakmı,üçgen mi kalp mi oval mi?asimetri var mı vs.
fotoğraftaki makyaj ne yazıkki profesyonel değil,dikkat ettiyseniz ışık parlamış yüzünde..
evlenirken en güzel seçimi yapacağına inanıyorum daha vaktin var ne de olsa:)
Betül Hazar(makyajantalya)

kızlar ben de 26 güne evleniyorum, sizce hangi model olur bana, kır düğünü olacak, ve bildiğiniz kuaför ve makyöz var mı :/

X